sunnuntai 25. elokuuta 2024

Valkoinen mekko Tallinnassa






mekko - &Other Stories (2020) 
tennarit - Adidas (2024) 
laukku - Massimo Dutti (2024) 
aurinkolasit - Chimi (2023) 

Meillä ei ollut Tallinnassa kameraa mukana, sillä varsinaisia asukuvia ei ollut tarkoitus ottaa ja nykyisin puhelimessa on jo todella hyvät kamerat. Napattiin kuitenkin kuvat kaikista käyttämistäni asuista, sillä pohdin tekeväni taas pienen mitä pakkasin minireissulle postauksen. Tiedän nimittäin itse palaavani sellaiseen postaukseen myöhemminkin, kun kriiseilen mitä ihmettä sitä taas mukaansa tarvitsee. 

Näistä kuvista tuli kuitenkin mielestäni taustan vuoksi niin kivoja, etten malttanut olla jakamatta tänne bloginkin puolelle Instagramin lisäksi. Paljon olemme vuosien varrella vanhankaupungin kujilla kävelleet ja kuvanneet, mutta tämä kyseinen kuja oli uusi löytö ja vielä suhteellisen rauhallinen, vaikka vanhakaupunki muuten oli tupaten täynnä turisteja. Kuten sanottu, oma silmäni lepää näiden hempeiden sävyjen keskellä. Onneksi vanhakaupunki on pidetty loistossaan sekä äärettömän siistinä, siellä ei ole roskia tai muita sotkuja kaduilla.

Valkoiset kesämekot ovat ikilemppareita ja helppoja varsinkin silloin, kun ei sen enempää halua kesäpukeutumista pohtia. Tallinnassa oli tosi kesäiset asteet, joten puuvillainen mekko oli niin oikea valinta tuona päivänä. Neutraali mekko myös toimii monenlaisten asuteiden kanssa sekä näyttää kivalla kuvissa missä vain miljöössä. 

Adidaksen Sambat hankin jo useampi kuukausi sitten, mutten alkukesästä kovimmilla helteillä halunnut jalkaan laittaa. Nyt loppukesästä korkkasin kengät ja pidin niitä ennen Tallinnaan lähtöä, sillä uusilla kengillä reissuun lähtö olisi pahin virhe ikinä. Laukku sen sijaan on ostos Tallinnasta. Minulla on ollut mokkanahkainen laukku haaveissa ja kyseinen löytyi Massimo Duttilta. Halusin laukun luonnollisesti heti käyttöön, mutta mokkanahan ollessa suhteellisen arka materiaali, kipaisin ostamassa myös nahan suojasuihkeen. Hotellin läheisellä kujalla suihkutin suojat saman tien pintaan ja ei kun laukku käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti