lauantai 5. maaliskuuta 2016

TRAVEL WEEK - SPAIN OUTFITS


Alkukeväästä Espanjaan matkustaessa sää voi olla ihan mitä vain ja oikeastaan kaikkeen pitää varautua. Itse olin pakannut mukaan maaliskuun loppupuolella lähinnä maksimekkoja ja niiden kanssa pidettävät nahka- ja farkkutakin. Matkan lähestyessä alkoivat säätiedot näyttää mitä hirveintä ilmaa, vesisadetta päivästä toiseen. Aiemmin olin sellainen, että jos satoi olisi loma ollut jo totaalisen pilalla, nyt olin jo asennoitunut sateeseen kotona, enkä mitään aurinkoa ollut lomalle lähdössä ottamaankaan. Heti ensimmäisinä päivinä kävin ostamassa keltaisen takin, joka pääsikin viileän sään vuoksi heti käyttöön. Takki oli kyllä piristävä sateisessa säässä ja tulipahan ainakin pidettyä vähän erilaisia yhdistelmiä, kuin mitä olisin kotioloissa käyttänyt vaatevaraston ollessa todella suppea. Onneksi sää parani ensimmäisten päivien jälkeen, sateet loppuivat ja sää muuttui totaalisesti. Viimeisenä päivänä sain jopa ihan vain kaupungilla kävellessä rusketusrajatkin aikaan. Sää oli kyllä todella vaihteleva ja vaatteita sai vaihtaa päivän aikana. Aamulla lähtiessä saatoin kiskaista farkut ja takin päälle, kunnes puolen päivän aikaan kyseinen asu oli jo liian kuuma.

Iltaisin suunnistin ostoskeskukseen, joka oli kymmeneen asti illalla auki. Sinne vaihdoin useimmiten todella mukavan asun päivän päätteeksi, kuvia niistä ei ole, mutta usein lähdin shoppailemaan tennareiden, collegehousujen ja mukavan puuvillapaidan yhdistelmässä. Minulla oli missio päivittää lomalla vaatekaappia ihan kunnolla ja siinä onnistuin. Joten sanoisin, että Espanjaan kannattaa lähteä melko tyhjällä matkalaukulla, sieltä löytyy varmasti täytettä laukkuun. Itselläni mukaan lähti niin kevät- kuin kesävaatteita, joista monet otinkin heti lomalla käyttöön. Takin lisäksi matkalta tarttui muun muassa kuvissa näkyvä kukallinen pusero, vaaleat löysät housut ja toiseksi viimeisen kuvan koko asu aurinkolaseista kenkiin. Espanja on ehdottomasti shoppailijan paratiisi, ainakin itse tykkään espanjalaisista ketjuliikkeistä eniten ja niiden hinnat ovat vielä Suomea jonkun verran edullisemmat. Toisaalta, vaikka matkalaukussa on hyvä olla tilaa uutuuksille, niin kaikkeen pitää tosiaan varautua, eli kannattaa pakata mukaan niin hellemekko kuin villapaita. 

2 kommenttia:

  1. Toi nuttura - nahkatakki - vaalea maxi on ehkä kaikkien aikojen lempparini sun asuista. Jotenkin niin upea! Ja noita laseja olen alkanut himoitsemaan sun ansiosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aivan älyttömästi! <3 Ja niin on muuten munkin lemppari tuo asu ja nuo kuvat muutenkin :) Ihankos totta? Tämän New Audrey-mallin näkisin kyllä niin sinulla! <3 Kävin itsekin katselemassa Ranskassa Célinen uusia aurinkolasimalleja ihan älyttömän upeita olikin!

      Poista