tiistai 8. maaliskuuta 2016

TRAVEL WEEK - CANNES OUTFITS


Rakastan kesävaatteita! Ne ovat helppoja kun ei tarvitse heittää kymmentä kerrosta vaatetta päälle, pelkkä mekko ja sandaalit riittää. Ulkomailla lomaillessa kävelemme päivässä ihan älyttömät määrät, Cannesissa kuljemme rantakatua päästä päähän monta kertaa päivässä, joten mukavuus on tärkeää. Käytössä olen todennut mekot parhaiksi lomavaatteiksi, niissä on mukava olla, eivät kiristä eikä purista ja kaiken lisäksi mekot näyttävät minusta aina hyvältä. Illan viiletessä mekon päälle on helppo heittää nahkatakki. Varsinkin kuviolliset maksimekot sopivat minusta ihan täydellisesti Etelä-Ranskan kaduille. Kenkinä suosin ihan sandaaleita, vaikka tiedän kyllä, ettei niitä ole tehty pitkien matkojen kävelyyn, minusta sandaalit ovat kuitenkin olleet ihan mukava vaihtoehto. Suosin sandaaleissakin ainoastaan aitoa nahkaa, joka onneksi mukaantuu jalkaan. Aurinkolasit ovat tietysti ehdottamat ja niitä otankin aina useammat matkalle mukaan. Panama -hatuista innostuin vasta viime vuonna ja ostinkin niitä kaksi reissusta, jossa pääsivät heti käyttöön. Hattu suojaa päätä auringolta ja on kiva lisä yksinkertaisten mekkojen kanssa.

Usein haen inspiraatiota pakkaamiseen omista asuistani ja mietin mikä toimi hyvin reissussa aiemmin. Veikkaan, että melko samoja vaatteita otan tänäkin vuonna mukaan, kunhan toukokuussa taas Rivieralle lähdemme. Tänä vuonna täytyy myös hakea kuvauspaikkoihin entistä enemmän vaihtelua ja hyödyntää esimerkiksi vanhaa kaupunkia. Jostain syystä kun asukuvat on tullut aina otettua asunnon lähettyvillä olevissa paikoissa, vaikka Cannesista kuvauspaikkoja kyllä löytyy paljon muitakin. 

2 kommenttia:

 1. Sinulla on aina lyömätön tyylitaju,mutta näistä asukuvista tykkään kaikkein eniten.Minusta näissä on niin asut ja kampaukset kohillaan,ettei voisi paremmin olla. Kymppi plus.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos aivan älyttömän paljon! :) Et usko miten paljon virtaa kommenteistasi saa, kun koko blogi tuntuu turhalta ja haluaisi vain antaa olla :D Onnisut aina piristämään päivää, kiitos! <3
   Cannesissa on kyllä niin rento tunnelma, että kuvatkin ehkä onnistuvat paremmin ja kesämekot kun on lemppareita ehdottomasti!
   Mitä ihaninta viikonloppua! <3

   Poista