perjantai 6. maaliskuuta 2015

Casual Friday



 Mukavaa perjantaita, viikonloppu on taas alkamassa, mikäs sen parempaa! Viikot menevät nykyään ihan älytöntä vauhtia, tuntuu aina olevan joko maanantai tai perjantai. Innolla odotan niin parin viikon päästä koittavaa lomaa kuin pääsiäistä ja ballerinojen käyttöönottoa! Tuntuu, että elän talvisin jonkinlaisessa horroksessa ja lumien alkaessa sulaa ja päivän kirkastuessa alan minäkin herätä, tuntuuko kenestäkään muusta samalta? Viikonloppuihini kuuluu yleensä kahvilla ja kaupungilla käyntiä, pyykinpesua ja blogikuvailua jos sää sallii, näistä mitään kun ei arjen rumbassa juuri ennätä tehdä. Tänä viikonloppuna olen pitkästä aikaa myös lähdössä ystävieni kanssa iltaa viettämään, enpä edes muista milloin olisin ollut viimeksi ulkona.

Tässä asu, joka olisi loistava casual friday asu, tosin nämä kuvat on otettu jo viime lauantaina. Päällä tuttuja nähtyjä elementtejä, kuten todella kovassa käytössä koko talven ollut Vilan neule, Topshopin farkut, tummansininen villakangastakki ja beige pipo. Vaikka kaikista näistä kovasti pidänkin, niin en malta odottaa jokaisen laittamista säilöön kesäksi. Ajattelin viikonlopun aikana myös viedä jo suurimman osan talvikengistä kellariin pois eteisestä tilaa viemästä ja hakea kevättakkeja esille. En kuitenkaan usko, että nämä ovat viimeiset kuvat villakangastakin kanssa... Ajattelin jo, että viikonloppuna tarkenisi nahkatakissa ja keveässä mekossa, mutta säätietoja katsoessani ei ehkä kuitenkaan ihan vielä.


Beigeistä Converseista juuri haaveilin, mutta kun en sellaisia omista, ovat valkoiset versiot päässeet kovaan käyttöön. Pari-kolme vuotta vanhat Converset ovat todella paljon kävellyt ja se alkaa jo pohjissa näkyä, aion kuitenkin käyttää nämä ihan loppuun ja uudet hankin vasta pakon edessä. Päällisin puolin kengät vielä menettelevät, mutta pohjat ovat jo parhaat päivänsä nähneet, ehkäpä syksyllä olisi aika hankkia uudet. Täytyy kyllä sanoa, että kävelen sen verran paljon, että mielestäni kengät ovat kestäneet siihen nähden todella hyvin,  kolme vuotta omiksi kengikseni on aikamoinen suoritus.

Louis Vuittonin Petit Noé on hankintani vuoden takaiselta Geneven lomalta ja täytyy sanoa, että ihan älyttömästi ovat nuo nahkaosat vuodessa tummentuneet, katsokaa vaikka miltä laukku näytti uutena. Toisaalta laukku oli koko kesän todella kovassa käytössä ja käytin sitä säällä kuin säällä. Noé näyttää ehkä hitusen paremmalta tummemmilla nahkaosilla, mutta ihmetyttää silti, kuinka suuri ero uuteen laukkuun jo on. Nyt olenkin kaivanut Noén taas talviuniltaan ja voikos parempaa laukkua kevääseen ja kesään edes olla. Petit Noé on ollut yksi parhaista laukkuhankinnoistani koskaan ehdottomasti! 

  laukku Louis Vuitton - kengät *Converse - takki River Island - huivi Burberry 
farkut *Topshop - käsineet H&M - neule *Vila - pipo Global

*mainoslinkki

25 kommenttia:

  1. Ihanan skarppi asu. Olen kyllä tykännyt kaikista asuistasi,mutta en ole tainnut aiemmin komentoida.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva kun nyt kommetoit! <3

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Täälläkin laitettiin jo talvikengät ja osa takeista säilöön, tappiokseni jouduin tänä aamuna kaivamaan ne takasin esiin jäätävän lumimyrskyn takia... Työkaverini joku aika sitten täräytti ilmoille lausahduksen että "Päivänsä saa pilattua pelkästään sillä että katsoo aamulla ikkunasta pihalle eikä aurinko paistakkaan, Suomen oloissa tämä on hyvin yleistä" sopi kyllä niin osuvasti tähän aamuun :DD

    Ihana sinä jälleen kerran, laukku sopii kyllä sun tyyliin ihan super hyvin!! <3 En laikaan ihmettele miksi on suosikkisi! Mukavaa viikonloppua sinne! Pidä kivaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajatteli kyllä muutamat jättää eteiseen, mutta jos nyt paksuimmat toppatakit ja UGGit jo veisi :D Ja ottaisi trenssin tilalle :) Et uskokaan miten odotan Espanjaan lähtöä, maksimekot ja nahkatakit odottaa! Ja joo sää kyllä vaikuttaa täälläkin mielialaan älyttömästi :( Toisaalta se on asia mille ei mitään mahda, joten ei se marina mitään auta, eikä kyllä tule itselleenkään parempi mieli vaikka kuinka valittaisin, heheh :D

      Mun pitäisi kyllä mielummin nukkua vkoloppuna noita silmäpusseja pois, maanantaina olen sitten entistä väsyneempi, mutta pakko kai sitä on välillä käydä ulkona ettei ihan mammudu ;)

      Kiitos! :) Laukku on kyllä yksi lempparini <3

      Mitä ihaninta viikonloppua! <3

      Poista
  3. Kaunis laukku! <3 ihanaaa viikonloppua! Haluaisiin kysyä parhaat vinkkit Miami,cannes ja ranska rivera ja espanjaan Marbella? olis kiva saada vinnkejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mitähän vinkkejä halauisit? :) Marbellasta varmasti tulossa juttua yllinkyllin ensi kuun aikana ;)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
    2. Kiitos vastaukesta.Ihan vaan että mitkä pitää nähdä siellä nähtävydet, suosikki ranta, puisto, lounas, iillalineen ja vaikka kahviloita.

      Poista
  4. Täällä on tehty samaa.. kaivettu kevättakkeja esiin, vaikka kyllä niille vähän paksummillekin tuntuu vielä olevan tarvetta! :D Välillä olen kuitenkin jo mennyt kevättakillakin, jos ulkonaoloaika ei ole ollut pitkä :D

    Ja onpa kyllä yllättävän paljon tummuneet nuo nahkaosat, mutta ei se todellakaan huonolta näytä. Oikeastaan jopa ehkä paremmalta nyt, vaikka toki noin suuri muutos on vähän kumma juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kannata vielä kaikista talvikamppeista luopua, mutta kyllä mä untuvatakin ajattelin viedä pois silmistä :D Se vaatteiden ja kenkien edes takaisin raahaaminen on minusta tosi ärsyttävä homma, joten parempi aloitella pikkuhiljaa.. En ole itse uskaltanut vielä kevättakkeja käyttää, kun olen pysynyt koko talven terveenä, en aio nytkään riskeerata :D Sen sijaan Conssit ja New Balancet on tulleet jo päivittäiseen käyttöön :)

      No on tummunut tosi paljon, taisi ruskettua viime keväänä Rivieralla jonkin verran ja tosiaan käytin laukku ihan älyttömän paljon kesällä :)

      Hyvää viikonloppua Kirsi! :)

      Poista
  5. Moi! Ihana asu jälleen! :) Ootko ostanut pipon mistä ja milloin? Oon ettinyt just samanlaista mutta en oo löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Pipo on Stockalta ostettu joulualeista, tuskinpa enää löytyy, mutta Globalilla on joka vuosi kivoja pipoja, eli ensi syksynä sitten heti Stockalle katsomaan ;)

      Poista
  6. Moikka,

    Ihanaa, pääset reissuun kohta!! Mä olen itse asiassa viettänyt kolmena kesänä kuukauden verran juurikin Malaga-Fuengirola-Marbella-akselilla, joten paikka on kohtalaisen tuttu täälläkin ;-) Kiva sitten nähdä sun lomakuvia tutuista paikoista :)

    Hei aloin tarkemmin tutkiskelemaan noita sun farkkuja. Oot varmaan täällä joskus aiemminkin niistä kertonut enemmän, mutta siis mikä väri sulla noista on? Ja mitä mieltä oot ollut laadusta? Lähteekö pahasti väri? Olen tummansinisiä farkkuja etsinyt pienen ikuisuuden, aiemmat oli Zaran mutta ne on niin pahasti kuluneet etten kehtaa niitä enää käyttää. Löysin Vero Modasta vähän vastaavat, mutta niistä lähtee niin paljon väri että multa menee hermot.. ihan vain hipaisu riittää jo siihen että kädet on koko ajan ihan sinisenä.. aargh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo huomaa kyllä, että lomaa kaipaa :D Onneksi nyt alkaa pian pitkän talven jälkeen vihdoin matkustelu :) Ensi talvena en todellakaan ole koko aikaa Suomessa :D Mullekkin on alue muuten tuttu, mutten Puerto Banuksessa ole käynyt koskaan, meillä on nyt hotelli siellä ja ihan venesataman äärellä :) Ja kuvia on varmasti tulossa kyllästymiseen asti reissun jälkeen :D

      Mulla on tuo sama väri, jonka olen linkittänyt (dark denim :) Nuo ei ole ihan tummat, vaan niissä on ihan hitusen kulutusta, näissä mun kuvissa ne pienet kulutukset ei jostain syystä näy :) Ihan super hyvät farkut, parhaat mitkä mulla on koskaan ollut! Väri on täydellinen ja kulutusten ansiosta en usko, että näyttää pahalle vaikka vähän kulahtaisikin väri käytössä, mitä ei ole kyllä ainakaan vielä tapahtunut vaikka käytän farkkuja lähes joka päivä :D Ei ole lähtenyt väriä vaikka usein pidän valkoisia paitoja farkkujen kanssa, jotkut farkut kun värjää paidan helmanin, mutta ei nämä. Menee reisitä jalkaan, mutta on kuitenkin superpillit ja pituus just eikä melkein (mulla on lyhyin 28) Eli ehdotomasti suosittelen! :) Ainiin ja nämä farkut eivät ole edes lärähtäneet käytössä, niin kuin farkut yleensä tekee kun on kerran olleet jalassa. Itse aion jatkossakin ostaa farkut Topshopilta! :)

      Poista
  7. Mullakin on aina keväisin sellainen olo kuin silmät aukenisi. Että ihan kuin olisi nukkunut koko talven (vaikkei sitä virkeystilassa kyllä huomaa) ja nyt sitä vasta ymmärtäisi että elämä onkin ihanaa kun on VALOA :D

    Ihana asu, jälleen kerran. Olet vaan niin upea pukeutuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha joo ihan sama juttu :D Talvet on mulle aina tietyllälailla vaikeita, mutta tämä talvi on ollut jotenkin tosi uuvuttava (katsoin noita mustia silmäpusseja niin sen kyllä huomaa :D) Joten en voi kuin huokaista nyt helpotuksesta, että kesää kohti mennään ja ihan pian loma koittaa! Teillä on vielä vähemmän aikaa matkaan, ajattele :) Tosin nyt stressaan ihan älyttömästi Norwegian tilanteesta, meillä kun on kaikki kevään lennot heiltä.. Voi kumpa vaan osaisin ottaa vähän iisimmin niin olisi elämä paljon helpompaa :D

      Kiitos tuhannesti, piristit päivääni! <3 Mitä ihaninta viikonloppua Ninnunen! <3

      Poista
    2. Moikka, toi laukku on ihana! Minkä
      Hintainen se on nyt Helsingissä? Muutenkin tykkään tyylistäsi paljon, sekä myös blogistasi! :)

      Poista
    3. En valitettavasti tiedä tarkkaa hintaa, veikkaan 860€ Kannattaa katsoa Vuittonin sivuilta (eim. Saksa tai Ranska) niin näkee hinnan ;)

      Kiitos kovasti! :)

      Poista
  8. Noe on kyllä ehdottomasti kauniimpi tuon ihanan patinan kanssa! :)

    VastaaPoista
  9. Moikka! Olitko sä tilannut mango outletistä? onko siellä millaiset postikulut ja toimitus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen tilannut tosi usein :) Postarit jotain 8 euron luokkaa, mutta muistaakseni yli 50 eurolla tilatessa ilmaiset! :) Toimitus on aika hidasta, yleensä ainakin viikko menee että paketti tulee..

      Poista
  10. Samat fiilikset täälläkin, miten koko ajan voi olla perjantai? Ei kerkeä viikolla edes ajatella että olisipa viikonloppu kun se aina yhtäkkiä on taas jotenkin kummasti:D Ihana asu- tosi raikas! Itselläkin louis vuittonin nahkaosat tummuu ihan hetkessä, ensimmäisen laukun kohdalla jopa parissa kuukaudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en kerkeä viikolla tehdä yhtään mitään muutakaan kun käydä töissä, en tajua miten perheelliset saa työt tehtyä ja lapset hoidettua :D

      Kiitos kovasti! :) Oho parissa kuukaudessa? Auringossahan ne kyllä tummuu super nopeasti!

      Poista
  11. Vitsit, mä aina kuolaan näitä sun upeiden asukuvien maisemia, ja sit vielä näin kun olit Lilin blogiin sanonut itse tykkäileväsi toisen tyylisistä taustoista... :D Koskaan ei oo tyytis siihen, mitä on? ;) oI että mun on ikävä sinne teidän nurkille, no onneks kohta tulee kesä, niin tehdään mekin sit treffit siellä päässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Haha niinhän se on että sen aina haluaa mitä itsellä ei ole, voi kun saisi upeita kaupunkirakennuksia taustoiksi... Mutta näillä mennään mitä on tarjolla :)
      Joo olisi niin mahtia nähdä! <3

      Poista