lauantai 5. syyskuuta 2015

SUMMER MEETS AUTUMN








takki H&M - mekko Mango - laukku Balenciaga - kengät Marc O'Polo 
 aurinkolasit Ray-Ban - kello MK - rannekoru Massimo Dutti

Alkusyksystä minusta on mahtavaa kuin voi yhdistellä kesävaatteita syskyisempiin elementteihin. Kesämekko taipuu hyvin käytettäväksi takin kanssa, ja takki tekeekin naiselliselle mekolle kivasti kontrastia. Viimeksi näitte tämän saman takin valkoisen mekon kanssa tässä postauksessa, tällä kertaa ajattelin kokeilla takkia mustan sifonkimekon kaveriksi. Tällä hetkellä tykkään yhdistellä erilaisia elementtejä keskenään. Yleensä muuten parhaat vaatehankinnat ovat niitä, joita aluksi pohtii ja pohtii, kuten minulla tämä musta mekko. Pohdin todella pitkään Cannesin Mangolla mekon kanssa, jätin sen liikkeeseen monet kerrat, mutta aina vain palasin mekkoa katsomaan. Tykkäsin heti mekosta, mutta ajattelin, että se on vähän tylsä. Loppupeleissä kun mekon ostin, sille on tullut todella paljon käyttöä, ja juuri yksinkertaisuuden takia se onkin niin helppo yhdistää. Tässä rennossa asussa vietin päivää Porvoossa viime lauantaina. Onneksi tajusin laittaa matalat tennarit, sillä Vanhankaunpungin muhkurakivikadut eivät ole ne parhaat kävellä. Slip-on tennareille aloin lämpenemään melko hitaasti vasta keväällä, kun hankin nämä beiget versiot. Luulenpa, että nyt syksyllä tulen suosimaan paljon slip-oneja niin mekkojen kuin farkkujen kanssa. Khakivihreästä takista olen myös melko onnellinen, sillä vastaavia taas tänä syksynä paljon näkyy, eipä tarvitse lähteä enää omaani etsimään. Takki taipuukin minusta moneen - mekon kanssa, collareiden kanssa ja ihan perus farkut ja raitapaita saavat erilaista ilmettä vihreään takkiin yhdistettynä.

8 kommenttia:

  1. Ihana asu! voi kun itekin "hoksais" yhdistää erilaisia juttuja noin kivasti keskenään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ei kun rohkeasti yhdistelemään vaan :)

      Poista
  2. Minä olen myös hyvin onnellinen samaisen takin omistaja,nimittäin olen käyttänyt sitä hameen kanssa,farkkujen ja viimeisin villitys oli laitaa se lenkille Niken juoksutrikoiden kanssa ( siis minä en juokse lenkeilläni,vaan kävelen reippaasti).ja se näytti aika kivalle,voisin hyvin kauppareissun heittää sillä asulla ja olempa niin tehnytkin. Töissä kyllä yksi mies vitsillä heitti,ett
    "Oot sitten navettakissa tullut töihin".
    Tykkäsin muuten aivan älyttömästi tuosta leohousuasustasi. Omat Lindexin leohousit joutuivat kerran tekemisiin superkloriitin kanssa ja se oli niiden housujen menoa sitten. Ja en ole vastaavia löytänyt,tai siis oma koko ollut taas kiven alla.
    Kivaa viikonloppua
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ehkä vasta nyt "löysin" takin kunnolla, viime vuonna en ehtinyt sitä ihan kauheasti käyttää. Joo toimii vähän kaiken kanssa :) Hahah, no mies oli kyllä oikeassa, sillä minustakin takki on aika reuhkana, navettatakki oli sopiva ilmaus :D Mutta just se renttumaisuus tekeekin takista juuri niin kivan :)

      Ja kiitos! :) Mullakin on ne Lindexin pöksyt, oli kahdetikin, tuntui että ne kutistui aina pesussa ihan älyttömästi (minä kun en vaatteita pesemiseltä muutenkaan säästele) ja enne kuin lähti ulos sai venyttää niitä ensi kotona ja se ärsytti, vaikka muuten tosi ihanat ovatkin, vein toiset kirpparille. Käyppä kattomassa Zarasta näitä pöksyjä ;)

      Mukavaa viikon jatkoa! <3

      Poista
  3. Hei! Mistä olet ostanut ihanan harmaan tupsupipon, joka näkyy instassasi? :)

    VastaaPoista
  4. Kiva kun kävit Porvoossa! Kävitkö samalla kurkkaamassa Sasu's Playhousessa? Muistelin, että pidät heidän huonekaluistaan.

    Mukavaa alkavaa viikkoa,
    Porvoolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porvoo on kyllä ihana kaupunki :) En käynyt, sillä olin sen verta myöhään liikkeellä, että kaupat menivät kiinni. Shoppailu ei ollut muutenkaan tarkoitus, ensi kerralla sitten :)

      Mukavaa viikon jatkoa Porvooseen! <3

      Poista