tiistai 1. maaliskuuta 2016

CAP KINDA DAY

lippis - New Era
huivi - Ichi
takki - Mango
laukku - Céline
housut - Vila
kengät - Converse (saatu @DefShop)

Kirjoittelinkin pari viikkoa sitten lippiksistä, jotka ovat taas kevään tehdessä tuloaan muistuneet mieleen. Olen käyttänyt lippistä lähiaikoina jo muutaman kerran, joten tässä yksinkertainen ja vielä melko talvinenkin asu lippiksen kanssa. Mustaa ja harmaata, simppeliä, mutta lippis tekee asuun vähän ekstraa. Sama yhdistelmä on ollut päällä myös khakivihreän parkan kanssa, toimii ehkä vielä paremmin niin. Minä en muuten osaa pitää lippistä kuin tukka ponnarilla, vaikka paljon näkyy lippistä avonaisen tukan kanssa. Pakko myöntää, että inspiraatio talviasujen suhteen alkaa olla nollassa, samat takit kyllästyttävät ja haluaisi jo viilettää menemään nilkat paljaana. Terveyttäni en kuitenkaan halua riskeerata, ja ainakin täällä meillä on niin paljon lunta, ettei niiden kasojen yli ihan kesäkengissä hypitä. Varrelliset Converset olen muutamat kerrat uskaltanut laittaa, tosin eivät nekään ole vielä ihan säähän sopivat, joko saa väistellä vesilammikoita, yrittää pysyä pystyssä jäällä tai kahlata lumessa. Tosin eilen huomasin ilokseni kaupungilla kävellessä, että jotkut kävelykadut olivat jo täysin sulat! Kyllä se kevät sieltä tulee.

Vaatetuksesta puheen ollen, tänään on pakkausurakka edessä,  sillä ylihuomenna on vihdoin aika lähteä vuoden ensimmäiselle matkalle. Päivittäin olen katsonut Geneven säätietoja ja pähkäillyt pääni puhki, että mitä ihmettä sinne pukisi? Sää kun voi olla ihan mitä vain; aurinkoa, vesisadetta, pakkasen puolella tai hyvässä lykyssä vaikka 15 astetta lämmintä. Lähdemme reissuun vain yhden yhteisen matkalaukun voimin, joten sekin tekee omat haasteensa, yli viikon kuitenkin matkalla olemme. Riittäisikö vettäpitävä trenssi ja nahkatakki vai pitääkö talvitakki ottaa mukaan? Hankalaa! Olen kyllä niin kyllästynyt talvitakkeihin, etten mielelläni reissuun topassa lähde. Viikonloppuna hain jo matkalaukun esiin, nyt kun keksisi vielä täytettä sinne. Minä en nimittäin kuulu henkilöihin, jotka edellisenä iltana heittävät paniikissa matkalaukkuun mitä sattuu. Vaikka yritän pakata lomalle aina mahdollisimman kevyesti, niin toisaalta on kivaa että on vaihtelua vaatteissa, muutenkin kiva ottaa asukuviakin uusissa maisemissa. Se on hassua, että ensin odottaa matkalle lähtöä kuukausikaupalla ja kun matka lähenee, sen tuntuukin lopulta tulevan liian äkkiä!

2 kommenttia:

  1. Ihana asu jälleen kerran! Simppeli asu, mutta silti mielenkiintoinen kun olet yhdistänyt eri materiaaleja olevia vaatteita keskenään :)
    Ja tuo takki...<3

    -Meeri

    VastaaPoista