torstai 25. helmikuuta 2016

LATEST CRUSH


kuvat Pinterest  - t-paita *Samsøe & Samsøe  - farkut H&M 
nahkatakki *Selected Femme - laukku Chloé - tennarit *Puma (-30%)

Tuntuu, että olen löytänyt viime aikoina Pinterestin uudelleen ja olen selaillut sieltä inspiraatiota joka ilta. Samoin tuntuu, että mitä lähemmäs kevättä mennään, sitä enemmän löydän itseni haaveilemasta kaikesta itselleni uudesta pukeutumisen suhteen, ja olen muutenkin ihan superfiiliksissä keväästä! Viimeiset ihastukseni bomber-takin lisäksi ovat girlfriend -farkut ja valkoiset tennarit, varsinkin nämä kaksi yhdessä. Tiedän, että olen manannut Adidaksen "sämpylät" useasti, mutta niin se taas vain silmä alkaa tottua, ja olen alkanut haaveilla vastaavista muiden merkkien tennareista. Ihastuin Puman Match 74 -malliin, kun bongasin sen Pinterestistä ja sen jälkeen *alesta Booztilta. Malli on kohtalaisen siro, eikä niin äijämäinen kuin Stan Smithit, joihin kyllä niihinkin silmä on alkanut ihmeellisesti tottua, joten taas kerran never say never ;) Farkkuja sen sijaan löytyy juuri oikeassa mallissa tällä hetkellä H&M:ltä. Girlfriendit ovat aiempaa boyfriendiä vähän istuvammat ja ainakin itselläni toimivat paremmin. Tennarit ja vähän löysemmät farkut yhdistäisin esimerkiksi valkoisen teepparin sekä biker-nahkatakin kanssa ja vähän naisellisuutta asuun tuomaan Chloén Georgia laukku, oi kevät tule jo! 

5 kommenttia:

 1. Kyllä vaan valkoinen ja farkku toimivat aina!! Mäkin venailen jo paljaita nilkkoja ja kevätkatuja. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! BF-farkut omistin aikanaan mutta ei ne kumminkaan olleet ihan oma juttu, joten kirpparille lähti! Ei mene enää kauaan paljaisiin nilkkoihin, jes!! :)

   Poista
 2. Samanlaisia haaveita täälläkin kun alkaa kevättää :)Tuollaisten revittyjen farkkujen ja tennareiden kanssa on ihana parittaa jotain supernaisellista :) Ja näkyykö kevät jo hiuksissasikin? ;)

  Itse haaveilen nyt tälläkertaa niistä Reebokin valkoisista tennareista jotka mielestäni sinultakin löytyy? Voitko suositella ja vastaako normi kokomitoitusta?

  Voiko jo toivottaa ihanaa alkavaa kevättä? <3

  -Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että maut menee ykiin :) Juu kampaajalla kävin hetki sitten!

   Tarkoitatko Reebokin lyhyitä lenkkaeita? Mulla kun on myös varrelliset! Minusta Reebokilla on enemmänkin isot kuin pienet koot, mulla on molemmissa normikokoni 36, menisi puoli kokoa pienempikin. Merkin kengät istuu omaan jalkaan muuten tosi hyvin, paremmin kuin Niket.

   Hehe, voi!!! :) Että sitä samaa sinne! :)

   Poista
  2. Joo nimenomaan niitä varrettomia! Tilaukseen meni :)

   Poista