perjantai 20. maaliskuuta 2015

I`m off to Marbella!




Laukut on pakattu ja fiilis on ihan mahtava, yöllä on aika hypätä bussiin ja suunnata kohti Helsinki-Vantaata! Vihdoin on aika lähteä kauan odotetulle lomalle Espanjan Marbellaan. Lentoasuksi valitsin todella rennon combon - collegehousut ja Converset, sekä mukavan valkoisen puuvillapaidan. Ajattelin keventää matkalaukkua, joten nahkatakki pääsee jo lennolle päälle, tosin taidan vaihtaa tuon kollaasissa näkyvän H&M:n nahkatakin Zaran versioon. Lentolaukuksi mukaan lähtee tuttu ja turvallinen Louis Vuittonin Neverfull, joka on näppärä reissussa muutenkin.  Yksi uusi upea asuste myös tässä vähän vilahtaa, siitä tulossa tarkempaa esittelyä ensi viikolla.

Nettiä en ajatellut juurikaan lomani aikana avata enkä pakannut edes iPadia mukaan, mutta postauksia ehdin ajastaa valmiiksi, joten blogi ei hiljene loman ajaksi. Tosin Instagramia päivittelen varmasti liiaksikin Espanjasta käsin, löydätte minut instasta nimellä @annejennika.  Palataan siis Marbellan tunnelmien ja asujen kanssa loman jälkeen. Jättäkää toki kommentteja, vastailen niihin sitten loman jälkeen! :)

13 kommenttia:

  1. Ooo minkä upeuden oot hankkinut!!<3 En ole ennen yhtään syttynyt kyseiselle huiville, mutta nyt oon löytänyt itteni useampaan otteeseen kuolaamasta sitä mustana äääh! Ihanaa lomaa teille! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan sama juttu, en ennen lämmennyt kyseiselle huiville sitten yhtään... Kunnes sain siitä lähes pakkomielteen ja nyt se on mun! :D Kiitos paljon! <3

      Poista
  2. Ooooh tuo huivi!! Unelmien unelma!<3 Ehkä vielä joku päivä ;)
    Mistä nuo collegehousut on? Juuri tuollaisia oonkin etsiskellyt :) Väähän siistimpiä!
    Ihanaa matkaa, nautihan auringosta ja lämmöstä muittenkin puolesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelmat on tehty toteutettaviksi, joten varmasti vielä joku päivä huivin omistat jos oikeasti haluat! :)
      Pöksyt on Hennesiltä, 14,90 € ! Kirjoittelen puhelimella joten en pysty linkittämään :(
      Kiitos kovasti! :) vähän hirvittäää säätiedot tällä hetkellä, vesisadetta, mutta loma on aiba loma! :)

      Poista
  3. Ihanaa matkaa Anne!! I feel you, ton matkaintoilun suhteen, me niin ollaan sun kanssa sen suhteen samanlaisia pöpejä :D Vielä Thaimaan lämmössä kaksi päivää... Kunnes ensi viikolla ryntäys Hullareille uusien lentojen kimppuun :D Viettäkää kiva loma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnunen! <3 No niin ollaakin!! :D Ihanaa loppulomaa teille!! :) ja tietty pitäää uusi matka heti varata!!!:D

      Poista
  4. OOO mikä huivi, haluun kyllä ehdottomasti kuulla kokemuksiasi laadusta kun käyttöä on tullut "tarpeeksi"! Itsekin olen haaveillut pienen iäisyyden eräästä tummasta huivista mutta joka kerta kun kuulen laadusta negatiivisuuksia niin palaan aina maanpinnalle ja ajattelen onkohan se nyt sen arvoinen sittenkaan (vaikka on) kunnes se taas hetken päästä alkaa kummittelemaan mielessä :D

    Oikein rentouttavaa lomaa teille, nauttikaahan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron ehdottomasti kokemuksia huivista kunhan on ollut jonkun aikaa käytössä :) Olen sitä mieltä, että tuotteet on tehty käyttöä varten ja tottakai käyttö yleensä myös näkyy.. Olen superhuoleton tavaroideni kanssa, joten varmasti on käyttäjästäkin kiinni miten tuotteet säilyvät ;D Huivi oli ihan loistava reissussakin :)

      Poista
  5. Ihanaa matkaa Anne! :) Ja ihana huivi tottakai ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos näin jälikäteen :) Matka oli ihana, mutta rankka :D

      Poista
  6. Hyvää matkaa! :) Mitkä on sinun suosikkit Cannes ja ranska riveralla? mitkä pitää nähdä siellä, ranta ja muut hyvät vinkkit ravintola, shoppailut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron Ranskasta taas tarkemmin kunhan sinne pääsen, en nimittäin muista nyt yhtään ravintolaa ym. nimeltä. Siihen asti voit lukea vinkkejä vanhoista postauksista, kaikki löytyvät Ranska tunnisteen alta :)

      Poista