perjantai 18. syyskuuta 2015

KATSAUS VUODEN TAAKSE


Oman blogin taaksepäin selaaminen voi olla välillä jotain aivan hirveää, kun näkee aiemmat asunsa, ei voi toisinaan kuin pohtia, että mitä ihmettä on ajatellut? Olen joskus aiemminkin nostanut vanhoja asuja esiin, joten ajattelin, että voisi olla hauska katsoa miten pukeuduin tasan vuosi sitten. Yllä siis asuni vuoden takaa syyskuulta ja ihan lokakuun alusta. Päällimmäisenä kuvia katsoessa ajattelin, että tosi moni näistä asuista on kuvattu melkoisella kiireellä töiden jälkeen, kun suuntasin ompelukurssille, jonka muuten aloitin taas tänä syksynä. Usein kuvat otetaan edelleenkin kovassa kiireessä muiden asioiden lomassa, joten mitään lavastettuja kuvauksia en harrasta. Kaikki asut mitkä blogissa näkyvät ovat oikeasti käytössä, ja se onkin minusta tärkeää. 

Muutaman näistä asuista voisin pukea päälle edelleen sellaisenaan ja joissain taas muuttaisin nykyisin jotakin. Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ovat kuitenkin edelleen käytössä. Suosin viime syksynä todella paljon nahkatakkia mekon kanssa, ja tämä yhdistelmä on edelleen lempparini. Itse asiassa taidan pukea alimman mekkoasun fedora -hatun kanssa taas päälle, tosin Mulberryn Lilyä en enää omista ja kaulaliinan jättäisin pois. Laukut ovatkin menneet aika lailla uusiksi vuoden aikana, sillä puolet kuvissa näkyvistä laukuista ovat lähteneet uusin koteihin, myöskään Mulberryn ruudullista klassikkohuivia en enää omista. Fedora -hatuista innostuin viime syksynä ja tälle innostukselle ei kyllä loppua näy, eli aivan varmasti hattuasuja tullaan näkemään myös tänä syksynä. Vaalea trenssi tuntuu tällä hetkellä todella tylsälle, enkä yhdistäisi sitä ehkä enää ihan niin klassisesti kuin vuosi sitten. Olen huomannut, että tästä bloggaamisesta on itselleni suuri hyöty vaatteiden valinnassa ja erilaisten yhdistelmien keksimisessä, kun vaatteensa näkee kuvissa, on jotenkin helpompi yhdistellä niitä ja ehkä myös välttää samat virheet toiseen kertaan.  

6 kommenttia:

 1. Sinulle tuo bikertakki sopii ja osaat yhdistellä sen (-kin) niin taitavasti.Itselläni on aivan moottoripyöräjengiläisolo tuo takki päällä.Joten harkitsen myymistä.Tuo on just niitä vaatteita ,mitä aina ihailee muilla,mutta itse ei osaa ottaa tyyliä haltuun,jos ymmärrät mitä tarkoita?
  Minäkin olen hatttuihin hurahtanut;nyt kolmessa eri värissä.Ja käyttänytkin olen.Alkuun vaati hieman asennetta,mutta huomasin,että minua kukaan sen karsaammin katso,vaikka hattu päässä olenkin.Itse vaan kuvittelee aina kaikenmoista.
  Jos noista asuista pitäisi se ykköskuva valita,niin se varmaan olisi tuo alimman rivin eka kuva.Mutta kaikista tykkään ja huolisin tyylin omakseni.
  Ihanaa viikonloppua
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Haha, höpsistä, jospa biker vaatii vain totuttelua? :) Muistan kun itse sain aikanaan ihan yllättäen päähän, että haluan biker-takin, aiemmin en olisi voinut kuvitellakaan sellaista käyttäväni. Ostin takin ja muistan kun mietin, että raaskinko maksaa, jos ei tulekaan käyttöä, mutta ompa tullut enkä enää luopuisi! Mulla on sama juttu ollut aina kauluspaitojen kanssa, yritin opetella käyttämään muttei vain istunut päälle ja olo oli aina epämukava, onneksi lopulta tajusin jättää kyseisen vaatekappaleen muille :) Tosin yksi Lloydin paita edelleen kaapissa roikkuu, kaiken varalta :D
   Hatut tekee kyllä asuihin heti uudenlaisen ilmeen. Tottapuhuen täällä kaupungissa minua kyllä katsoi kun hattu päässä kävelin vuosi sitten, mutta antaa katsoa vain :)
   Sama asu on minunkin suosikki noista, hattu, mekko ja nahkatakki sopii hyvin yhteen, täytyy tosiaan uusia tuo ja ottaa tuoreemmat kuvat.

   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Mun mielestä nää näyttää kaikki vieläkin hyviltä! :) Erityisesti vikassa asussa on jotain tosi kivaa - ehkä tuo hame tai huulet ja hymy? Vaalea trenssi löytyy itseltäni myös, mutta on jäänyt toistaiseksi käyttämättä tänä syksynä. Ehkä sitä tulee töissä käytettyä, mutta muuten asuun kyllä tarvitsee jotain mielenkiintoisempaa lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi, kiva kuulla, kiitos! <3
   Trenssi on kyllä aina ajankohtainen, mutta jotenkin tylsä ja nähty! Tosin voi olla, että muutan taas mieleni ja viikon päästä hehkutan sitä innolla :D Mutta juuri niin, tarvitsee jotain mielenkiintoista kaveriksi :) Tykkään kyllä älyttömästi tällä hetkellä ohuesta, liheuvasta "trenssistä".

   Poista
 3. Oon niin kade siitä sun ompelukurssista, mä hitto vie myöhästyin PÄIVÄLLÄ syksyn ilmoista, ja pitää nyt sit oottaa alkuvuoteen. :/ Hei vastaan meiliin nyt viikkarin aikana, nyt flunssassa pää täynnä räkää täällä röhnötän sohvalla... :D Palataan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, no ensi kerralla uusi yritys! :) Täällä pitää ainakin olla kärppänä ilmoittautumassa, tänä vuonna kurssi oli täynnä 2 h sen jälkeen kun ilmoittautuminen alkoi :D Uskon kyllä että kurssista olisi sullekin hyötyä, mä tällä hetkellä pienennän villakangastakkia, mitä en ikinä edes uskaltaisi alkaa tehdä ilman opettajaa :D

   Joo, ei hätää, palataan! :)

   Poista