keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Helmikuun asut


3. Grey & Pink 

Taas yksi kuukausi meni ohi älyttömän nopeasti ja asukuviakaan ei täällä blogissa nähty kuin vaivaiset kolme. Helmikuu on toki lyhyt kuukausi, mutta säätkään eivät suosineet, joten inspiraatiota pukeutumiseen saati asujen kuvailuun sai aika lailla hakea. Myös päivätyö tekee omat haasteensa bloggailuun, kun kuvaaminen keskittyy lähinnä viikonloppuihin. 

Aika erityylisiä asuja tällä kertaa, toisinaan tykkään pukeutua tyttömäiseen hameeseen ja toisinaan lenkkareihin ja revittyihin farkkuihin, ihan fiiliksen mukaan. Nyt onkin sitten virallisesti aloitettu kevät maaliskuun myötä, eli pian on aika ottaa trenssi, nahkatakit, vaaleanpunainen takki ja ballerinat käyttöön! Ensi viikolla istun myös kampaajan penkkiin päivittämään tukan kevääseen, en malta odottaa.

6 kommenttia:

 1. Lähetiin sinulle e-postia yhdestä tärkeästä asiasta josta haluaisiin kysyä. :)

  VastaaPoista
 2. Samat fiilikset täällä kuvailun suhteen! Sulla on kyllä niin monipuolinen tyyli - ihailtavaa, kun viitsit käyttää hamettakin talvella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on vaikeaa yhdistää päivätyö ja tämä harrastus :/ Mielestäni aika usein kuitenkin saan postattu asukuvia siihen nähden että päivät kuluu tosiaan töissä. Siinä on myös aikamoinen kynnys lähteä uupuneena työpäivän jälkeen kuvailemaan, vaikka valoa riittäsikin ja alkaa kaikki muut arjen askareet aina puskea päälle jo siinä vaiheessa :D Jotenkin kummasti sitä aina tätä touhua vaan jatkaa :D

   Kiitos! :) Taisin olla ennen enemmän kaavoihin kangistunut mitä pukeutumiseen tulee, nykyään pidän vähän kaikkea, oikea sillisalaatti tämä "tyylini" :D Ja pakko myöntää, että HARVOIN käytän hametta talvella ;)

   Poista
 3. Mä tykkään sun tyylistä! :)

  VastaaPoista