torstai 10. maaliskuuta 2016

TRAVEL WEEK - BUDAPEST OUTFITS


Budapestiin onnistuin mielestäni pakkaamaan juuri oikean määrän vaatteita mukaan, ehkä yksi toppi jäi käyttämättä. Jälleen kerran suosin mekkoja, ne vain ovat niin helppoja lomavaatteita. Vaalea maksimekko on yksi suosikkivaatteeni, joten se kulki mukanani ihan jokaisella ulkomaanmatkalla viime vuonna. Tällä kertaa valitsin vaatteet käsilaukun mukaan, sillä ainoastaan Célinen Indigo Trapeze oli reissussa mukana, eli lähinnä yksinkertaisia vaatteita ja villinä korttina leo-maksihame. Leopardihame ja sininen  laukku eivät ehkä ole se paras yhdistelmä, mutta hame oli loistava lentokoneessa, joten se oli minulla päällä niin mennessä kuin tullessa. Maksimitta onkin mitä parhain lentämiseen kesällä, lämmittää koneessa jalkoja, mutta on viileä myös paikan päällä. Minusta viime vuoden parhaat asukuvat otettiin juurikin Budapestissa, siellä kun oli mitä parhaimmat miljööt kuvaamistakin ajatellen.

12 kommenttia:

  1. Kaikki asut menivät just eikä melkein nappiin! Nuo tohvelimaiset kengät eivät muhun iske, mut Billi Bin kengät ovat ihanat!:)
    Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia ja tosi kiva kun jätit kommentin! :) Billi Bin kengät on kyllä jalassa ihan älyttömän hyvät, kävelin niillä koko päivän aamusta iltaan eikä tuntunut missään :)

      Poista
  2. Noi kaks ekaa asua on ihan täydelliset, ja laukku sopii niihin niiin hyvin!
    Ja tyhmä kysymys, mutta eikö sua "pelota" ns. marilynit, kun puet kellohelmaisia hameita, kuten toi ihana sininen (joka muuten sopii värinä sulle tosi hyvin!)? Itsellä on muutama samanmallinen mekko, ja aina ahdistaa pukee niitä vähääkään tuulisena päivänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :)
      Ei ole sellaisia kuin tyhmiä kysymyksiä :) Ei pelota ja tuo laukku piti hameen ojennuksessa reissussa, mutta täällä asuinkaupungissa (merikaupungeissa kun tuulee lähes aina) on kyllä lähtenyt hameenhelmat lentoon ja saanut pitää kaksinkäsin helmoista kiinni :D Eli en kyllä itsekään pue ehkä kellohelmaa kaikista tuulisempina päivinä, Budapestissa oli onneksi tyyntä :D

      Poista
  3. Upeita asuja ja voi että tuo laukku on mahtava! Ihan mielettömän upea! Ja juuri tuon värisenä. En olisi uskonut ennen kuin sä ostit sen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! :) Laukku on myös superkäytänöllinen, että hyvä hankinta, vaikkei kyllä talvella ole päässyt juurikaan käyttöön, kesää odotellessa! :)
      Kiitos kommentista, toivottavasti nähdään taas kevään aikana! <3

      Poista
  4. Heippa! Kysyisin noista Ray Banin Cats-pokista että ottavatko ne sinulla poskiin? Olen haaveillut ko aurinkolaseista, mutta osuvatko linssit poskiin sotkien mm. puuterin ja poskipunan...? Joskus on suuremmissa laseissa ollut sitä "vaivaa". Ihanan näköiset todellakin sinulla, mutta millaiset ovat käytössä?

    Terkuin Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sari ja kiitos kommentista! :)
      Nuo kuvassa näkyvät rillit ovat Célinen New Audreyt, eivät siis Ray-Banin Catsit, mutta vähän saman tyyliset tosiaan. Catsit ovat malliltaan enemmän kasvojen mukaan menevät, kaarevat, ja nämä Audreyt isommat ja ns. suoremmat. Kyllä minulla osauvat molemmat mielestäni kasvoille ja joskus tosi kuumalla kelillä niihin jää myös meikki kiinni valitettavasti :/ En ole kuitenkaan kokenut tätä ongelmaksi laisinkaan, sillä lasit ovat muuten niin kivat. Catsit minulta löytyvät kilpikonnakuosissa kun taas nämä Audreyt ovat mustat, ehkä siksi jälkimmäisiä on tullut käytettyä enemmän. Catsit ovat ehkä kasvoilla hitusen keveämmät, että siitä plussaa :)
      Toivottavasti tästä oli edes hitusen apua! Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Joo, oli kyllä sen verran apua, että kyllä ne Catsit taitavat olla liian suuret minun kasvoilleni ja aloin pyöritellä Erika-laseja mielessäni. Koko niissä on kuitenkin maltillisempi, mutta hivenen suurempi kuin minulta jo löytyvissä Clubmastereissa. Sinulla nuo suuret (ja KAIKKI!) lasit näyttävät kyllä todella hyviltä! Tein huomion että myöskin Erikat sinulta löytyvät. Millaisia käyttökokemuksia niistä on kertynyt?

      Mukavaa maanantaita!

      -Sari

      Poista
    3. Kiva jos oli edes jotain apua ja kiitos! :) Erikat on tosi ihanat ja kevyet, suosittelen todella :) Olen kyllä melkoinen hamsteri mitä aurinkolaseihin tulee, mutta ne ovat nenällä lähes aina, joten sallittakoon, haha :D Juuri muuten postailin laseistani täällä: http://nann-e.blogspot.fi/2016/02/favourite-sunglasses.html
      Minulta löytyy mustat Erikat ja kaveriltani ruskeat (http://nann-e.blogspot.fi/2015/08/my-friends-outfit.html), toimivat hyvin molemmissa sävyissä!

      Hyvää alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  5. Hmmm...taidan niihin Erika-pokiin nyt kyllä päätyä... ;-D Aurinkolasihampsteri "vähän" minäkin, eli ihanaa täältä katsella sun kokoelmaa ja keräillä vinkkejä myöskin omaan käyttöön. Suuremmat Lacosten "kärpäslasit" kun jo löytyvät, niin ehkä Erikat olisivat sitten hyvä malli tähän saumaan. Kiitos paljon kun jaksoit vastailla!

    -Sari :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilo on minun puolellani! :) Uskon että Erikat on hyvä hankinta ja kiva että meitä hamstereita löytyy muitakin ;)

      Poista