lauantai 12. maaliskuuta 2016

HELLO FROM HOME


Reissu on tältä erää reissattu, vaikka matkailu on ihanaa ja yleensä jäisin mieluummin kohteeseen, niin tällä kertaa tulin innolla kotiin. Sen verran rankkoja kaupunkilomat aina ovat, joten oli ihanaa päästä huilaamaan omalle sohvalle. Käveltyä tuli kymmeniä, hyvä ettei jopa satoja kilometrejä. Eilen illalla pääsimme tavaroinemme kotiin ja ihanaa, että on vielä viikonloppu edessä. Matka oli kaiken kaikkiaan onnistunut, vaikka säät eivät ihan suosineet ja pieniä vastoinkäymisiä oli, mutta niin kai aina on. Kerron sekä Genevestä että Pariisista erikseen, lisäksi tein tosi kivoja ostoksia, eli niistä tulossa juttua myöskin. Nyt ei kuitenkaan irtoa vielä enempää ja kuvia on satoja läpikäytäväksi. Matkailu avartaa ja osaa taas arvostaa omia rutiinejaan kotona enemmän, omaa kahvia sekä maitorahkaa aamupalaksi, niitä oli jo ikävä! Sopivasti täällä asuinkaupungissa on juuri meneillään ranskalaisen valokuvaajan näyttely Pariisin valokuvista, suunnitelmissa oli mennä heti tänään katsomaan näyttely, mutta saa nähdä jaksanko raahautua muualle kuin ruokakauppaan.

4 kommenttia:

 1. Ihastuin ikihyviksi tuohon instakuvaan ,jossa sinulla on harmaa trenssi. Näyttää supertyylikkäälle.ja hei,ostospostaus olisi piristys,sillä itse aion shoppailla keväällä erittäin vähän jos ollenkaan,sillä lomaillen kesällä 8 viikkoa Amerikassa ja siellä ne shoppailumestat vetävät kuitenkin puoleensa niin kovasti ja tarjontaa on,että nyt pakko ruodussa ja kaupoista kaukana,että budjetti ei aivan pauku ja voi kotiin tultua syödä muutakin kuin tonnikalaa. Siksi muiden ostoksia on niin ihana fiilistellä.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Kirsi! :) Siitä asusta on tulossa asukuvia! Aika paljon (enemmän kuin olin ajatellut) tuli shoppailtua ja monet jutut pääsivät heti kyttöön, että pohdin tuota ostopostausta, kiitos toiveesta :)
   Voi että kuulostaa ihan mahtavalle, kaksi kuukautta Amerikassa!!!! :) Huh tulee varmasti ihan mahtava loma ja Jenkeissä on kyllä niin loistavat shoppailuapajat, että niiden voimalla pystyykin pysymään nyt pois kaupoilta :D Toivottavasti pääsisin itsekin taas Amerikkaan jossain vaiheessa, vaikka reilun vuoden päästä pyöreitä synttäreitä juhlimaan, se olisi unelma :)

   Mukavaa sunnuntaita! :)

   Poista
 2. Tervetuloa Suomeen!
  Ja täällä ainakin innnolla odotetaan reissupostauksia ja ostosten esittelyjä :)
  Ps. voitko paljastaaa onko instakuvassa näkyvä adidaksen musta college sinun? ;)

  -Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Ja ihana kuulla!

   Joo Adidaksen collari on minun.

   Mukavaa sunnuntaita! :)

   Poista