torstai 12. maaliskuuta 2015

Today I'd like to wear…


T-paita - laukku Louis Vuitton - aurinkolasit - farkut - mokkatakki - citylenkkarit

Mokkatakki, revityt farkut, citylenkkarit, paljaat nilkat ja take away kahvi. Niistä haaveilen tänään! Vihdoin kadut alkavat olla kuivat, aurinkokin on näyttäytynyt pitkästä aikaa ja lämpöasteet ovat vihdoin plussan puolella, tällaisen päivän viettäisi niin paljon mieluummin ulkonan kuin sisällä töissä, kelistä nauttien aurinkolasit nenälle, rennossa asussa kera kahvikupposen. Usein päivätyössä kaipaan arkivapaita, kaupungilla käymistä kesken päivän, Tallinnan päiväristeilylle menoa viikolla, lenkkeilyä aurinkoiseen aikaan, tietynlaista vapautta, sitä etteivät kaikki arkipävät ole kellon kyttäämistä. Toisaalta en kaipaa viikonlopputöitä, joten kaikessa on puolensa. Tunnun löytävän myös kevään tullen jatkuvasti kaikkea ihanaa, mitä haluaisin, nyt haaveilen nahkaisista valkoisista Reebokin lenkkareista, kuinka raikkaat ne olisivat...

Onko kenelläkään kokemusta Reebokin kengistä? Pitävätkö koot hyvin paikkaansa?

Linkit mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

  1. Juuri eilen kävin noita Stadiumissa kokeilemassa ja nätit oli jalassa,mutta eivät tuntuneet minun jalassa kovinkaan hyvälle.En oikein osaa selittää mikä oli vialla,mutta tuo malli jotenkin hierti joka kohdasta.Mutta sitten koklasin valkoisia Nikejä ja voi pojat,se oli menoa sitten.Nyt on sitten minullakin valkeat citykelpoiset lenkkarit,vaikka olenkin tätä muotioikkua yrittänyt vastustaa. Katsoin myös NB-merkkiä,mutta ainakin Stadiumissa maksoivat yli 100 euroa.Teit siis hyvät kaupat silloin Sokoksella.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, ikävä kuulla :( Minusta nuo Reebokit nimittäin näyttävät niin hyville! Jospa kengät muokkautuisivat käytössä, mutta ikävähän se olisi hiertäviä kenkiä käyttää kuitenkin... Itse tykkään tuollaisesta vähän "nostalgisesta" lenkkarimallista, niinkuin nuo ja omat New Balancet. Nikea olen koittanut vältellä, mutta täytyy siis ehdottomasti katsoa heidän valikoima, nimitäin koko valkoiset lenkkarit haluan! :D Joo mulla kävi kyllä tuuri NB:n kanssa, normihinta kun niissä oli tosiaan 100€ :O Ja ihan sama juttu, lämpenin tälle trendille hitaasti :D Mutta voikos parempia (työ)kenkiä ollakkaan? Kiitos kovasti kun kerroit kokemuksesi Reebokeista! :)

      Poista
  2. Katsoppas Zalandon lastenpuolelta Niken kokovalkoisia Air Maxeja, sieltä minäkin omani löysin :) Mulla itsellä on ollut Reebokin sitä Princess mallia, ja ne on ainakin olleet hyvät jalassa. En ole tätä mallia kokeillut, mutta tää näyttää minunkin mielestä tosi kivalta! Air Maxit veivät kuitenkin voiton minun taistossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi vinkistä! :) Tietenkin pitää mennä lastenpuolelle, miksen sitä ole tajunnut?! :D Ennen reissua en osta mitään mutta ehkäpä sen jälkeen tilaan heti testiin muutaman parin...

      Poista
  3. Viime keväänä ostamani reebokin pinkit lenkkarit otin normaali kokoani pienempänä, olleet ihan super kokovassa käytössä (koko talven työkenkinäni) muutenkin olen kyllä aina tykännyt kyseisen merkin popoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, eli kokoa pienempi kannattaa ottaa :) Noissa näytikin olevan 35 kokoa, täytyy vamaan tilata testiin :D Kiitos kun kerroit! :)

      Poista
  4. Reebokiin kengät on tosi kaunit. <3 pitäs itseki käydä kokeilemassa ja hankkia. :)

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Joo se on kiva ja ei niin "ronski" kuin musta biker :)

      Poista
  6. Vuorotyön helmet on juurikin nuo arkivapaat <3
    Ja hitsi mä himoitsen tota mono pochettea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, mutta tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni ei viikolopputyöt sovi :( Muuten kyllä jos pitäisi valita tykkäsin vuortotyöstä enemmän :)

      No sitten ei kun hankkimaan omasi! ;)

      Poista