maanantai 14. maaliskuuta 2016

SPORTY WANTIES

1. Adidas 2. Adidas 3. Adidas 4. Nike 5. Puma 6. Adidas
7. Converse 8. Topshop 9. Nike 10. Adidas 11. Nike 12. Puma

Minusta ulkomailla lomaillessa yksi parhaista jutuista on pukeutumisinspiraation saaminen. Genevessä näkyi todella paljon sporttityyliä, joka miellyttää omaakin makuani, ja nyt huolisin kaikenlaista tennareista puseroihin kaappeihini. Uskokaa tai älkää tämä tuuliviiri muutti taas mieltään, ja ennen niin rumat Adidaksen "sämpylät", kuten Superstarit ovat alkaneet näyttää tosi hyviltä, ja haluaisin kyseiset omiinkin jalkoihini. Niin kuulitte aivan oikein!!! Joko kokovalkoisina (3) tai klassisina valkoisina mustilla raidoilla (1). Sen sijaan Stan Smithejä kohtaan sain yliannostuksen niiden vilkkuessa kyllästymiseen asti Geneven kaduilla. Ehdin myös tuijotella automessuilla ihmisten kenkiä tuntitolkulla, ja näin valehtelematta kymmenittäin, ellen sadoittain Smithejä. Superstarejakin näkyi sen verran, että silmä niihin tottui, muttei kyllästymiseen asti, ja ne alkoivatkin yllättäen näyttää älyttömän hyville, tyypillistä! Minulla ei ole ikinä kyseisiä kenkiä ollut, vaikka ne olivat kovassa huudossa jo vuosia sitten. 

Myös mustat varrettomat Converset ovat olleet mielessä jonkun aikaan, mutten halunnut ennen matkaa ostaa oikein mitään, koska ulkomailla tulee aina shoppailtua, niin kuin tälläkin kertaa. Reissussa katselin kenkiä liikkeissä, mutteivät ne olisi mitenkään mahtuneet matkalaukkuun saati budjettiin, ja ajattelin muutenkin, että fiksumpaa tilata kotoa käsin Zalandolta. Minulle mahtuisi itse asiassa Consseista lasten koko 35, jotka saisi aika lailla edullisemmin. Myös Superstarit saisi muuten halvemmalla kokoon 40 asti (valkoiset täältä ja musta-valkoiset täältä)! Basicit citylenkkarit sen sijaan pitävät pintansa tänäkin keväänä, eikä niitä tunnu koskaan olevan tarpeeksi. Nyt olen iskenyt silmäni varsinkin Niken Air Max Theoihin (9) sekä saman merkin Air Forceihin (11). Eteiseen ei kyllä mahdu enää uusia kenkiä, paitsi ehkä yhdet ;) 

Tennareiden kanssa sopii loistavasti bomber-takki, jonka jo löysinkin, mutta vinkiksi, että Topshopilla on  tosi kiva malli tällä hetkellä. Jatkaisin vielä sporttiteemaa yläosassa, kuten teepparilla tai collegepaidalla. Itse löysin matkalta myös Adidaksen mustan collegepuseron, joka tulee varmasti näkymään piakkoin asukuvissakin. Harmaita täydellisiä collegehousuja olen etsinyt pitkään, muttei sitä ihan oikeaa mallia ole vielä tullut vastaan.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Voi lääh :P Mä niin tarvitsen sellaiden Adidaksen collegen kuin sullakin...t-paitana ehdin jo hankkia itselleni syntymäpäivälahjaksi, mutta tuo college on kiven alla :(

    Kumpiakin Niken popoja voin suositella, Theoja ja Air forceja! Alan myös vahvasti uskoa, että olen sellaista sorttia että tennarikiintiö ei tule koskaan täyteen...

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo minäkin etsin sitä collegea pitkään, kunnes Pariisista Adidaksen omasta likkeestä löytyi! Tosin jätin silloinkin ensin ostamatta, mutta onneksi tulin järkiini ja palasin liikkeeseen hakemaan :D Myös Zalandolla oli sitä samaa, mutta nyt oli loppu :/ Pidän itsekin silmällä, jos niitä tulee sinne lisää ja infoan sulle ;)
      T-paita olisi kanssa ihan mahtava! Niin ja myöhästyneet onnittelut! <3

      Kiitos kun kerroit mielipiteesi popoista. Hitsit kun himoitsen taas uusia lenkkareita, mutta järki ja tilinsaldo on nyt toista mieltä :D Conssit on ehkä pakko ostaa, kun valkoiset varrettomat ei ehkä kauaa enää kestä.

      Kiitos kommentista ja ihanaa päivää sinne! <3

      Poista
  2. Hei sielunkumppani löytynyt! :D Mulla on ollut aivan sama juttu noiden Addujen Superstarien kanssa! Yläasteella kun oikeesti kaikilla oli sellaiset, jopa pojilla, niin mulla ei! Ne on ollu siitä asti niin rumat ja hirveät etten ole niitä todellakaan halunnut, ennen kuin viime syksynä aloin jostain syystä himoita niitä kokovalkoisia Superstareja:) Ja nehän oli sitten pakko saada silloin heti alku talvesta, vaikka tennarikeleistä ei ollut tietoakaan :D Ja onneksi mullakin on pieni jalka niin sain tilattua junior mallin, joka tosiaan on ihan samanlainen mutta 30€ halvempi! Nyt odotan, että saisin vihdoin ja viimein ottaa ne ensimmäistä kertaa käyttöön.

    Ja sama juttu myös Stan Smithien kohalla, mullakin varmaan jokin yliannostus, kun ne ei sytytä yhtään ja niitä joka blogissakin vilkkuu :) Niken Air Max Theoihin sen sijaan olen mäkin silmäni iskenyt. Ovat vaan mielestäni aika hintavat varsinkin kun kaapissa on jo esim roshe runit, niin tulisiko kaikille tennareille sitten kuitenkaan käyttöä :)

    P.S. Sulla on ihana blogi ja aivan mahtava tyyli, josta saa paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen! Ihanaa kevään odotusta sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtia ja tosi kiva kun jätit kommentin! :) Ihan sama juttu noiden Superstarejen kanssa, minusta ne oli ihan kauhean rumat vielä hetki sitten, mutta enköhän kohta ne jaloissa talsi menemään!:D Tosin jostain syystä miesten jaloissa ne on minusta melkein aina näyttäneet hyviltä oli muodissa tai ei :D Mutta ehkä naisilla juurikin pienessä jalassa ne ei näytä niin möhkäleille?! Kokovalkoiset on parhaimman näköiset, eli hyvän hankinnan teit, mutta kun ostin just uudet Pumat valkoisina, niin ehtiikö molempia käyttää. Aika iso hintaero kyllä!

      Kiitos aivan älyttömän paljon! :) Ja Ihanaa kevättä sinne! <3

      Poista