tiistai 22. syyskuuta 2015

SUPER SIMPLE

takki H&M - neule Stradivarius - farkut Zara - lenkkarit Nike (*nämä) - laukku Céline

Sateiden lisäksi syksyn tunnistaa siitä, kun kiskaisen farkut jalkaan ja asukuvia ottaessa tuulee niin, että meinaa lähteä lentoon. Kesän jälkeen onkin minusta aivan kauheaa pukea farkut, sillä itse menin koko kesän niin rennosti löysissä housuissa ja mekoissa jäätelöä ja milloin mitäkin herkkuja syöden, etten edes uskalla astua vaakaan tällä hetkellä. Nyt on pakko ryhdistäytyä! En todellakaan aloita mitään superdiettiä, sillä minusta ei ole mitään elämää vahtia jokaista suupalaa, vaan tässäkin asiassa ihan maalaisjärjellä kyllä pärjää. Vaikka fitnes olisi kuinka muodikasta, niin ei kiitos. Itselläni on myös hitusen erilainen näkemys terveestä kropasta kuin nykyisellä kauneusihanteella, sillä terveys se on kaikkein tärkeintä, ei se miltä näyttää. Itselleni hyvä mittari on se, että omat vaatteet mahtuvat päälle, sitä pienemmäksi en missään nimessä edes halua, mutta en kyllä omat farkut on pakko mennä jalkaan! Jospa olisi aika taas ottaa vanha kunnon herkkupäivä käyttöön, sillä kokonaan en pysty herkuista luopumaan. Mutta joku keskitie pitäisi nyt löytää, sillä ei niitä herkkuja nyt voi kuitenkaan joka päivä naamansa mättää. En myöskään ota neuvoja syömisen suhteen alan ammattilaisilta, sillä olen sitä mieltä, että se mikä toimii jollain muulla ei välttämättä toimi itsellä. Liikunta on tietysti myöskin erityisen tärkeää ihan hyvinvoinnin kannalta. Joten kunhan muistaa liikkua ja syö perusterveellisesti, niin eipä se muuta vaadi :)

Vaikka tykkäänkin ehdottomasti eniten hameista ja mekoista, niin ihan käytännöllisistä syistä tulee myös niitä farkkuja kylmempinä vuodenaikoina käytettyä. Tässä siis todella yksinkertainen syysasu, joka koostui  farkkujen lisäksi ihan vain neuleesta, mustasta takista ja lenkkareista. Célinen Trapeze tekee näinkin yksinkertaiseen asuun sitä jotain, mutta toiveissa olisi kyllä se musta, rento laukku, joka olisi tähänkin asuun loistavasti sopinut. Neuleissa olen muuten älyttömän tarkka materiaaleista ja tämä päälläni olevan Stradivariuksen neule olikin superlöytö jo kesäkuussa Budapestista, se on nimittäin 100% puuvillaa ja maksoi alessa vain reilun kympin. Ostin ensin saman neuleen valkoisena, mutta palasin myöhemmin hakemaan myös tämän beigen. Juuri tällaisia perusvaatteita kannattaa minusta kaappiin hankkia, helppo yhdistellä. Itse tosiaan karsin kaikki "turhat" vaatteet kaapeista, oikeastaan vaikka vein lähes puolet tavaroistani myyntiin, niin nyt tuntuu, että kaapeissa olisi vain enemmän päälle puettavaa. 

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva perusasu ja ihanat kuvat! :) ja niinhän se on, ettei kaikkien tarvitse olla samasta muotista, mitä kauneusihanteisiin tulee. Pääasia, että tuntee itse olonsa hyväksi omassa kehossaan :) itse olen tällä hetkellä muutaman kilon päässä siitä hyvästä olosta (farkut kiristää jne.), joten pieni tsemppi on päällä täälläkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No ei todellakaan tarvitse, ja musta ei kyllä tällä pituudella mitään missiä tulisi, vaikka minkä tekisin :D Ja toisaalta laihempana en kyllä vaatteitakaan löytäisi kovin helpolla :D Mutta joo farkut tuntuvat tällä hetkellä niin kiristäville, että jotain on tehtävä :D Ihmiset eivät vaan jotenkin osaa arvostaa asioita mitä heillä on, paljon väliä niillä parilla lisäkilolla loppupeleissä jos saa vaan olla terve :) Onneksi ei ollut Instaa sun muuta minun lasuudessa/ teini-iässä, se on yksi mikä aiheuttaa ihmisille ihan älyttömiä paineita varmasti.

      Poista