torstai 18. helmikuuta 2016

DENIM & STRIPES

pipo, kaulaliina & käsineet - COS
aurinkolasit - Ray-Ban
takki - Zara
raitapaita - Only (tämä saatu @House of Brandon)
farkut - Only (nämä saatu @House of Brandon)
laukku - Mulberry
nilkkurit - Zara

Niin se vain on, että kun aurinko paistaa on itsekin vain niin paljon paremmalla tuulella. Helmikuu on usein minulle se tylsin kuukausi, alkaa olla valmis heivaamaan talvitakit vaikka roskiin, lumi ja räntä alkaa riittää, eikä jaksaisi enää yhtään odotella matkoille lähtöä (useimmiten kun matkustamme keväällä). Toisaalta kevät ja sen jälkeen kesä ovat jo ihan nurkan takana, ja varsinkin aurinkoinen ilma antaa taas toivoa. Kevät on nykyään  ehkä suosikkivuodenaikani, vaikka kesävaatteista tykkään eniten. Suorassa auringonpaisteessa kuvaaminen ei tosin ole se paras valo, tukka näyttää oranssilta (!!??) ja tulee varjoja, mutta kun halusin auringon kuviin. Totta puhuen alkavat nämä samat kuvauspaikatkin kyllästyttää, enkä malta odottaa, että saadaan asukuvia muun muassa Geneven kaduilla, Pariisista puhumattakaan. Ja on tässä lähtö Italiaankin keväällä edessä, mikä on ollut kauan haaveena!

Siniset farkut ja raitapaita toimivat vuodesta toiseen, ne ovat superklassinen yhdistelmä, johon saa kuitenkin vähän asennetta erilaisilla asusteilla. Liian klassinen linja pukeutumisessa ei enää miellytä, joten jotain ekstraa pitää lisätä, traffit nilkkurit ja harmaa pipo tekivät tähän asuun sitä jotain, jopa vanha Mulberryn Bayswaterkin näyttää taas yllättävän hyvältä. Tämä asu toimii loistavasti keveemmällä mustan nahkatakin ja city-lenkkareiden kanssa, en malta odottaa!

Silloin jos löydän hyvät ja istuvat housut, tekisi mieli ostaa niitä varastoon ja joka värissä kaiken varalta. Lyhyenä housujen löytäminen voi olla hankalaa, tai sitten joutuu ainakin lyhentämään sen parikymmentä senttiä, joka taas vaikuttaa siihen, ettei malli ole enää ihan pilli. Onlyn mustat housut saatuani olin täysin ihastunut, kun bongasin House of Brandonin valikoimista samat housut farkunsinisinä, ei ollut epäilystäkään etteivät ne muuta kaappiini. Tässä mallissa kun yhdistyy mukavuus, täydellinen malli, pituus (minulla koko S/30), rikotut polvet joissa reiät juuri oikeissa kohdissa, housut eivät venähdä käytössä, mutta päällä ovat kuin toinen iho, lisäksi hinta on edullinen. Mitä muuta housuilta voi enää vaatia? Täydelliset! Pöksyjen kanssa samassa paketissa tuli myös Onlyn löysähkö raitapaita hyvässä materiaalissa, raitapaitoja kun ei voi koskaan olla liikaa, eihän?

House of Brandon juhlii muuten tämän viikon synttäreitään, jolloin he tarjoavat kaikista tuotteista (koskee myös aletuotteita, muttei Dr.Denimiä!) 20% alennusta koodilla HBR2. Alennus on voimassa sunnuntaihin (21.2.16) asti. Yli 59 euron tilauksiin ei tule postikulujakaan ja toimitus on supernopeaa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä ja saatuja tuotteita.

4 kommenttia:

  1. Kiva klassinen setti! Raitapaita tuo jo vähän kevään tunnelmaa asuun :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Totta raidat tuo jo vähän keväisyyttä (sekä pilvetön taivas!)

      Mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
  2. Kiva asu! Klassista ja siistiä, mutta samalla rentoa. Bayswater on ollut täällä jo useamman vuoden haaveissa, ja voi vitsit se vaan näyttää näissä kuvissa niin hyvältä! Ei ehkä painon vuoksi se käytännöllisin, mutta mielettömän kaunis laukku. Täytyy nyt vihdoin lopettaa jahkailut ja alkaa ihan tosissaan laittamaan sitä rahaa säästöön. Jospa tuo laukku kotitutuisi vielä tännekin :) Amanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :)
      Mä olen "löytänyt" Bayssin nyt uudelleen, olin pitkään tosi kyllästynyt siihen, mutta malli ei kyllä "vanhene" :) Se ei itse asiassa ole edes älyttömän painava nahkalaukuksi jos vertaa vaikka Célinen Mini Luggageen! Tosin pakko sanoa, että malli on hitusen hankala, jos vaikka menee shoppailemaan sen kanssa, toisaalta hihnat riittävät juuri ja juuri että laukku menee olalle, joka vähän helpottaa :)

      Kiitos kommentista ja mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista