tiistai 29. maaliskuuta 2016

YELLOW COATLumien sulaessa kovaa kyytiä ja auringon paistaessa pitkän talven jälkeen alkavat värit houkuttaa taas pukeutumisessa. Joka kevät varsinkin pastellivärit tuntuvat palaavan uudelleen muotiin, ainakin jos aikakausilehtiin on uskominen. Eilen kulkiessani Helsingissä Huvilakatua, pastilliset talot saivat aikaan superinspiraation ottaa oma viime keväänä ostettu keltainen takki käyttöön, joka on hyvin samantyylinen kuin kollaasin versio. Aion parittaa sen viime vuoden tyyliin kukalliseen puseroon ja farkkuihin. Yleensä jos käytän värejä vaatteissa, käytän kunnolla. Myös pitsi miellyttää nyt silmää kovasti ja keltaisen takin kaveriksi sopisikin loistavasti pitsinen pusero, mitä ei kyllä kaapista valitettavasti löydy. Ihan pian saa myös ballerinat jalkaan, tänä keväänä kulkisin mielelläni teräväkärkisissä baltsuissa. Nyöriballerinojakin olen sovitellut, mutta koin ne ihan liian hankaliksi saada jalkaa, joten sen trendin skippaan, vaikka tosi hyviltä näyttävätkin.

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Tuo keltainen takki on ihana. Kuuluu niin kevääseen.
  Itse eilen tein Lindexiltä löydön,sillä ostin lastenosastolta vaaleanpunaisen bombertakin. Meidän teinit meinasi saada slaagin,mutta takki oli niin herkullisen värinen eikä maksanut paljon.Keväällä saa vanhempikin hullutella,eikö vaan, Sitä paitsi minulta löytyi vaaleanpunaiset täysin käyttämättömät converset,jotka ostin tytölle,mutta en silloin tiennyt pinkki väri ei olekaan se juttu,joten ne jääneet minun kaappiin. Nyt ne ovat loistava pari tuon takin kanssa. Innostun niin väreistä aina keväisin,kun talven kuljen mustissa.
  Odotan niin taas keväisiä asukuviasi.Etkös ostanut sinisenkin samanmoisen takin?
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on kyllä pirteä, kumpa loputkin lumet lähtisi niin se sopisi paremmin maisemaan :D
   Kuulostaa ihan älyttömän hyvältä tuo sinun takki! Ja varsinkin niihin Consseihin yhdistettyä, vau!! <3 Lastenosastolta voi tehdä löytöjä ;) Ja minulla on ihan sama juttu värejen käytön kanssa.
   Sama takki löytyy myös sinisenä tosiaan, se oli vaan laadultaan aika huono ja on ihan nukkainen :/
   Tosi kiva kuulla, että odotat asukuvia.

   Poista