torstai 11. helmikuuta 2016

RAINY DAYS

hattu - Vila (tämä saatu @House of Brandon)
takki & pooloneule - Mango 
housut - Only (nämä saatu @House of Brandon)
laukku - Céline
nilkkurit - Zara
käsineet - COS

Hetkeen ei ole aurinkoa näkynyt, ainakin täälläpäin on satanut vettä monta päivää putkeen, muttei anneta sen lannistaa. Siinä missä ennen huonolla säällä jäin mieluummin kotiin niin paljon kuin se oli mahdollista, nykyisin sää on minusta vain pukeutumiskysymys. Tosin pakko myöntää, että blogikuvien ottaminen sateisella ja tuulisella säällä on aikamoinen haaste, mutta siitäkin aina selviää, nimittäin jos odottaa vain aurinkoisia päiviä, saattaisi täällä olla melko hiljaista. Minulle on nykyään paljon tärkeämpää käytännöllisyys, kuin se miltä näytän, ja myönnän että useimmiten loskan keskellä minut nähdään kumisaappaissa ja parkatakissa, näytän enemmän siltä kuin olisin metsään menossa. Joskus on kiva kuitenkin vetäistä aamulla päälle jotain muuta ainaisten kumisaappaiden tilalle. Itse löysin syksyllä Zarasta kumisaapasmaiset nilkkurit, jotka ovat olleet ihan loistavat sadesään kengät, enkä tajua miten olen aiemmin pärjännyt ilman? Kengät pitävät jalat kuivina, mutta ne ovat myös ihan kaupunkikelpoiset. Toinen sadesään pelastaja on fedora-hattu. Aion muutenkin alkaa käyttämään enemmän villahattuja, vaikka ne edelleen herättävät ihmetystä kanssakulkijoissa. Mikäs sen parempi sateensuoja kasvoille kuitenkaan kuin lierillinen hattu? Lisäksi se tekee asun heti paljon mielenkiintoisemmaksi, ja Vilan hattu sopii hyvin kamelinruskean takin kanssa.

Olin ajatellut kevääksi hankkia mustat polvista aukinaiset housut, ja House of Brandonin valikoimaan olikin tullut sopivasti täydellinen malli, jonka sain yhteistyön kautta omakseni. Nämä Onlyn housut ovat sekä älyttömän mukavat venyvän materiaalin vuoksi, että lahkeista ihan pillit, ne kun ovat minulle ehdottomia vaatimuksia housuja valitesssa. Pituutta on saatavilla parissa pituudessa, mikä oli ihan mahtava juttu, yleensä kun housut tuppaavat olemaan minulle liian pitkät. Tosin muutaman kerran sain lähettää housut takaisin, tilasin ensin normaalikokoni XS:n, mutta ne eivät menneet edes jalkaan, vaihdoin M-kokoon joka oli taas aivan liian suuri, lopulta sain käsiini S:n joka oli täydellinen! Eli suositan ottamaan tästä mallista normaalikokoa yhden isomman. Olen ennenkin kertonut, että kyseisen nettikaupan toimitus on supernopeaa, nyt tuli testattua myös vaihtaminen ja sekin sujui ongelmitta. Veikkaan, että kevään lempparihousut ovat tässä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä ja saatuja tuotteita.

2 kommenttia:

 1. Noi housut on kyllä todella kivat! Ja sulla sattuu just eikä melkein nuo aukot oikeille kohdille polvissa. Aina kun olen sovittanut tollaisia housuja jotka on polvista auki, niin ovat nuo polvien kohdalle tarkoitetut aukot aina joko polvien ylä tai ala puolella mikä häiritsee mua.. Ehkä ovat usein pitkille malleille suunniteltu.. :D

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Housut on ihan superit ja kuten sanoit, aukot sattuu just eikä melkein polvien kohdalle! :D Ja mun on tosi vaikeaa löytää hyviä housuja tällä pituudella (..ja kiristää reisistä :D) kun tosiaan vaatteet on usein hoikille malleille tehty. mutta näissä oli tosiaan saatavilla pituus 30 joka oli hyvä!

   Poista