lauantai 19. syyskuuta 2015

BLACK SNEAKERS

Tilasin jo keskikesällä kokomustat Niken Roshe One lenkkarit Zalandolta. Suunnitelmissa oli yhdistellä kenkiä myös kesämekkojen kanssa, en kuitenkaan koskaan ehtinyt niin tehdä, sillä kesällä halusin käyttää niin paljon sandaaleja ja muita kesäkenkiä kuin mahdollista. Nyt syksyn tullen kaivoinkin vielä upouudet Niket laatikostaan, ja ennen asukuvia näiden kanssa, ajattelin erikseen vinkata, jos joku näitä etsii, niin Zalandolla on hyvin kokoja saatavilla. Mustien lisäksi samoja löytyy myös kokovalkoisina sekä mustavalkoisina. Kengät löytyvät täältä. Itse valitsin näistä koon 36,5 sillä olin siinä uskossa, että merkillä on tosi pienet koot. Omat ihan lenkillä käyttämäni saman merkin lenkkarit kun ovat kokoa 37,5 ja normaalisti kengän kokoni on 36. Tässä mallissa minulle olisi mahtunut kyllä hyvin myös ihan normaali 36, muttei puoli kokoa ei haittaa ja lenkkareissa onkin hyvä olla tilaa. Kengät tuntuvat tosi hyvälle jaloissa ja ovat ihan uskomattoman kevyet. Itse hankin nämä mustina siitä syystä, ettei lika heti niin näy ja kangasmateriaalin vuoksi aion käyttää näitä myös huonommilla keleillä.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Hei, en tiedä miten olet päätynyt juoksukengissä kokoon 37,5, mutta ei kannata verrata sitä kokoa "normaalisti" käytettäviin kenkiin. Urheilualan asiantuntijan kihlattuna neuvonkin, että juoksukengän kuuluu aina olla noin kokoa isompi kuin muuten käytettävät kengät:) paasauksesta en enää muista miksi, mutta juostessa se on parempi kuin liian napakka kenkä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että urheilukengät tulee ottaa kokoa suurempina, sillä jalat tunnetusti urheillessa voivat turvota, näin on ainakin myyjä joskus minulle kertonut :) Mutta on ihmeen suuri ero oli näiden Roshejen ja niiden toisten Nikejen välillä, vaikka eri tarkoituksiin tosiaan ovatkin. Lisäksi luin etukäteen netistä, että Nikellä on pienet koot, joten yllätyin kuin Roshe Onet olikin ihan normikokoa!

   Poista
 2. Aivan ihanat kengät! Tilasin vasta zalandolta etnies tennarit valkoisena, mutta mustiahan minulla ei vielä olekaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on Reebokin valkoiset lenkkarit kanssa, mutta mustat on syksyn kurakeleissä käytännöllisemmät :)

   Poista