perjantai 18. maaliskuuta 2016

MEET GEORGIA


Eipä taida olla ulkomaanreissua ilman uutta laukkua. No ei nyt sentään, mutta Pariisista lähti kyllä tämän vuoden laukkuhankinta kotiin. Pohdinkin laukkuja tässä postauksessa, joten yksi haaveista on nyt toteutettu. Päädyin Chloén Mini Georgiaan. En ollut totta puhuen ajatellut uutta laukkua ainakaan ihan näin aikaisessa vuotta hankkia, mutta Pariisissa ollen monta Chloén liikettä en voinut vastustaa kiusausta, saati uskaltanut jättää laukun hankintaa myöhemmälle. Ostin laukun jo nyt siitäkin syystä, ettei se ole vielä kovinkaan suosittu malli (edes Pariisissa ei tullut yhtä ainutta Georgiaa vastaan) joten uskon, että jos suosiota mallille tulee hinta tietysti nousee. Kävelin sisään ensimmäiseen löytämääni Chloén liikkeeseen (Rue Saint-Honoré), josta haluamani malli heti löytyi. Sovittelun ja pähkäily jälkeen laukku lähti mukaani. Tykkäsin livenä laukusta vielä paljon enemmän kuin kuvissa. Yksityiskohtia ei ole yhtään liikaa, muttei laukku ole tylsäkään, malli on vain niin minun näköinen. Minusta Georgia on yksinkertaisesti klassisen kaunis, mutta kuitenkin mielenkiintoinenKokeilin myös ihan pienintä mallia ketjuhihnalla (joka on lähinnä vyölaukkumalliksi tarkoitettu, mutta menee myös olalla), kun myyjä aluksi ymmärsi, että olin sitä etsimässä. Se oli ihan liian pieni omaan käyttööni ja ketjuhihnoista en oikein tykkää, mutta pakko sanoa, että suloinen oli kuitenkin. Tässä nyt alkuun vain pikainen otos laukusta Louvrella. Asukuviakin uutukaisen kanssa ehdimme reissussa ottaa, sillä laukku pääsi tottakai heti käyttöön, joten niissä laukku tulee paremmin esille. Naistenpäivän vuoksi sain muuten mukaani myös putiikista lähtiessäni kauniin ruusun, jota kannoin mukanani loppupäivän  pitkin Pariisin katuja.  

14 kommenttia:

 1. Ihana! <3
  ...ei muuta :)

  -Meeri

  VastaaPoista
 2. Mä niin tiesin, että tää on aivan ihana! Postimiehen pitäis tuoda paketti myös tänne tänään, peukut pystyyn et se on yhtä kiva kun kuvissa!😊 Uudet laukuthan vaatii hei kakkukahvit pääsiäisen jälkeen💋💋

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä!! 😊 laita kuva sit heti! Ja kaffet ehdottomasti, ilmottele kun sulle sopis! 😊

   Poista
 3. Iiiks.Ihana. Jotenkin aivan sinunnäköinen laukku.
  -kirsi-

  VastaaPoista
 4. Moi! Ollaan varaamassa matkaa kesäksi Budapestiin, osaisitko suositella hyvää hotellia keskustasta kauppojen läheisyydestä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Osaan vain suositella hotellia, jossa itse olimme, eli Carlton Hotel Budapestia, Budan puolella. Se oli toisella puolella "keskustaa" ajatellen, mutta Pestinn puolelle pääsi näppärästi sillan ylittämällä, eikä matka ollut kovinkaan pitkä kaupoille, just sopiva kävely :) Ja Budan puolella sijaitsi esim. upea Johanneksen kirkko (http://nann-e.blogspot.fi/2015/07/budapest-blue-white.html)
   Ehkä jos haluaisin hotellin kauppojen läheltä (tosin Budapest on niin laaja alue, että kauppoja/ososkeskuksia löytyy eri alueilta) niin lähtisin hakemaan ososkatu Váci utca läheltä! Esim. tämä (http://www.booking.com/hotel/hu/taverna.fi.html?aid=397626;label=gog235jc-index-fi-XX-XX-unspec-fi-com-L%3Afi-V%3A0ahUKEwighKnhm8zLAhWFCJoKHdcKAmUQFggxMAA-O%3AwindowsS81-B%3AinternetSexplorer-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=940a15aa6317b11a0ba6c55af3123ee9;dcid=1;checkin=2016-06-10;checkout=2016-06-15;room1=A,A;atlas_src=hp_iw_title)voisi olla valintani :) Hotelleja kaupungista kyllä löytyy ja vielä tosi edullisestikin! Kivaa Budapestin matkaa! :)

   Poista
 5. Ihana laukku! Ja ei ole niin yleinen edes blogeissa :) Asukuvia odotellessa siis!
  Onko sinulla muuten tulossa asukuvia girlfriend mallisten farkkujen kanssa? Harkitsen itsekin vastaavanlaisten farkkujen hankintaa ja olisi kiva nähdä millaiseen asuun olet yhdistänyt ko. farkut :)
  -Heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Joo tämä laukku ei ole ainakaan vielä suomalaisissa blogeissa kauheasti näkynyt (tai ainakaan niissä mitä itse luen ;)
   Tulee varmasti asuja kyseisten farkkujen kanssa, kunhat kelit lämpenee! Yksi rento asu niiden kanssa kuvatiin Pariisissa, eli se on ainakin tulossa varmaan ensi viikolla!
   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista