keskiviikko 9. syyskuuta 2015

KESÄASUJEN TOP 10


Sen verran ajattelin vielä palata kesään, että kokosin yhteen kymmenen suosikkiasuani kesän ajalta. Selkeät vaatelempparit voikin huomata näistä kuvista; Mangon vaalea maksimekko sekä musta sifonkimekko, Zaran musta ja sininen lyhyt hame, yksinkertaisten vaatteiden yhdistely sekä värikkäät printtivaatteet. Laukuista lempparini kesällä oli ehkä Célinen Trapeze, joka onkin oikea statement -laukku. Parhaat asukuvat on otettu ulkomailta, sillä kuten olen ennenkin maininnut, lomalla on ihan erilailla aikaa kuvata kuin kiireessä arjen keskellä. Tykkään eniten Budapestissa otetuista kuvista, ja mielestäni onnistuin tuolloin pakkaamaan mukaan juuri oikeanlaisia tosi yksinkertaisia vaatteita. Onneksi monet kuvissa näkyvistä vaatteista taipuvat myös syksyyn, joten niiden käytöstä ei tarvitse ihan vielä luopua :)

6 kommenttia:

 1. Ihania asuja ja kuvia.MInusta niin täydellinen asu on se valkea rusettitoppi,beige hame ja kiilakorkkarit.Jotenkin vaan tykästyin heti ja vieläkin tykkkään. Kopsasin tyylin melkein itsekin,mutta noin täydellistä hamosta en löytänyt,mutta melkein,siis väri ei minun hameessa ollut noin hyvä,pikemminkin vaaleanpunaiseen taittava beige ( onko sellaista väriä edes olemassa,mutta minusta se ainakin näyttää taittavan vaaleanpunaiseen).
  Minusta sinun tyyli on muuttunut todellakin yksinkertaisempaan suuntaan,mitä kerroit jossain postauksessa hakevasikin.Osaat hyvin yhdistellä vaaatteita ja oikeita asusteita keskenään.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kirsi! <3 MInäkin tykkäsin paljon tuosta beigen hameen ja rusettitopin asusta, se on niin sanotusti vanhaa Annea. Hame onkin ihana myös nyt syskyllä, eli asukuvia varmasti sen kanssa tulossa ;) Ja et uskokaan kuinka otettu olen, että olet saanut inspistä täältä, suurkiitos! <3
   Yritänkin pyrkiä siihen, että voisin käyttää samoja vaatteita erilailla yhdisteltynä ja hillitä shoppailua ainakin puolella! Hyvä alku oli viedä puolet vaatekaapin sisällöstä kirpparille ja yrittää pitää kaappi "tyhjänä". Tosin blogin kannalta aina samat vaatteet käy varmasti lukijoille tylsäksi, mutten blogin takia voi enkä halua pukeutua, jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

   Aurinkoista sunnuntaita! <3

   Poista
 2. Näistä on kyllä tosi vaikea valita lemppari asua... Ihania kaikki! :)

  VastaaPoista
 3. tuo on paras kuva missä poseeraat sinisessä hameessa ja tennarit jalassa,kuka vielä väittää ettei Suomessa muka ole kauniita naisia? sokeita ovat sitte!

  VastaaPoista