lauantai 13. helmikuuta 2016

SOME SPRING FAVOURITES


Odotan niin kevättä, kevyttä pukeutumista, vaaleita värejä, veneitä vesillä sekä puihin tulevia lehtiä, keväässä on ihan oma fiilis! Minusta kevään must juttuja pukeutumisessa ovat tänä(kin) vuonna nahkatakin lisäksi, josta kirjoittelin jo aiemmin täällä, liehuva trenssi-takki, nahkaiset slip-on tennarit ja bucket-laukku. Itse hankin takin sekä kengät jo viime keväänä ja innolla odotan niiden käyttöönottoa. Säkkimäisiä laukkuja näkyy nyt todella paljon eri merkeillä, varmaan sanomattakin selvää, että malli miellyttää myös minua. Siniset farkut ja vaalea neule toimivat tietysti aina, mutta eritoten ne ovat freesit keväällä. Kevääseen kuuluu myös uusi pari sinisiä farkkuja, nyt huolisin polvista avonaisen mallin. Sen olen huomannut, että kannattaa olla hyvissä ajoin seuraavan kauden hankintojen suhteen, itse hankin useimmiten talvivaatteet kesällä ja kesävaatteet talvella.

Sain teille Booztille alekoodin, jolla saatte 15% alennusta tänään ja huomenna (13-14.2.16) esimerkiksi kollaasin tuotteista koodilla anne15. Koodi toimii Onlyn, Vagabondin ja Liebeskind Berlinin normaalihintaisiin tuotteisiin tilatessa yli 49 eurolla. Varsinkin kollaasissa näkyvä laukku ihastutti ja löytyipä merkiltä paljon muitakin upeita kohtuu hintaisia laukkuja. Minulta onkin kyselty edullisempien nahkalaukkujen perään, joten suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan merkin laukut, varsinkin nyt kun hinnasta tippuu jo hyvä alennus.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

  1. Moikka! Kysyisin tuosta Onlyn takista vähäsen. Olen miettinyt sen hankkimista, mutta ainoastaan netistä sitä silmäilleenä olen tuumaillut sen mitoitusta ja materiaalia....Elikkäs jos normaalisti käytän takeista kokoa M, niin onko tuo takki normaalia pienempää mitoitusta? Monesti Onlyn takeissa tahtoo olla, mutta sitten hihat jäävät pitkiksi. Entäpäs materiaali sitten, taitaa olla todella ohutta kangasta?

    Kiitos jo etukäteen!

    -Sari :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma kollaasin takkini ei valitettavasti ole tuo Onlyn vain viime keväänä ostettu Vero Modan versio! Hyvin samanlaisia ovat kuitenkin ja ohutta kangasta on tosiaan. Itse tilaan usein tuotteen parissa koossa kotiin testiin, jos en ole varma koosta, joten tilaa testiin(palautus Boooztille on ilmaista)! :) Omassa takissani on tosi pitkät hihat niin kuin mulla aina, mutta se ei tuossa ohuessa materiaalissa haittaa :)

      Kivaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Tuommoinen liehutrenssi jäi viime kesänä ostamatta,ei vaan osunut oikeaa kokoa kohdalle.Nyt haaveilen sellaisesta vihreästä,mutta en ole löytänyt kuin pitkän version ja haluan tietysti lyhyen....Tilasin nyt kyllä sovitukseen tuon beigen Onlyn version.
    Tuo pussukkamallinen laukku ei sovi minulle lainakaan,siis käyttönsä vuoksi,sillä en siellä järjestyksessä pidettyä kamojani.haluan ,että laukkuni ovat jämäkän näköisiä ulkoapäin ja sisältä siistejä,että löytyy helposti kaikki. Ostin viime kesänä Espriltä vähän niinkuin kokeeksi tuollaisen pussukkalaukun,kun hinta ei päätä huimannut,mutta se oli käytössä niin hankala,että annoin tyttärelle.
    P.S Ihanat muuten nuo sinin uudet hiukset;näyttävät hyväkuntoisilta ja tyylikkäiltä.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti takki on hyvä, tule sitten kertomaan! :) Khakivihreä on melkoisessa suosiossa liehutakissa, hyvältä näyttää sekin.
      Pelkäsin muuten itsekin, miten säkkimäinen laukku toimii käytössä, mutta itse olen kokenut Noen tosi näppäräksi! Ehkä koko on juuri oikea ja löytä kohtalaisen helposti etsimänsä? Heheh, hyvä että tytär sai uuden laukun ;)
      Kiitos kovasti!
      Mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  3. Tilaukseen lähti trenssi ja kengät, tuo alennus vahvisti päätöksen :)
    Ajattelin että, ne ovat täydelliset vapun prahan matkalle.

    -Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tule sitten kertomaan olivatko sulle hyvät! :)
      Vitsi, vappu Prahassa kuulostaa täydelliseltä!!!
      Kivaa loppuviikkoa! :)

      Poista