tiistai 6. elokuuta 2024

Jokapaikan paljettihame






t-paita - H&M 
paljettihame - Arket 
laukku - By Far 
tennarit - Converse 
aurinkolasit - Ray-Ban 

Paljettihame kesäpukeutumisessa? Ehdottomasti kyllä! Paljetit sopivat muuhunkin vuodenaikaan, kuin sinne loppuvuoden pikkujoulukauteen. Mikä parasta, paljettivaate tuntuu herättävän kanssakulkijoissa aina hilpeyttä ja kommentteja tulee usein tätä hametta käyttäessäni, niin tutuilta kuin tuntemattomilta. 

Itse tykkään käyttää kuvissa näkyvää kultaista paljettihametta nimenomaan kesällä, se on nimittäin mitä parhain vaate festareille tai keikalle. Tosin minua ei kyllä perinteisillä festareilla ole nähty enää vuosikausiin, mutta taannoisilla asuinkaupungissa järjestettävillä kaupunkifestivaaleilla pukeuduin tähän täysin samaan asuun. Sama setti pääsikin uudelleen käyttöön ihan tavallisena perjantaina Helsingin keskustassa käydessä. Käytän usein samoja asukokonaisuuksia tai yhdistelen samoja kappeleita vähän eri lailla. 

Pakko muuten mainita tuosta By Farin laukusta, jonka ostin vuosi sitten alennusmyynnistä, mutten ole tainnut sitä täällä koskaan sen kummemmin esitellä? Mietin ensin, että krokotiilipintainen nahkalaukku on aika hurja, mutta mitä vielä, laukku tekee kivasti särmää asulle kuin asulle. Laukku on ollut kovassa käytössä ympäri vuoden, muttei siinä näy mitään käytön merkkejä. Krokopintainen nahka on äärettömän kestävä, eikä esimerkiksi sateesta hätkähdä saati naarmuunnu, enkä ole varonut laukun käyttöä yhtään. Pidän pikkuruisen laukun mallista kahvoineen, lisäksi pienestä koostaan huolimatta se on todellinen tilaihme. Voitteko kuvitella, että sinne mahtuu Marimekon kompakti sateenvarjokin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti