keskiviikko 23. syyskuuta 2015

SYKSYISIÄ UUTUUKSIA



Olen usein kertonut, että shoppailen mieluiten nettikaupoista käsin. Tuotteiden keskenään vertailu on näin helpompaa, löytää paremmin etsimänsä ja saa sovittaa tuotteita rauhassa kotona. Usein kun lähden ihan kivijalkaliikkeistä etsimään jotain tiettyä, en sitä löydä, turhaudun ja saan vain lähteä kiukkuisena kotiin. Tosin tykkään toisinaan käydä liikkeissä vain katselemassa ja keräämässä ideoita, mutta mikäli etsin jotain, teen sen mieluummin kotoa käsin netistä. Tilaankin suurimman osan vaatteistani netistä, joten kun minulle tarjoutui mahdollisuus päästä testaamaan House of Brandon nimistä nettikauppaa ei tarvinnut kahta kertaa kysyä, kun huomasin kaupalla olevan myynnissä monia merkkejä joista itse pidän, mm. Vila, Selected Femme, Vero Moda ja Converse. Kauppa on suomalainen ja heillä on todella hyvä bonusjärjestelmä, täältä voitte lukea tarkemmin. Se mikä tästä kaupasta tekee erikoisen, on todella nopea maksuton toimitus (yli 35 euron tilauksille). Tein tilauksen myöhään keskiviikkoiltana ja seuraavana aamupäivänä sain ilmoituksen, että paketti oli jo lähetetty. Harmikseni posti oli juuri tällöin lakossa, joten jouduin tämän vuoksi odottamaan tilaustani viikonlopun yli, muulloin paketti on kotona viimeistään kahden arkipäivän kuluessa! Eli mikäli vaikka juhlat lähestyvät ja vaatteiden hankinta jää vähän viime tippaan, se ei ole tässä putiikissa todellakaan ongelma. Itse arvostan nettikaupoissa maksutonta toimitusta ja palautusta. Maksutapojakin on useita ja se jos mikä kertoo luotettavasta kaupasta. Lisäksi valikoima päivittyy melko tiheään, joten uutuudet kannattaa katsoa usein läpi!

 Itselläni tilaukseen lähti Selected Femmen musta pusero ja Vilan villahattu, jotka sopivatkin ihan loistavasti yhteen. Puseroa on saatavilla myös valkoisena ja pohdin pitkään sen ja tämän mustan välillä. Mustia vaatteita ei kaapista ennestään montaa löydy, joten tällä kertaa päädyin siihen. Tosin puseron malli taskuineen ja takaa pidempine leikkauksineen on niin ihana, sekä menee niin housujen kuin hameen kanssa, arjessa ja juhlavammissakin tilaisuukissa, että harkitsen vakaasti myös valkoisen kaappiin hankkimista. Myös hattua on saatavana mustana, mutta itse iskin heti silmäni tähän beigeen versioon, joka on täydellinen! Yksi samansävyinen hattu jo eteisestä löytyi, mutta se saa nyt lähteä ystäväni luokse, kun tämä omaan päähäni hyvin istuva tuli tilalle. Molemmat tuotteet paketista purettuani olin supertyytyväinen valintoihin, tulevat varmasti näkymään asuissa useasti. Laitan myöhemmin vielä kunnolliset asukuvat koko asusta. 

Mitäs sanotte uutuuksistani ja onko House of Brandon teille ennestään tuttu? Mikäli ei, käykää ihmeessä tutustumassa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Hattu ja pusero saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

  1. Ihana asu.Onko tuo pusero tosiaan musta? Näyttää kuvissa ihanan tummansiniseltä.Miten mätsääkään noiden vihreiden housujen ja ruskeiden asusteiden kanssa. Syksyistä ja raikasta.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On ihan pikimusta! Valotus aina kuvissa voi vähän hämätä, musta kun on muutenkin tosi vaikea tallentaa kameraan (enkä viitsi kuvia kauheasti käsitellä..) Kunnolliset asukuvat tulossa!

      Poista
  2. Todella kivat uutuudet molemmat! Tuollainen siisti ja istuva paita olisi todellakin tarpeellinen niitä inspiraatiokatkoksia sisältäviä aamuja varten. :) En malta odottaa näitä asukuvia kokonaisuudessaan!

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pusero on kyllä ihana, melko pitkä vain tällaiselle pätkälle muttei haittaa :)

      Poista