keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

GREY DRESS & BIKER JACKET

nahkatakki - Selected Femme (*täältä & *täältä)
mekko - Stradivarius
aurinkolasit - Céline (*nämä)
laukku - Céline
nilkkurit - Mango

Minun oli tarkoitus julkaista reissuaiheisia postauksia aikajärjestyksessä, mutten ole vielä saanut käytyä Geneven (maisema)kuvia läpi, joten laitan ensin jakoon ensimmäiset asukuvat Pariisista, jossa meillä oli vähän enemmän onnea kuvaamisen sekä säiden suhteen. Kaupungissa oli pilvin pimein mitä loistavempia kuvauspaikkoja, ja bongasin tämän rakennuksen heti ensimmäisenä iltana, kun saavuimme hotellillemme ja kiertelimme vähän sen läheisyydessä. Heti seuraavana aamupäivänä aamupalan (kahvit vähän tylsästi Starbucksissa) jälkeen suuntasimme ottamaan kuvia. Hotellimme oli tosi kivalla paikalla, joten kauas ei tarvinnut lähteä asukuvia ottamaan, lisäksi  muun muassa Galeries Lafayette sijaitsi ihan kävelymatkan päässä. Pariisissa oli onneksi myös paljon lämpimämpää kuin Genevessä, joten nahkatakin sai käyttöön. Pelkäsin jo, että joudun käydä ostamassa jonkun villakangastakin, että selviän! Onneksi ei kuitenkaan tarvinnut, sillä talvikamppeet eivät innosta enää tippaakaan tässä vaiheessa vuotta. Tosin muhkea villahuivi oli mukana päivittäin, se lämmitti varsinkin illan viiletessä.

Vaikka Pariisissa olivatkin vielä muotiviikot meneillään pari päivää, kun sinne saavuimme, en kyllä antanut niiden vaikuttaa omaan pukeutumiseeni mitenkään, vain minulla oli mukana ihan normaaleja arkivaatteita, joissa on mukava olla. Totta puhuen en edes tyylitaitureita juuri kaupungilla nähnyt, ehkä olin väärissä paikoissa? Ehkä jos olisi ollut enemmän aikaa, olisi voinutkin mennä jonkun näytöksen edustalle bongaamaan upeita asuja, muttei reilussa kolmessa päivässä kaupungissa halunnut nyt moiseen aikaansa käyttää, sen verran oli muutenkin nähtävää ja paljon jäi tekemättäkin.

Ostin jo tammikuussa Tallinnassa käydesssä Stradivariuksesta harmaan neulemekon täyttä puuvillaa, joka oli ihana reissussa, niin mukava päällä. Aluksi kyllä mekon malli mietitytti, sillä se on löysä, vähän A-linjainen ja polviin asti ulottuva, eli melko eri mallinen kuin mitä yleensä suosin. Käytin samaa mekon ja nahkatakin yhdistelmää Genevessä tennareiden kera, sekä Pariisissa näin matalien nilkkureiden kanssa, joilla jaksoi kävellä koko päivän. Ehkä tykkäsin itse vielä enemmän mekosta tennareiden kanssa, täytyy yrittää kuvata sekin asu vielä kevään aikana tänne. Minusta nahkatakki tekee asun kuin asun, ja yksinkertainen mekkokin saa asennetta sen kanssa. Selected Femmen takki ei ollut edullisin, mutta aitoon nahkaan kannattaa minusta panostaa. Takki on minusta ihan täydellinen mustine metalleineen ja sopii ihan kaikkeen. 

8 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja ihana asu! Tuo mekko on tosi kiva ♥ Olen juuri itse lähdössä matkalle ja täytyy ehdottomasti katsoa, josko määränpään Stradivariuksesta löytyisi vielä tuota mallia! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, minustakin kuvista tuli hyviä (ehkäpä auringonpaisteella oli tekemistä asian kanssa ;)
      Voi ihanaa matkaa sinulle! Toivottavasti mekko vielä löytyy :) Tätä oli myös valkoisen ja tummansinisenä!

      Poista
  2. Ihana ihana asu! Aina ihailen noita laseja myös. Ja hyvä nahkatakkilöytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos! <3 Lasit on olleet kyllä ihan parhaat, himoitsen jo toisia merkin laseja :D

      Poista
  3. Pidin sun realistisesta ja todentuntuisesta kuvauksesta liittyen muotoviikkoihin. Sulla on jalat maassa! Se hypetys siitä miten Pariisi pursuaa silloin todellisia fashionistoja ja kaikki on kuin melkein jostain sadusta - taatusti hypetystä ja vähintään liioittelua ;) Ja vaikka muotiväkeäkin varmaan kaupunkiin silloin mahtuu, niin tod.näk. olet yksi tyylikkäimmistä. Juurikin siksi ettet YRITÄ pukeutua johonkin pinkkiin höyheneen tms, joka olis oikeasti vaan rumaa :D Sorry suorapuheisuuteni, mut tuntui niin kivalta saada tuollainenkin ajatus joltain, joka on ollut kaupungissa muotiviikkojen aikaan. Varmaan johtuu vähän siitäkin etten koskaan ole oikein tajunnut Pariisi-vouhkaamista, itseeni ei ole kaupunki oikein kolahtanut visiiteistäni huolimatta.
    Kiitos tyyli-inspiraatioista ja aurinkoa kevääseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa kun jätit kommentin! :)
      Minä kyllä totta puhuen odotin Pariisilta enemmän, siis ihan paikallisakin tyylikkäämpinä. Aika vähän näkyi tyylikästä tai muodikasta porukkaa tosiaan, vaikka oli muotiviikot ja viiletin pitkin kaupunkia. Eilen juttelin aiheesta omeplukurssillani, niin yksi nainen sanoi, että ehkä en nähnyt muodikasta porukkaa, kun en tiedä mikä on muotia :D Uskon kyllä että kyllä mä aika hyvin olen tässä asiassa kartalla.

      Kiitos kehuistasi, sait hymyn huulille :) Niin ja suorapuheisuus on vain hyvä asia, itsekin olen todella suorasanainen in real life, mitä sitä kiertelemään :D

      Muutenkin, vaikka Pariisissa oli paljon hyvää, niin minusta se on vähän yliarvostettu paikka, ei ollenkaan niin ihmeellinen kuin esim. blogit antavat ymmärtää, mutta tämä on minun mielipide ja kaikki tykkäävät eri jutuista :) Kirjoittelen myöhemmin Pariisita lisää.

      Kiitos itsellesi ja mukavaa kevättä! :)

      Poista
  4. Kiitos hyvästä postauksesta!

    https://katjaablog.wordpress.com/

    VastaaPoista