perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uutta ja vanhaa



Vitsit, että rakastan kevättä! On niin paljon mahdollisuuksia asujen suhteen ja inspiraatiota pukeutumiseen tuntuu taas löytyvän ihan uudella lailla. Viime viikolla halusin yhdistää asuun vähän erilaisia elementtejä, sporttisuutta, naisellisuutta ja klassisuutta. Uutta ja vanhaa. Kotoa lähtiessäni vielä pohdin, menikö nyt ihan metsään asun suhteen, mutta ihan hyvin toimivat erilaiset elementit keskenään sitten kuitenkin ainakin omaan silmääni. Kuvatkin onnistuivat minusta nyt tosi hyvin ja kerrankin oli valinnan vaikeutta mitkä valitsen, joten tuli vähän useampi kuva nyt tällä kertaa.
Yleensäkään en osta kalliita vaatteita, mutta silloin, jos ajattelen jonkun tuotteen jäävän vain yhden kauden vaatteeksi en panosta siihen sitäkään vähää. Viime kesänä minulla kävikin supertuuri kun H&M:n alerekissä roikkui vaaleanpunainen takki minun koossani vaivaisella parilla kympillä. Takkia olin normaalihintaisena useasti sovitellut, mutten vain raaskinut ostaa sitä, jos käyttöä ei tulisikaan. Alennushinnalla takki lähti kuitenkin kotiin ja onneksi lähtikin! Viime vuonna takki jäi melko pienelle käytölle, vaikka kylmissä kesäkuun keleissä olikin pelastukseni, mutta nyt kevään tullen otin sen ilolla taas käyttöön. 





Tässä asussa päällä toinenkin älytön löytö alesta viime viikolta. Olin ajatellut mielessäni, että huolisin jonkin näköiset citylenkkarit myös mustassa värissä ja alehaukkaa taas onnisti niidenkin suhteen. Nimittäin löysin -70% alennuksella Hugo Bossin lenkkarit!  Normaalihinta oli 170€ joka on minusta aivan liikaa lenkkareista, mutta 51 euroa sen sijaan oli oikein sopiva hinta uusille popoille. Sovittelin kenkiä kauan ja piipahdin jo muissa kaupoissa pohtiessani ostaako vai ei, onneksi kävin harkinnan jälkeen kuitenkin mukaan hakemassa nimittäin olivat viimeinen pari ja juuri minun koossani. Mietin vain, miten ihmeessä "löysin" citylenkkarit vasta tänä keväänä? Ihan loistavat kengät, hyvät jalassa ja tuovat kivaa rentoutta asuihin.

Mustansävyisten kenkien kaveriksi nappasin mukaan pitkästä aikaa Mulberryn Bayswaterin, joka on kaikista vanhin Mulberryni. Olen ennenkin sanonut, että käytän laukkuja tosi kausittain, toisinaan joku laukku saattaa odotella kaapissa käyttöä kuukausia kunnes en muita käytäkään. Mustaa teemaa jatkoin Ray-Banin Wayfarer aurinkolaseilla, jottei asusta tullut liian synkkä laitoin kaulaan uuden Louis Vuittonin shawlin, joka oikein hohtaa auringon kanssa kilpaa ja tuo asuun kaivattua raikkautta.




takki & käsineet H&M - huivi Louis Vuitton - laukku Mulberry - aurinkolasit *Ray-Ban
lenkkarit Hugo Boss Orange - farkut Zara - pusero Mango

*mainoslinkki

19 kommenttia:

  1. Vau! Ihania kuvia ja asu, Anne! Ihailen aina miten sulle sopii farkut ja miten niitä käytät, itse kun niin tosi vähän. Nyt kuitenkin löysin hullareilta yhdet superkivat farkut, katsotaan jos ne vaikks kuviinkin pääsisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Visit mikä keli oli tuolloin, mutta ei ole enää :/ Mä en kovinkaan hyvin viihdy farkuissa ja mielummin käyttäisin aina jotain muuta, Suomen säissä farkut ovat kuitenkin lähes pakolliset, kun esim. mustia housuja en osaa itse harmi vain oikein pitää. Nuo Zaran farkut onkin superkuluneet, mutta onneksi löysin reissusta kolmet uudet :D Hyvien farkujen löytäminen on vaikeaa, joten kiva että sinulla onnisti :) Jään odottelemaan kuvia uusista pökistäsi :)

      Poista
  2. Ooooh miten ihana asu ja ihan huikean kauniit kuvat<3 :) Mulla myös tuo sama takki ja tykkään siitä ihan hulluna :)
    t.Mokkelo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mona ja kiva kun kommentoit!! :) Eikös sulla ole tämä takki myös valkoisena? Sekin on superihana :)

      Poista
    2. Hih, kyllä vaan myös valkoisena ;) Toi on niin näppärä takki et sais löytyy vielä mustanakin :D

      Poista
  3. Ihana asu, toimii täydellisesti juuri noin!!! :) Tyylikästä. Huulipuna/kiilto on aika herkkuvärinen...mikähän puna kyseessä? Tahtoo kans. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Huulilakka on Maybellinen tarkempaa esittelyä täällä : http://nann-e.blogspot.fi/2015/01/huulimeikin-suosikki.html
      kuvissa sävy Hibiscus Haven 110 tykkään älyttömästi! :)

      Poista
  4. Ihana asu! <3 Itseltä löytyy samainen takki ja olen kyllä täysin ihastunut siihen edelleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Takki on kyllä näppärä, tosin nyt tuli säidenpuolesta vähän takapakkia sen käyttöön.. :/

      Poista
  5. Upea ja kaunis asu! :) Olen super kade huivistasi! Ja vaaleanpunainen takkikin on tietysti mulla ollut himoittujen vaatteiden listalla jo ikuisuuden. :) Sulla on todella ihana tyyli ja olet kaunis nainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ei muuta kuin omaa huivia hankkimaan ;) Hennesillä on muuten taas valikoimissa samantyylistä takkia. Olet todella ystävällinen, kiitos <3

      Poista
  6. Moi. Ihana asu! Saako kysyä että minkä kokoinen on tuo ihana takki?

    VastaaPoista