maanantai 15. helmikuuta 2016

HINT OF SPRING

laukku - Céline
huivi - Ichi (*täältä)
takki - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä 18% alennus koodilla 18OFF)
neule - Vila (*tämä)
housut - Only (*nämä 20% alennus koodilla HBR2, saatu @House of Brandon)
tennarit - Converse (samantyyliset *täältä)

Kevään tehdessä pikkuhiljaa tuloaan, olen alkanut myös pukeutumisessa siirtymään jo hieman kevääseen. Lauantaina kun lähdimme Helsinkiin, laitoin jalkaan pitkästä aikaa Converset, kaulaan vaaleanbeigen huivin, nenälle Ray-Banin Wayfarerit sekä kaivoin kuukausien tauon jälkeen Célinen Trapezen dustbagistaan. Vielä ei nilkat paljaana ulos uskalla, onneksi eteisestä löytyy varrelliset Converset. Postailinkin pari viikkoa sitten lenkkareista, ja kerroin, että toiveissa tänä keväänä olisi mustat varrettomat Conssit. Beiget versiot olivat lähes unohtuneet talven aikana, mutta nyt ne tuntuivatkin tosi kivoilta taas, eikä beige väri ei ole niin arka kuin valkoinen. Ostin nämä Conssit vuosi sitten, kun olivat seasonal sävynä, tämän vuoden *beige on astetta tummempi. Vaikka monesti kuulee sanottavan, etteivät Converset ole kovinkaan mukavat, niin minusta niissä on tosi hyvä kävellä, ja usein suosinkin niitä juuri kaupungilla. Mukavuus on muutenkin tärkeintä, jos tiedossa on paljon istumista ja kävelyä, joten valitsin asun ihan sen mukaan, sekä heitin tukan vain rennosti ponnarille.

Talvitakeista ei myöskään voi vielä luopua, tosin utuvatakin vein jo kellariin, sitä en aio enää pukea, vaikka mikä olisi. Zaran TRF-malliston simppeli, musta villakangastakki on syksyn hankinta, muuten tosi ihana, mutta kerää kaiken karvan itseensä, mikä on todella ärsyttävää. Innolla odotan kyllä ohuempien takkejen käyttöönottoa. Kuitenkin alkaa olla jo vähän toivoa keväästä, ainakin lauantaina, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli ihan superkevätfiilis! Meille sattui ihan täydellinen sää Helsingissä vierailuun, varsinkin kun kävelimme Kaapelitehtaalle erääseen tapahtumaan, niin olisi kyllä harmittanut räntäsateessa talsia. Kotimatkalla alkoi sitten sataa räntää, eli karu totuus iski päin kasvoja, se siitä keväästä. Onneksi silloin istuimme visusti auton suojissa. 

6 kommenttia:

  1. Ihanat värit tässä asussa! Tosi kivasti olet yhdistellyt. :)

    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Yritänkin juurikin yhdistellä oman kaapin sisältöä monipuolisesti ja käyttää myös vanhempia juttuja.

      Mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
  2. Näyttääpä raikkaalta tuo laukku ja muutenkin ihanat värit! :) Hei jos kaipaat joskus kuvausseuraa Helsingissä, niin ilmoittele ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! :) Olikin kiva ottaa laukku taas käyttöön, vaikka miksei sitä voisi keskitalvellakin käyttää...
      Kiitos kun kerroit! :) Joskus mennään kyllä ehdottomasti yhdessä kuvailemaan! <3

      Poista
  3. Converseistahan löytyy nyt aivan ihana pehmustetulla niken pohjallisella varustettu pitkävartinen malli, ainakin valkoisena ja mustana kookengästä. Ostin ja voin sanoo, että eroo on kuin yöllä ja päivällä näihin vanhoihin verrattuna :0).
    -Taru-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy vai, minulta on mennyt ne ihan ohi, kiva kun kerroit :) Itselleni tosin riittää ihan perusmallikin, minusta kun nämäkin tosiaan ovat hyvät jalassa ja kävelen kaupunkilomatkin useimmiten Converseilla :) Täytyy kuitenkin jatkossa pitää mielessä tuo päivitetty malli!
      Mukavaa loppuviikkoa Taru! :)

      Poista