keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Spring





trenssi Zara (samantyylinen täältä, täältä & täältä) - farkut Topshop 
  laukku Louis Vuitton -  aurinkolasit Ray-Ban - huivi & käsineet H&M
lenkkarit New Balance (samantyyliset täältä)

Viime viikolla oli aika ottaa trenssi ensimmäistä kertaa käyttöön tälle keväälle. Se on aina kevään tullen niin ihanaa, kun vihdoin voi luopua paksuista talvitakeista ja laittaa kevyemmän takin päälle. Ohuiden takkejen lisäksi yksi parhaista jutuista keväällä on, kun meri on taas auki ja ihan pian veneet ilmestyvät maisemaan, vielä olivat laiturit tyhjiä ja rannassa jäätä. Auringon paistaessa ihmisetkin itseni mukaan lukien tuntuvat olevan paremmalla tuulella. Paksuista villahuiveista sen sijaan en vielä uskaltanut luopua ja H&M:n muhkea vaaleanharmaa huivi sopiikin hyvin beigen trenssin sekä harmaiden New Balancen lenkkareiden kanssa. Zaran trenssin ostin vuosi sitten Genevestä ja on kyllä ollut hyvä hankinta. Tänä keväänä huolisin mielelläni klassisen trenssin kaveriksi jonkin kirkkaan värisen, kuten keltaisen tai korallin takin, täytyy siis pitää silmät auki Espanjan kaupoilla!

Linkit mainoslinkkejä!

6 kommenttia:

  1. Kauniin aurinkoiset kevätkuvat. Ihana huivi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! :) huivi oli kyllä superlöytö, hinta alessa vain 20€ ja täyttä villaa!

      Poista
  2. Ihana asu ja kaunis lettikampaus! Vastaavatko Balancet muuten miten kokoaan? Katselin Zalandosta niin niistä on myös puolikkaita kokoja. Mietin pitäiskö ottaa puoli kokoa isompi vai se normi 37.. :) T. Jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Minusta NB:t vastaa kokoaan, tosin itse ostan lenkkarit yleensä vähän suurempina. Oma jalkani on 36 ja nämä kuvissa olevat kengät ovat 36,5 mutta kyllä mulle 36 olis mennyt myös :)

      Poista
  3. Moikka! Tykkään tosi paljon sun blogistasi! Vitsit, että tuo Noe näyttää niin ihanalta <3 Ostin itse viime kuussa samaisen Petitin Tukholman LV:lta ja se on siitä saakka ollut ikkunan ääressä "ruskettumassa" :D Onko sulla pysynyt vachettaosat siisteinä? Kauhulla aina katselen vanhoja Noe ja Alma laukkuja, joiden pohjissa on aivan käsittämättömiä vesi ym. jälkiä. Argh, en kyllä halua omaan kaunokaiseeni sellaisia leimoja. Saako udella, että mikä on sun ostoslistalla seuraava laukku? Mukavia kevätpäiviä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että tulinpas hyvälle tuulelle tästä kommentista, kiitos sinulle todella paljon! <3
      Minustain Noé on edelleen superihana! Joten loistohankinnan teit ;) Oma laukkuni on vielä suht puhdas, mutta joku pikku läntti pohjassa on :/ Olin kauhuissani viime keväänä kun lähes uusi Noé joutui pahan sadekuuron armoilla ja kastui lähes läpikotaisin :/ Siitä kyllä selvisi ilman jälkiä, mutta vuoden käytössä kyllähän laukku väkisin hieman likaantu, sen verran huoleton laukkujen käyttäjä ainakin itse olen :D Toivottavasti ei tosiaan tule mitään isoja länttejä! Mutta se ainakin auttaa, että "ruskettaa" laukun heti, niin lika ei tartu :)

      Pari vuotta olen haaveillut Balenciagan Classic Citystä ja sitten haaveissa Célinen Nano! :)

      Ihania ja aurinkoisia päiviä ja toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin! :)

      Poista