keskiviikko 30. syyskuuta 2015

COGNAC & GREY




Täällä ostoslistalla kirjoittelinkin, että vaatekaappini kaipaa muutamia uutuuksia, ja usean kohdan voinkin jo listalta raksia yli; niin takki, nilkkurit, mekko, neule kuin mustat (vahatut)housut onnistuin löytämään. Yksi ehdoton hankinta syksyn varalle oli konjakinruskeat nilkkurit korolla. Matalat konjakinruskeat chelsea-bootsit kiikutin kirpputorille, ja ne taisivatkin löytää uuden kodin ystäväni luota. Täten eteiseen jäi konjakkisten kenkien kolo, sillä Mulberryn Mini Alexa ja Bayswater tarvitsevat tietenkin rinnalleen samansävyiset kengät. Uusien nilkkureiden suhteen minulla olikin aika pitkä vaatimuslista; täydellinen konjakinruskea sävy, hyvät pitävät pohjat, paksu korko ja tottakai kenkien tulee olla aitonahkaiset sekä mukavat jalassa. Oikeastaan kengät tulivat vastaan ensin aivan sattumalta, sillä kävimme toisen ystäväni kanssa ihan muilla asioilla Aleksi 13 liikkeessä, jossa muuten ei tule käytyä oikeastaan koskaan. Liikkeessä huomioni kiinnittyi heti hyllyllä näkyviin Vagabondin kenkiin. Sillä erää en kenkiä sen enempää tutkinut, mutta palasin toisena päivänä uudelleen sovittamaan niitä, mutten edelleenkään ostanut, vaan ajattelin, jospa saisin ne netistä tilattua pienen alennuksen kera. En saanut kenkiä mielestäni, enkä löytänyt nettikaupoista näitä konjakinruskeina, mustina kyllä (*täällä) joten ajattelin, ettei kai auta kuin pulittaa kiltisti normaalihinta. Ihan sattumalta kävellessäni Helsingin Aleksanterinkadulla yksi perjantai-iltapäivä muutama viikko sitten, huomasin Aleksin liikkeessä suuret kyltit, kaikki tuotteet 20% alennuksella! Enempää en enää kenkien kanssa miettinyt, kun kokokin löytyi hyllystä, kiikutin nilkkurit suorinta tietä kassalle.

 Samalla kertaa ostin samasta putiikista o.i.s:n harmaan pipon, jota sitäkin olin pariin otteeseen ihaillut, ja suunnitelmissa olikin sekin myöhemmin ostaa, nyt se vain sattui olemaan sopivasti kantistarjouksessa. Olen ihan hulluna kaikenkaisiin hattuihin, varsinkin karvasomisteiset pipot ovat makuuni. Ensimmäisenä katson tuotteissa materiaalilapun, jos se miellyttää tukin tuotetta tarkemmin. Vähintään puolet on oltava luonnonkuitua, sillä pelkkä akryyli tai muu tekokuitu vaatteissa tai asusteissa on ehdoton ei. Asusteet ovat kyllä heikkouteni, siitä ei pääse mihinkään. Hassua miten sitä nuorempana mieluummin palellutti päänsä kuin käytti hattua, nykyään taas pipo on minulle asuste siinä missä huivit ja laukutkin. Minusta konjakinruskea ja harmaa sopivatkin hyvin keskenään, lisäksi pipon karvatupsu sitoo värit kivasti yhteen.

10 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä, varsinkin pipo on supersuloinen! Kiva nähdä sitten asuissa nuo uutuudet, sopivat varmasti hyvin sun tyyliin :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) varmasti tulevat näkymään mutten ihan vielä pipo kelejä odota :D

      Poista
  2. Hih, mä olen joka talvi kateellisena katsonut sun mitä kivoimpia tupsupipoja enkä koskaan löydä itse mitään vastaavaa! En koskaan käy Aleksilla, mutta jostain syystä kerran kaverin kanssa lounaalle mennessä mentiin siitä läpi ja bongasin tuon pipon. Mä olin että ANNE-PIPO, PAKKO SAADA ja meinasin ottaa kaikki värit :D Otin kuitenkin vain sen beigen/kitin värisen, ja tätä harmaata jäin kyllä miettimään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha Jes mahtia että viimein löysit pipon! :) ja kai se on pakko tunnustaa, että itsehän kävin myöhemmin hakemassa myös sen vaalea beigen sekä mustan mutten kehdannut täällä edes asiasta mainita, instassa kyllä näkyivät :D en voi edes selittää niiden hankintaa mitenkään, pipoja kun löytyy viime vuodelta jo kolme. Nortonit on ihania mutta fleece vuoren ansiosta tosi lämpimiä, ja kun käytän pipoa ihan asusteena ja nää on ohuempia.. Meneekö selitykseksi?? No kaheli mikä kaheli :D onneksi ystävä sanoi että osta vaan ne muutama hattu kun vein puolet tavaroista kirppikselle.

      Poista
    2. Voi Anne, eikä :D :D Mutta on se kiva!

      Poista
    3. :D :D :D Mutta tosiaan vein monen monta pipoa, huivia ja kaulaliinaa myyntiin, että seli seli :D

      Poista
  3. Paljon pipo maksoi? :)

    VastaaPoista
  4. Hyvät löydöt! Itsekin tarvitsisin tuollaisen pipon. Pipoja toki on mutta karvatupsullinen puuttuu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Käyppä Aleksi 13:sta, pipoa on neljässä värissä ;)

      Poista