torstai 19. maaliskuuta 2015

Kolme keväistä


aurinkolasit Ray-Ban - tikkitakki Only - kengät Converse

Koen tyylini muuttuneen jonkin verran ehkä viimeisen parin vuoden aikana, ennen olin enemmän kaavoihin kangistunut mitä pukeutumiseen tulee,  nykyään puen mitä mieli tekee, toisinaan mekon ja korkkarit, toisinaan collegehousut ja lenkkarit. Vaikken koe enää olevani se kaikista klassisin pukeutuja, niin muutamat jutut pysyvät mukana vuodesta toiseen ja aina kevään tullen otan ne innolla käyttöön - tikkitakki, Converset ja klassiset aurinkolasit. Tummansininen tikkitakki on vaate, joka menee keväisin vähän joka paikassa, käytän takkia niin kaupungilla kuin lenkkipolulla. Takki onkin päässyt viime aikoina taas ahkeraan käyttöön ja on loistava juuri tähän aikaan vuodesta kun päivisin on lämmin, mutta illat ovat viileitä. Tällaiseen takkiin voisi hyvin panostaa, mutta itselleni on riittänyt budjettiversio Vilalta, samantyyppisiä tulee ketjuliikkeillä joka kevät ja syksy valikoimiin. Toinen suosikkini on Converset. Punaiset varrettomat piristävät asuja ja sopivat minusta älyttömän hyvin juuri tikkitakin kanssa. Nämä punaiset Conssit olen tilannut Spartoolta lastenkoossa, sillä 36-kokoiseen jalkaani menee lasten koko 35, eli kaikki pienijalkaiset voivat säästää näin muutaman kympin ;) Kolmantena kestosuosikkina aurinkolasit, ehdottomat kevätauringon alkaessa paistaa. Ray-Banin Wayfarer ei ole oma suosikkimallini, mutta sopivat tällaiseen tyyliin mainiosti.

Onko teillä suosikkeja, jotka otatte joka kevät innolla käyttöön vuosien jälkeen? :)

Linkit mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

  1. Pikkusen nauratti kun katsoin kuvaasi,sillä minulla on tänään ylläni melkein tuo sama asukokonaisuus,paitsi laukkuna Longchampin sininen kanvaslaukku ruskeila nahkaosilla ja kaulassa Gantin huivi,muutoin muutoin kokolailla samat vermeet.Hyvä maku meillä:)
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh hyvä sattuma! :) Tämä asu on jo vuoden takaa, mutta vastaavissa olen taas käyttänyt usein, toimii vuodesta toiseen :)

      Mukavaa päivää! <3

      Poista
  2. Kiva kokonaisuus. Punaiset kengät piristää kyllä minkä tahansa kokonaisuuden!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oikeassa olet, vaikkei punainen ole se omin värini, niin pienissä määrin kyllä toimii kivasti itsellänikin :)

      Poista
  3. Tuntuupa höpsöltä tulla tähän kirjoittelemaan, kun ei liity aiheeseen, mutta en heti keksinyt keneltä muultakaan kyselisin! Mitä olet tykännyt Mulberryn mini Alexasta, muistelisin että sinulta sellainen löytyy? :) Ihastun jostain kumman syystä aina mini-koon laukkuihin ja kun normi Alexa on yksi suosikkini, aloin pohtimaan pikkuruista versiota siitä. Normaali koko jää minulla kaupunkikäytössä puolityhjäksi.. Mahtaako pikkulaukkuun sitten mahtua pieni lompakko, matkakoon tangle teezer ynnä muut olennaiset tilpehöörit? ;) Taitaa miniversio olla hieman Lilya suurempi? Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsis, kiva kun kysyit laukuista juttelen enemmän kuin mielelläni :) Mini Alexasta olen tykännyt, sitä on koitettu minulta ostaakin, mutten ole raaskinut luopua. Se on aikalailla Lilyn kokoa ulkoisesti, mutta pohjan ollessa leveämpi laukku on sisältä paljon tilavampi! Toisinaan minulla on Alexassa vain aurinkolasikotelo ja rahapussi (sama Vuiiton kuin sinulla) niin ja huulikiilto ja laukku jää tyhjäksi. Sinne mahtuu myös loistavasti pieni sateenvarjo ym. Joten ehdottomasti nuo mainitsemasi menevät vaivatta Mini Alexaan :) Minustakin pikkulaukut ovat hurjan suloisia ja toivon niin että Celinen Nano toukokuussa laukkukokoelmaani liittyy. Olen myös iskenyt silmäni nyt Balenciagan Classic Cityyn minikoossa :)

      Poista