tiistai 31. maaliskuuta 2015

Benabola Hotel & Suites ****

Benabola Hotel & Suites
Paseo Benabola, bloque 3 bajo
Marbella, 29660, Espanja
Ajattelin aloittaa Espanja postaukset vinkkaamalla ihan loistavasta hotellista. Mikäli joku on Puerto Banúkseen suuntaamassa voin lämmöllä suositella Benabola -hotellia. Itse ostan lennot ja hotellit aina erillisinä, pakettimatkat eivät ole meitä varten. Hotellissa tärkeintä on sijainti ja hinta, tässä hotellissa hinta-laatusuhde todellakin kohtasi ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Hotellin vierestä alkoivat heti luksusputiikit ja jahtisatama kun astui ovesta ulos. Lisäksi oli todella lyhyt matka Marina Banús -ostoskeskukseen. Upea uimaranta oli myös aivan hotellin kupeessa. Hotellin valot näkyivät pimeällä pitkälle ja näyttivät upealta jahtejen keskellä.

Huoneestamme en ennättänyt ottaa kuvia, kun kaikki tavarat aina sen verran levällään, mutta huone oli siisti, kohtuu iso ja jääkaapilla varustettu, suihkuja löytyi kaksi kylpyhuoneesta. Henkilökunta oli mukavaa ja avuliasta, puhuivat myös hyvin englantia, se kun ei ole Espanjassa todellakaan mikään itsestäänselvyys. Plussana hotellista löytyi oma kauppa, joka oli auki ympäri vuorokauden. Tänne menemme ehdottamasti vielä uudelleen!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä erittäin hyvältä hotellilta ja muutenkin tuo sijainti vaikuttaa olevan mahtava. Pitää laittaa korvan taakse, jos vaikka tulee tuonne päin mentyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, sen verran sekaisin olen vielä matkasta, etten muistanut mainita rantaa ollenkaan, piti siis lisätä vielä yksi lause :D Me kyllä tykättiin paikasta tosi paljon, tyylikäs ja siisti, suosittelen! :)

      Poista