perjantai 25. syyskuuta 2015

I WOULD LIKE TO WEAR...

laukku - aurinkolasit (25% alennus koodilla 25IND) - takki - mekko - nilkkurit

Toivottavasti ette ole ihan kyllästyneitä näihin vaatekollaaseihin, kun näitä on viime aikoina näkynyt täällä blogissa jonkun verran. Tykkään itse koota asuja "paperille" kun joku kiva yhdistelmä tulee mieleen, useimmiten asut päätyvät ihan käyttöön myöhemmin. Ensi viikolla yritän hillitä itseni näiden kollaasejen kanssa.

Tällä hetkellä minua inspiroi kovasti mokkanahka ja hitusen boheemi tyyli. Tummansininen ja beige ovat lempivärejäni vaatetuksessa ja sopivat minusta loistavasti yhteen. Kaikki kollaasin tuotteet aurinkolaseja lukuun ottamatta ovat Mangon valikoimaa, kuten olen maininnut kyseisen ketjuliikkeen tuotteet ovat makuuni ja voisin ehkä nykyisin shoppailla pelkästään siellä. Kaikki kollaasin tuotteet ovat melko edullisia, mutta hyvissä materiaaleissa. Laukun ei todellakaan tarvitse olla merkkilaukku, ja ihastuin palavasti tummansiniseen aitomokkaiseen shopper-malliseen laukkuun,  joka on todella edullinenkin, sillä se maksaa alle 60 euroa ja materiaali on tosiaan mokkaa ja nahkaa! Laukku sopisikin älyttömän hyvin sinikuviollisen mekon kaveriksi, jonka taidan muuten pitkän harkinnan jälkeen laittaa tilaukseen, kun koot alkavat käydä vähiin.

Vaikka onkin syksy, niin toivottavasti saisimme silti nauttia vielä auringosta, sillä en ole valmis hylkäämään aurinkolaseja. Uusin ihastukseni on Ray-Banin pyöreä malli ruskeassa kilpikonnakuosissa. Ehkäpä tämä malli tullaan näkemään vielä omillakin kasvoillani ;) Nyt olisikin hyvä aika hankkia aurinkolasit, jos on suunnitteilla, sillä Sunglasses shopilta saa 25% alennuksen koodilla 25IND!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään näistä vaatekollaaseista, aina kivoja ja inspiroivia poimintoja! Aivan ihanat takki, mekko ja kengät :)
  -Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! :) Kollaasejen teko on superkivaa puuhaa, mutta liika on liikaa tässäkin suhteessa, eli ehkä vaikkapa yksi viikossa riittää :D

   Poista