tiistai 24. maaliskuuta 2015

Monogram Shine Shawl

  laukku Cèline - huivi Louis Vuitton - ballerinat Mango
Suunnitteilla oli piipahtaa täällä Espanjan lomalla Puerto Banuksen Louis Vuitton -myymälässä ja hankkia kauan suunniteltu Monogram Shine Shawl -huivi matkamuistoksi. Olin pohtinut beigen ja kultaisen värin välillä ja enemmän olin kallistunut kultaisen suuntaan. Aloin kuitenkin pohtimaan, että kylmä beige kultalangoin olisi huvissa helpommin yhdisteltävä sävy, se kun sopii niin kullan että hopean väriinSattumalta bongasin kyseisen huivin huuto.netistä, kun olin siellä ihan muilla asioilla, ihmetys oli suuri kun huivi löytyi täysin uutena laatikossaan kuitin kera samaisesta kaupungista, jossa itse asun, mutta liikkeen hintaa edullisemmin. Päätös näiden kahden sävyn välillä oli siis selvä ja asiaa pohdittuani painoin osta nappia. Toisaalta tykkään hankkia kalliimmat tuotteet ulkomailta matkamuistoksi, siinä on myös ihan oma fiilis hankkia tuote lomalta, mutta nyt sattui niin mahtava tilaisuus eteen etten vaan voinut antaa sen mennä ohi. Edellinen omistaja ei ollut kuitenkaan ihan kokenut huivia omakseen, joka oli tällä kertaa minun onneni. Ennätin saada huivin hyvin ennen reissuun lähtöä, joten se lähti tietenkin tänne mukaan. Yhdet asukuvatkin ehdimme Suomessa jo tämän upeuden kanssa napata, joten ne tulossa myöhemmin.

9 kommenttia:

 1. En malta odottaa asukuvia tämän huivin kanssa! Sopii ihan todella kauniisti tuon Celinen väriin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia on varmasti tulevaisuudessa tulossa kyllästymiseen asti tämän kanssa ;D MInustakin sopivat täydellisesti yhteen :)

   Poista
 2. Poiketkaa kuitenkin Banuksen LV:llä, siellä on yksi ihana suomalainen miesmyyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös Vuitton oli remontissa ja aukesi juuri sinä päivänä kun lähdimme kotiin! Onni oli siis, että huivin ostinkin jo ennen matkaa :) Banus oli kyllä ihan mahtava paikka, tykkäsin paljon enemmän kuin vaikka Barcelonasta, joten en ihmette, että tekin siellä viihdytte :)

   Poista
 3. Minulta löytyy samainen huivi mutta en oikein vaan "osaa" käyttää sitä. Kiva nähdä millaisiin asuihin keksit sitä yhdistellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi. Toivottavasti saisit jotain uusia ideoita, niin ihana huivi kuitenkin kyseessä, että turha laatikossa vain jemmata :)

   Poista
 4. Ihana väri!!! Laitathan sitten kokemuksia miten kestää käytössä? Itseänikin himottais ostaa mutta vähän pelottaa hinta ja jos se on kauhean herkkä langanvedoille yms.. ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kerron varmasti kokemuksia kuhan huivi on ollut jonkin aikaa käytössä. Olen tosi huoleton käyttäjä ja reissussakin huivi oli paljon käytössä, ei ainakaan vielä tullut langanvetoja :D

   Poista
 5. Puerto Banus on ihana pikku kylä, silti läheltä löytyy kaikki tarpeellinen. Sain ostettua meidän kesän lennot Hulluilta päiviltä :)
  Kiva odotella kuviasi tutuista paikoista

  VastaaPoista