maanantai 30. maaliskuuta 2015

Hola!

Heippa jälleen Suomesta! Lauantai-iltana palasimme kotiin Espanjasta ja täytyy sanoa, että aikamoinen väsymys on edelleen. Meidän lomamme kun ovat aikamoista kävelyä ja usein pelkkä makoilu on niistä kaukana ;) Haluan nähdä ja tehdä ulkomailla mahdollisimman paljon, kotona voi sitten huilata. Espanja oli aivan ihana, vaikka säät eivät alkulomasta juurikaan suosineet ja vettä satoi. Onneksi kelit paranivat loppua kohden ja mitään rusketusta en tältä lomalta lähtenytkään hakemaan, tosin viimeisenä päivänä hieman jopa paloin ihan vain ulkona ollessani. Majoituimme Marbellan Puerto Banúksessa, joka oli omaan makuuni aivan täydellinen paikka! Sopivan kokoinen, hyvillä shoppailumahdollisuuksilla ja täynnä mitä upeimpia jahteja. Espanjalainen elämäntyyli on kovasti makuuni ja ihmiset ovat älyttömän mukavia sekä rentoja. 

Kauaa ei tarvitse Suomessa olla ennen seuraavaa reissua, sillä toukokuun alussa hyppäämme taas lentokoneeseen ja tällä kertaa luvassa hieman pidempi reissu Etelä-Ranskaan. Nyt on kuitenkin ihanaa olla siihen asti kotona, juoda omaa kahvia ja käydä Espanjan kuvia läpi. Juttua matkasta tulossa siis roppakaupalla. Olin myös viikon aikalailla nettipimennossa, Instagramia päivitin ja tarkistin blogin kommentit, joten kaikki lemppariblogit jäivät viikon ajalta lukematta, enkä edes Iltalehden nettisivuja avannut, nyt niiden pariin.

10 kommenttia:

 1. Odotan mitä ihania ostoksia olet tehnyt? Tykkään hurjasti ostospostauksista;tulee vähän tunne kuin olisi itsekin käynyt shoppailemassa, kun lukee niitä.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään lukea ostopostauksia muilla, kiva kuulla että sinäkin tykkäät niistä! :) Mutta monet vaatteet oli jo reissussa päällä, niin ne tulevat näkymään asukuvissa :) Saatan kuvata muita, mikäli nuo säät tuosta muuttuvat ja tulisi vähän valoa!

   Poista
 2. Ihanaa kun seuraava reissu jo tiedossa! Itsellä vain ajatus, ja voi olla että siihenkin menee vielä kuukausia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on :) Ranskan matka oli itse asiassa tilattu jo paljon ennen tätä Espanjan. Cannesiin pitää meinaan hoitaa majoitukset lähes vuotta etukäteen mikäli sinne elokuvajuhlien aikaan haluaa :) No ajatuksestahan se aina lähtee ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;)

   Poista
 3. Tervetuloa tänne loskan keskelle ;) Ehkä aurinko ja lämpöasteet tulevat pian perässäsi? Toivottavasti reissukuvien joukosta löytyy asukuvia kevyemmässä vaatekerrassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! :) Kieltämättä hieman hirvitti kun katsoin aamulla ikkunasta ja maa oli taas valkoinen, argh!! Mutta muuten on niin hyvä fiilis etten anna kelin sitä pilata :) Tottakai löytyy kyllä siellä lämmin lopulta tuli :)

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin Suomeen! :) Odotan innolla postauksiasi reissusta, tarttuikohan matkaan tällä kertaa matkamuistoa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Paikka oli täydellinen sateista huolimatta! Ei mitään sen suurempaa, sen Vuikkarin huivin kun ostin jo ennen reissuun lähtöä, onneksi ostinkin, sillä Vuitton oli juuri remontissa. Mutta kivoja vaatteita löytyi mm. Zarasta!

   Poista
 5. Tervetuloa takaisin!! Reissu juttuja innolla odotellaan täällä myös ja erityisesti siitä eräästä keltaisesta asukuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Keltaisesta takista on paritkin kuvat otettu, joten tulossa!

   Poista