maanantai 23. maaliskuuta 2015

Leather, floral & violet


Yksi vaatekaappini kulmakivistä on ehdottomasti musta bikermallinen nahkatakki. Vuosi sitten sain päähäni hankkia nahkatakin, aiemmin, edes nuorempana en ole koskaan sellaista omistanut. Jotenkin kummasti nahkatakki vain alkoi houkuttaa ja hieman epäillen sellaisen Cannesin Zarasta viime keväänä ostin. Nahkatakille tuli kuitenkin ihan älyttömän paljon käyttöä niin keväällä, viileinä kesäpäivinä kuin pitkälle syksyyn. Oikeastaan mietin, kuinka olen ennen pärjännyt ilman? Tänä keväänä ajattelinkin hankkia Zaran lempparitakilleni kaverin, mikäli sellainen vastaan tulisi. Suunnitelmissa oli pitää Espanjan kaupoilla silmät auki takin varalta, mutta H&M:n alessa tärppäsi jo ennen matkalle lähtöä ja löysin täydellisen bikerin alennuksella. Nahkatakin kanssa olen ehdoton, että sen on oltava aitoa nahkaa, tekonahka sekä hiostaa ikävästi eikä minusta näytäkään kovin hyvältä. Minusta kaksi mustaa nahkatakkia ei ole liikaa, sillä uskon takkejen olevan lähes ikuisia ja mallit eroavat jonkin verran toisistaan. Tämä H&M:n takki on lyhyempi, tässä on enemmän yksityiskohtia ja vetoketjut ovat hopeat. Vetoketjut olivatkin yksi pieni miinus, sillä käytän enemmän kullanväriä ja olen melko ehdoton näiden metallejen keskenään sekoittamisesta, aion kuitenkin päästä tästä päähänpinttymästä eroon, joten ostin takin.



mekko *Mango - biker-takki H&M - sukkahousut H&M - huivi H&M 
laukku Mulberry - nilkkurit Mango - aurinkolasit Ray-Ban

Tässä hyvin tyypillinen tyylini yhdistää nahkatakki mekon kanssa. Mielestäni tyttömäinen mekko lähes vaatii kaverikseen ronskia nahkaa ja näiden combo on omaan silmääni täydellinen. Myös uudet violetit Ray-Banin Aviatorit halusin muuten synkkään asuun yhdistää ja sopivatpa aika kivasti Mangon kukalliseen mekkoon sävyjensä puolesta. Tummanvioletit lasit ovat näyttävät, mutteivät liian silmille hyppäävät. Sen verran tuli kiire lähtö, että tukan heitin vain nopeasti ponnarille, toisaalta kun on mekko ja korkokengät niin tukka saakin olla vähän niin ja näin ;)

*mainoslinkki

4 kommenttia:

  1. Taas kerran ihana naisellinen kokonaisuus. Itse en vain osaa bikertakkia käyttää;ostin mangosta mokkaisen vaalean version,mutta en tuntenut oloani kotoisaksi se päällä ( minulla isotakamus-syndrooma).Aina jaksan kyllä muila ihailla asukokonaisuuksia,joissa ovat yhdistellet sen mukavasti vaikka mihin.
    Jotenkin tuossa asussa on kaikki kohdallaan,tykkään.Huoleton ponarikampaus on kuin piste iin päälle.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon! :) Minullakin on beige mokkabiker, mutta kyllä nuo mustat vaan ovat vielä enemmän oma juttuni. Ja höpsistä sellaisista syndroomista!!! :) Tosin en itsekään tunne itseäni kotoisaksi lyhyessä takissa ja farkuissa, kun tuota takalistoa ja varsinkin reittä löytyy.. :D

      Poista
  2. Etsin pitkään täydellistä biker-nahkarotsia ja sit sattumalta tilasin pari Mangon takkia Booztilta. Todella hyvä istuvuus, edullinen ja plussaa kauluksen rautalangasta. En osannut päättää kumpi malli on parempi, joten pidin molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mangolta löytyy hyviä bikereitä kyllä! :) Itselläni on mokkainen biker beigenä heidän valikoimistaan. Haha, kuulostaa tutulta tuo päätöksenteon vaikeus ;D Mutta tosiaan biker-takki on aina muodissa, eli hyvin voi omistaa kaksi ;)

      Poista