keskiviikko 10. helmikuuta 2016

NATURAL BROWN


Kävin tosiaan viikonloppuna kampaajalla, vaikka olin suunnitellut vain vaaleiden raitojen ottamista, tuli muutoksesta lopulta pikkuisen suurempi. Olen jo pitkään halunnut lähelle oman tukan väriä olevaa sävyä, jotenkin siihen ei ole vain oman kampaajani kanssa koskaan päästy, aina on joko tosi tumma tai liian vaalea. Olen myös luonteeltani melkoinen tuuliviiri, vaihtelen mielelläni hiusväriä siinä määrin, mitä tukka kestää, sillä minulle on tärkeää tukan hyvä kunto. Oikeastaan en olisi koskaan mennyt toiselle kampaajalle, mutta tällä kertaa pääsin sinne ammattiliittoni kautta. Liitto järjestää kivoja tapahtumia, kuten kauneuspäiviä, itse osallistuin nyt toista kertaa. Sattui vielä niin sopivasti, että tällä kertaa kauneuspäivä järjestettiin paikkakunnalla, josta olen alunperin kotoisin, joten ei ollut epäilystäkään etten olisi ilmoittautunut mukaan. Menin jo perjantaina paikkakunnalle tapaaman sukulaisiani, joten lauantaiaamuna pääsin näppärästi ajoissa paikan päälle kahvilaan, jossa kokoonnuimme. Minusta on älyttömän kivaa tavata uusia ihmisiä, ja meillä olikin ihan mahtava porukka koolla, juttua ja naurua todellakin riitti. Tapahtuma vielä järjesttiin erään yläaste aikaisen kaverini omassa kahvilassa, sekä tien toisella puolella olevassa kampaamossa. 

Itse pyysin tosiaan tukkaani vaaleita raitoja, sillä tavoite olisi, ettei hiuksia tarvisi jatkuvasti värjätä tyvikasvun tullessa esiin. Lähtötilanne oli, että pohja oli tumma ja kerran oli raitoja laitettu, eli tukassa oli todella selkeitä värieroja. Nykyisin oma (maantienharmaa) väri miellyttää kovasti, joten lähelle sitä sävyä halusin. Tumma väri on nätti, mutta joka ikinen kerta haluan siitä eroon ennemmin tai myöhemmin. Tosin en sano etten enää koskaan värjää tukkaa ihan tummaksi, sillä luultavasti joudun syömään sanani. Tällä hetkellä olen kuitenkin sitä mieltä, että mitä luonnollisemman näköinen sen parempi. Kampaaja ehdottikin, että unohdetaan raidat ja värjätään  koko tukka lähelle omaa väriä. Tosin siinä vaiheessa kun kuulin sanan värinpoisto, alkoi hirvittää, miten ihmeessä tukka kestää? Kumma kyllä värjäämisestä huolimatta kampaajat kehuvat tukan kuntoa. Ensin siis tehtiin pikainen värinpoisto, jonka jälkeen tukkaan levitettiin kylmänruskea väri, jossa oli myös Olaplex mukana. Halusin, että monivärisyys säilyy, joten vanhat raidat jäivätkin kivasti näkyviin. En voi sietää omassa tukassani lämmintä sävyä, joten siitä halusin totaalisesti eroon. Nyt väri on todella lähellä omaa väriäni. Hiuksia ei tarvitse värjätä hetkeen, päinvastoin melkein odotan, että oma tyvi tulee esiin. Monivärisyys säilyi, mutta nyt koko sävy on kylmä ja tasaisempi, tosin kuviin sävy oli melko hankala saada. Lopputulos on minusta täydellinen, olen niin tyytyväinen! Olaplexista tykkäsin älyttömästi ja uskon, että jatkossa käyn välillä ottamassa vain sen, vaikken tukkaa hetkeen värjäisikään, hoito kun tekee tukasta ihanan sileän.

6 kommenttia:

 1. Ihana väri kyllä! :) Ehkä jopa parhain tähän astisista hiusväreistäsi. Pitääköhän sun nyt alkaa käymään eri kaupungissa kampaajalla? :D Luottokampaajan löytäminen on kyllä hankalaa ja jotenkin sitten kun löytää sen oman, niin on "pakko" käydä aina samalla!

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) aikamoinen tuulitukka, mutta halusin kuvat ulkona :D Minustakin väri on nyt hyvä! :) Hehe niimpä, tässä tapauksessa kyseessä on kyllä kylä eikä kaupunki, joten taidan jatkossa kuitenkin käydä omalla (kaveri) kampaajalla.

   Kivaa viikon jatkoa! :)

   Poista
 2. Tuo Olaplex on todellinen luojan lahja! :D Olen nyt ottanut sen kahdesti ja ostanut myös kotihoitotuotteen. Varsinkin blondatessa hiukset kärsivät ja olen huomannut, että tuosta hoidosta on todellakin hyötyä ja omat hiukseni näyttävät ja tuntuvat nykyisin paljon parempikuntoisilta. Hiukset vaikuttavat yleisilmeeseen todella paljon ja mun mielestä tuo sun uusi väri on tosi onnistunut ja nimenomaan kauniin luonnollinen ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo! :D Miksen ole aiemmin kokeillut?? Blondatessa tukka kyllä on aikamoisella koetuksella, siksi hirvittikin kun oli vanhat vaaleat raidat alla ja siihen värinpoisto :O Olaplex oli kyllä hyvä, itse en tosin kotihoitotuotetta hankkinut, täytyy ehkä käydä ostamassa se vielä! Kiitos! :)

   Poista
 3. Tosi, tosi hyvän värin sait! :) Mulla sama proggis aluillaan, ens vkolla eka kampaaja-aika, ja vedetään siis oman väristä raitaa koko päähän. Mulla on kun toi blondi väri siinä alla, ei uskalleta lähteä vetämään koko päähän väriä, kun tukka on niin pitkä, etten tahdo tinkiä latvan kunnosta. Mut hitaasti(kin) :D hyvä tulee, ja toivon että tää olis oman värinen, eli kylmän vaaleanruskea ehkä vuoden lopussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!:) Hitaasti just hyvä tulee! :) Vaaleasta tulee niin helposti vihreä kun ruskeaksi värjää, tai sitten liian punaiseen taittava, kun sitä punaisuutta on pakko laittaa, ettei tule vihreä :D Joten kantsii ehdottomasti tehdä muutos raidoilla :) Mä vähän ihmettelin, kun kampaaja sanoi, että tehdään värinpoisto, yleensä kun sitä vältetään...

   Poista