perjantai 11. maaliskuuta 2016

TRAVEL WEEK - BUDAPEST EVENING


Jos Budapest oli upea päivällä, niin entäs illalla sitten? Oli mahtavaa kävellä Tonova  -joen varrella ja ihailla mitä upeimmin valaistuja siltoja ja rakennuksia. Myös paikalliset ovat ylpeitä kaupungistaan ja varsinkin juuri illan valaistuksessa meitä ihan kehotettiin kävelemään joen vartta pitkin. Nämä iltakuvat minulta jäivätkin kokonaan julkaisematta kesällä, kun Budapestin reissusta kirjoittelin, joten antaa kuvien puhua tällä kertaa puolestaan. Tähän onkin hyvä päättää throwback matkailuviikko. Tänään on aika palata kotiin Genevestä ja Pariisista, eli pian taas livenä kirjoittelemassa. Tosin ihan kauhean kaua emme kotona viihdy, kunnes on aika taas pakata laukut ja lähteä kohti seuraavaa kohdetta, mutta siitä lisää myöhemmin..

6 kommenttia:

 1. Tämä on varmaan hivenen outo kommentti :) mutta satuitko huomaamaan merkkilaukkujen vähäisyyden katukuvassa? Olin syksyllä eka kertaa Budapestissä. Tuli suorastaan outo fiilis kun oma vuittonini tuntui olevan lähes ainut koko kaupungissa! Heikompi elintaso näkyi minusta muutenkin aika selkeästi. Mutta yhtäkaikki aivan ihastuttava paikka pikku kaupunkilomalle <3
  T. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole yhtään outo kommenntti ja todellakin huomasin saman, laukkujen vähyydestä miehellekin mainitsin! :D Minusta kun ulkomailla on mahtia bongailla upeita laukkuja! Muutamilla turisteilla näin kalliimpia laukkuja (mm. Givenchyä) Parlamenttitalolla ja ostoskadaulla, jossa oli kalliimpia liikkeitä kuten Vuitton. Paikallisilla ei merkkilaukkuja kyllä ollut. Heikompi elintaso näkyi niin pukeutumisessa kuin autoissa, joita kadulla ohi ajoi. Mitään pukeutumisinsoiraatioita ei Budapstista kyllä saa, mutta muuten superihana ja edullinen paikka :) Itse haluaisin mennä jo vaikka tänä kesänä kaupunkiin uudelleen, niin paljon tykkäsin!
   Kiitos vielä kommentista ja mukavaa viikonloppua!:)

   Poista
 2. Onko joki kuitenkin Tonava? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se :D viikon postauksia etukäteen tehdessä on aikamoinen homma, että virheitä sattuu. Kiitos, kun huomautit, pitää korjata :)

   Poista
 3. Heii,
  millä kameralla / objektiivilla nämä kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista