lauantai 19. maaliskuuta 2016

BOMBER JACKET & GIRLFRIEND JEANS

takki - Pull&Bear
farkut & paita - H&M
aurinkolasit - Ray-Ban
kengät - Converse
lompakko - Louis Vuitton

Tässä paluu suoraan ala-asteelle; bomber-takki ja tennarit, molemmat kun löytyivät päältä jo parikymmentä vuotta sitten! Apua, kuinka vanha tässä on, jos ala-asteesta on kaksikymmentä vuotta!? Muistan, että omistin pilotin varmaan 3.-4. luokalla ja tennarit samoihin aikoihin, radiossa soi Aikakoneen Alla vaahterapuun "Ei ollut enää montaa koulupäivää, tennareilla oli kevyt kävellä..." (ja tämän laulun muistettuani laitoin sen välittömästi soimaan YouTubesta). Tosin tuolloin pilotit olivat paksuja talvitakkeja ja niiden kanssa puettiin maiharit, keväällä jalassa oli sitten ne tennarit. Tämä asu on kuitenkin ihan tuore Pariisin kaduilta, ja muutaman vuoden päästä mietin varmaan, että mitä ihmettä olen pukenut päälleni?

Bomber-takin esittelinkin jo täällä aiemmin viikolla, tässä vielä koko setti näytille. Asu ei ole ihan tyypillisintä minua, takkeineen ja farkkuineen, vain hyvinkin poikkeava normityylistäni, aika poikamainen jopa. Viihdyin tässä superrennossa asussa kuitenkin ihan älyttömän hyvin. Girlfriend-farkutkin ovat kivaa vaihtelu pilleille, ja voiko edes mukavampia farkkuja olla? Veikkaan niin takille kuin housuille kovaa käyttöä kevään aikana, niin yhdessä kuin erikseen. Ajattelin myöhemmin koota vielä muutamia inspiraatio kollaaseja bomberin ympärille. Farkut aion yhdistää ehdottomasti ainakin nahkatakin ja korkojen kanssa, kunhan sää vähän lämpenee. Kertokaa, mitä tykkäätte bomberista ja koko asusta?

8 kommenttia:

  1. Vakiolukija ilmoittautuu. Blogi on aivan mahtava 😊 asukuvia on niin mukava katsella ja tyylisi on pettämätön.
    Aurinkoisia päiviä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, että jätit kommentin! :) Ja kiitos aivan älyttömän paljon kehuista!!! :) Toivottavasti poikkeat blogiini jatkossakin.

      Mitä ihaninta kevättä! <3

      Poista
  2. Onhan tuo erilaista , ja tykkään tuon takin väristä.Jotenkin vihreä vetoaa minuun tällä hetkellä. Ja sinä olet nuori ja kaunis,niin asu on ylläsi hyvännäköinen. Muoti ja vaatteet ovat siinäkin mielessä kiva juttu että niillä voi leikitellä ja kokeilla välillä jotain muuta mitä ajatellut omaksi tyylikseen. Itselleni en tuota tyyliä ,ainakaan vielä kopsaisi😚Mutta kuka tietää milloin lämpenen tällekin muotivillitykslle. Sanoin muutama vuosi sitten citylenkkareistakin,että ikinä tule ostamaan moisia.ja ,öhööhö,tällä hetkellä minulla on viidet kaapissa.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi erilainen kun asuni yleensä, mutta eikös se niin mene, että vaihtelu virkistää?:D Kiitos älyttömän paljon taas kehuistasi, olet aina niin ystävällinen <3 Itse lämpenen kyllä melko hitaasti muodille, esim. niille Adidaksille, jotka oli minusta aluksi ihan järkyttävät, nyt haluan sitten tietysti itsellenikin :D Ja ihan sama juttu oli niiden citylenkkareiden kanssa :D Että never say never ;) Tosin siinä vaiheessa, jos mulla roikkuu karvapallo laukussa, saa viedä hoitoon :D

      Mukavaa viikkoa ja pääsiäistä! <3

      Poista
  3. Ihan superkiva asu! Täytyy varmaan itsekin kipaista huomenna kaupoilla töiden jälkeen metsästämässä girlfriend farkkuja. Tykkään itsekin enemmän tuosta girlfriend mallista verrattuna boyfriend mallisiin farkkuihin. Tosi hyvännäköiset ainakin nuo sinun farkkusi ja bomberin kanssa yhdistettynä ihanan rento kokonaisuus :)
    -Heta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Heta! :) Hennesillä oli monetkin kivat farkut ja hinnatkaan ei pahoja, joten suuntaa sinne! ;) Mulla oli aiemmin BF-farkut (ostin ne jostain superalesta Lindexiltä) mutten kuitenkaan jotenkin viihtynyt niissä, joten kirpparille lähti.

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  4. Todella ihana asu! En ole sitten yhtään lämmennyt bombereille, mutta tuo kokonaisuus on kyllä niin kaunis ja tyylikäs ylläsi :)

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Meeri! :) Itse olen tosi ihastunut bombereihin nyt ja tämä ei ole itse asiassa ainoa :D

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista