perjantai 5. helmikuuta 2016

FEDORA HAT & MINIMAL DRESS

hattu - Lindex
mekko, takki & nilkkurit - Mango
kashmirkaulaliina - H&M
laukku - Céline
nahkakäsineet - COS

Kuten sanottu, olen haastanut itseni käyttämään enemmän hameita ja mekkoja myös talviaikaan, joten tässä pitkästä aikaa mekko-asua. Kesällähän oikeastaan asun mekoissa, joten niitä tullaan näkemään taas kyllästymiseen asti ihan varmasti. Paksujen sukkahousujen kanssa pitkähihaisissa mekoissa tarkenee hyvin jo nyt, ja onkin ollut mahtavaa saada kuukausien jälkeen vaihtelua pukeutumiseen. Mangon yksinkertaisen, vaalean, kaapumaisen mekon ajattelin parittaa lähinnä keväällä nahkatakin kanssa, ja kesällä ruskettuneiden säärien sekä panama-hatun kaveriksi. Kevääseen asti en malttanut sen käyttöä kuitenkaan odotella, joten ajattelin, että miksei mekkoa voisi jo nyt käyttää vaikkapa kamelinruskean villakangastakin kanssa. Mekon ollessa todella simppeli lisäsin fedora-hatun, jota ei olekaan hetkeen päässäni nähty, kun pipot ovat olleet käytössä pakkasilla. Huopahatut ovat hyvännäköisiä ja suojaavat sateelta, mutta silti liian usein hattu jää pölyttymään eteiseen. Usein saatan laittaa hatun, mutta ottaa sen viime hetkellä pois, jotenkin aina liikaa. Minusta hyvä pukeutumissääntö onkin, että poistaa yhden asusteen ennen ulos lähtemistä, jos on isot näyttävät korvakorut ei niiden kanssa isoa kaulakorua ja niin edelleen. Fedora-hattu onkin minusta paras juuri asun statement kappaleena, kun muuten asu on todella simppeli. 

Olen muuten huomenna menossa kampaajalle kotipaikkakunnalleni samalla kun piipahdan kummipoikani syntymäpäivillä. Toiveissa olisi laittaa lisää vaaleita raitoja ja haluaisin koko sävyn kylmemmäksi, nyt se on melko punaiseen taittava. Lisäksi olen todella pitkään halunnut kokeilla Olaplex-hoitoa omaan takkutukkaan, joten se tehdään samalla. Tällä kertaa en mene siis omalle kampaajalleni, vain täysin uuteen paikkaan. Tosin tiedän kampaajan vuosien takaa ja veljeni vaimo käy hänellä, joten uskallan ehkä luottaa. Olen nykyään älyttömän tarkka kenen annan hiuksiini koskea, sillä se on kauheaa, jos joutuu lähtemään kampaajalta tyytymättömänä. Käyttämistäni hiustuotteista myös kysellään välillä, ja usein ostankin lähes kaikki shampoosta lakkoihin ihan marketista, hiuksiin jätettäviä hoitoaineita lukuun ottamatta, vaihtelen myös tuotteita jonkun verran hiusten värin mukaan. 

17 kommenttia:

  1. Wautsi mikä kaunotar. Tuo mekko näyttää kivalta. Pitäisi itsekin hommata muutama talvikäyttöön soveltuva mekko. Talvella kun tulee pukeuduttua aina tylsästi vaan housuihin. Tosi onnistunut tämä asu. Värit sopii ihanasti yhteen, ja asusteita juurikin sopivasti eikä liikaa. :) Amanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heh, kiitos! :) Yleensä tulee kyllä kiskaistua päivästä toiseen housut jalkaan ja neule päälle, mitä sitä muka vaivaantumaan kun ei kukaan näe kuin takin kuitenkaan, mutta höpsis mekot käyttöön myös talvella vaikka ihan omaksi ilkoksi :D Mangolta löytyy parhaat mekot, jos minulta kysytään ;)
      Kiitos kivasta kommentista ja mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
  2. Oi, ihana asu ja kiinnitin erityisesti huomiota tohon mekkoon! Ootko milloin sen ostanut? Etsin tuollaista jo viime kesänä mutta harmikseni ei tullut missään vastaan! Ja myös Olaplex-kokeilu on täällä jäänyt vaikka monesti ollut mielessä. Kerrohan mitä tykkäsit! Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Mekon olen tilannut vähän aikaa sitten Booztin alesta, mutta näytti olevan loppu :/ Mekon nimi on ihan vain Minimal dress, josko Mangon omilta sivuilta vielä löytyisi? :)
      Olaplex laitettiin värin yhteyteen, yritän kirjoitella siitä ensi viikolla, tykkäsin kyllä! :)
      Mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
    2. Olaplex on hyvä ja monipuolinen tuote. Sitä voi käyttää värjäyksien yhteydessä tai ihan vain hoitona. Suositeltavaa on käyttää Olaplexin kotihoitotuotetta, joka ylläpitää saatuja lopputuloksia.
      Palvelu tuo meille paljon kyselyjä, joihin olemme sivuillamme vastanneet. Kysymys&vastauksista saattaa olla hyötyä niille lukijoille, jotka pohtivat palvelun käyttämistä. http://blackouthair.fi/olaplex/

      Poista
  3. Ihana asu,taas kerran. Ja tuo valkea mekko näyttää aivan supertyylikkäältä. Ostin itse Espritiltä kaksi kukkakuosista mekkoa,toinen valkeapohjainen,toinen sinipohjainen ja olen käyttänyt myös niitä nyt talvella paksujen sukkisten kanssa. Mekoista ja hameista tykkään minäkin,mutta työkäytössä jää vähälle keväällä ja kesäsllä ,kun kuljen pyörällä töihin.
    Minulle tehtiin Olaplexhoito kolme viikkoa sitten, ja apkko sanoa,etten ollut aivan tyytyväinen.Siis hiuksista tuli todella siloiset,mutta ehkä se hoito oli kuitenkin liian hoitava minulle.tai sitten en vain ole tottunut ,että taipuisa ja karhea hiuskuontaloni on päätä pitkin ja sileä.
    Minulla on samoja juttuja kampaajakäyntien kanssa,että pitää tosi tarkaan valita kenen käsittelyyn menen.Minun vakikampaaja lopetti työt vuosi sitten,kun joutui vaihtamaan alaa allergioitten vuoksi.Nyt olen ollut hieman tuuliajolla ja etsinyt sitä seuraavaa "oikeaa". Kaksi viimeistä ketaa olen tullut kampaajalta enemmän hämmentyneenä kuin tyytyväisenä.
    Muuten minkäkokoinen se musta bikertakki on,jota ajattelit laittaa myyntiin?
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Kukkakuosi toimii loistavasti myös talvella. Pyöräily on kyllä hitusen hankalaa mekossa, ettei ihan vilauttele :D
      Kaikille ei kuulemma Olaplexista ole hyötyä, tai sitten juuri hoitaa liikaa. No ainakin tiedät nyt ettei toista kertaa ehkä sitten kannata :) Mulla toimi hoito kyllä hyvin, tosin tukka joutuikin aikamoiselle koetuksele, tulikin vähän isompi homma kuin muutama raita :D Toivottavasti löydät pian luottokampaajan! :) Mulla oli pari vuotta sitten sama tilanne, kun ihana kampaaja jolla olin käynyt vuosia vaihtoi alaa. Menin uudelle kampaajalla ja lopputulos oli kauhea, eli sinne en toista kertaa mennyt :/
      Nahkatakki on kokoa 34!
      Mukavaa sunnuntaita! :)

      Poista
  4. Jälleen upea asu sinulta Anne! Punainen huulipuna sopii sinulle todella hyvin, näytät tosi kauniilta :) minulla on olaplexistä hyviä kokemuksia, joten suosittelen kyllä sitä! :)

    Hei ja ihan pakko kertoa sinulle! Nyt täytyy pyörtää sanomiseni ihan täysin ja olen ihastunut Trapezeen! :D Summer 2016 collectionissa on ihan täydellinen värisävy valko-beige joka näyttää tosi hyvältä! Laukku on ehkä turhan samanlainen kuin belt bag, mutta nyt olen ihan sydänsilmäemojina! Niin se naisen mieli muuttuu, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Huulipuna on helppo, niin silmiin riittää pelkkä ripsiväri :D Tykkäsin Olaplexistä tosi paljon ja tukasta tuli muutenkin ihan älyttömn kiva, ei ole näin hyvää väriä ollutkaan! :)

      Hehe, niinhän siinä usein käy :D Siksi en julkisesti halua kauheasti haukka mitään tuotteita eikä täällä mitään inhokkilistoja nähdä, kun mieli voi muuttua ja joutuu syömään sanansa :D Tosin niiden laukuisssa roikkuvien karvapallojen suhteen mieli ei totisesti muutu, yäk :D Svaalea Trapeze oli ihana minustakin (tosin pieni koko, mulla medium)!

      Poista
    2. Itse olen kyllä tehnyt aina hyvin selväksi niissä "not wanted" postauksissa, että vaikka en tuotteita haluaisi itselleni saavat monet muut näyttämään ne jutut hyviltä, kuten vaikka Trapezea olen aina ihaillut sinulla vaikka en sitä itselleni ole koskaan nähnytkään :) En itse näe tällaista haukkumisena vaan mielipiteiden rikkautena, ja harmi jos muut sen niin näkee. Ja minusta on vai hauskaa jos joskus ihastuu tuotteeseen, josta on aiemmin ajatellut että "ei ikinä", se vain osoittaa että mieli ja maku on muuttuvainen, eikä kaikkea kannata ottaa niin vakavasti :D Karvapalloista olen vähän kahta mieltä! Toisaalta en minäkään ymmärrä niitä yhtään, mutta joissain väreissä tiettyihin laukkuihin yhdistettynä ne ovat ihan ok :D

      Poista
    3. NYt ymmärsit väärin :) Tarkoitin taas juurikin sitä etten itse niitä inhokkilistoja tee siitä syystä, että saatan olla huomenna eri mieltä ja pian joku inhokki nähdään jo itselläni, jolloin joutuisin heti syömään sanani (seuraavana päivänä) :D Tämä on nähty niin monta ketaa, joten minun ei todellakaan (varsinkaan julkisesti) kannata sanoe ei koskaan, haha. Tottakai makuja on monia ja hyvä niin! :)

      Poista
  5. Moikka moi. Nyt täällä kyllä jo odotellaan ihan kybällä uusia hiuslook-kuvia!! Noista sinun paksuista ja upeista hiuksista saa taidokkaalla käsittelyllä/värjäyksellä upeat, kun ne jo nytkin on sitä. :)) Ei malttaisi millään odottaa kuvia nyt... :)

    Ja tuo asu on taas niin ihana ja naisellinen, täydelliset väritkin omaan silmään. Mukavaa ja aurinkoista kevättä sinne!! :))
    terv. Anuminna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mahtia kuulla! :) Tykkään tuskasta nyt ihan älyttömästi, koitetaan saada kuvia ensi viikolla :)

      Ja kiitos tuhannesti kehuista ja myös siitä, että jätit kommentin! :)

      Mukavaa kevättä sinulle myös! <3

      Poista
  6. Ihan super tyylikäs nainen taas siellä! :)

    VastaaPoista
  7. Tää asu on niiiiiiin <3!
    Meinaatko paljonkin vaalentaa hiuksia? ihanko blondiksi kesäksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :)
      Ei blondia enää minulle :D Luonnollisen ruskean halusin :)

      Poista