torstai 1. lokakuuta 2015

FLORAL DRESS & BIKER BOOTS

nahkatakki Zara (samantyylinen *täältä) - mekko Mango (*tämä) - laukku Céline
bootsit Massimo Dutti (samantyyliset *täältä) - aurinkolasit Ray-Ban (*nämä)

Jos kesällä suosin paljon mekkoja, niin sama juttu on kyllä syksylläkin. Voisin pukeutua pelkästään erilaisiin mekkoihin ja nahkatakkiin, kyseinen yhdistelmä on kyllä niin minun juttu. Tässäpä asu joka olikin lempparini pitkään aikaan. Kukkamekko ja nahkatakki toimivat omaan silmääni ihan täydellisesti yhdessä, ja tykkään tosi paljon erilaisten vaatteiden kontrastista. Samaa asua olen käyttänyt jo monesti, tosin korollisten nilkkureiden kanssa, tällä kertaa yhdistin asuun biker-bootsit. Itse asiassa tämä täysin sama asu on tänäänkin päälläni. Yleensä tykkään käyttää mekkojen kanssa korollisia nilkkureita, mutteivat korot houkutelleet laisinkaan tuona päivänä, joten otin käyttöön jo kesällä Massimo Duttin alesta ostetut biker-bootsit. Olen tykännyt bootseista jo muutaman vuoden, nyt kun löysin aivan täydelliset bootsit Massimolta, niin kiikutin edelliset mustat bikerit kirpputorille. Minusta nämä Massimo Duttin bikerit ovat sopivan sirot ja yksinkertaisen mallinsa vuoksi helppo yhdistellä vaatteisiin. Onneksi olin taas kaukaa viisas ja kesäkuussa Budapestissa kovimmissa helteissä tajusin nämä ostaa, vaikka hassuahan se oli edes ajatella syksyä keskellä kesää. 

 Minusta tummapohjainen mekko sopii hyvin syksyyn ja miksei talveenkin, vaikka kukallinen onkin, sillä mekkoja käytän paljon myös talviaikaan. Mekko on Mangosta peräisin, ja vaikka hihat olivat minusta aluksi tosi hassut, niin se on ollut ihan loistava käytössä. Mangosta löytyy ehdottomasti parhaat mekot, myös eräs sinipohjainen kukkamekko houkuttaa kovasti tämän hetken mallistossa. Nahkatakki kuuluu mekon kanssa ja on enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei asu mene liian tyttömäiseksi. Tämä Zaran nahkatakki on ensimmäinen  nahkatakkini ja on kyllä tullut käytettyä sitä paljon. Ostin takin toissa vuonna Cannesista melko mielijohteesta, kun sain ihan yllättäen lähes pakkomielteen biker-takkiin, vaikka päässä olikin ajatus, että onko nahkatakki yhtään omaan tyyliini sopiva. Nykyään en voisi kuvitellakaan olevani ilman. Tykkään takin ronskista ilmeestä ruusukultaisine yksityiskohtineen. 

Tämä melko rokkimainen tyyli vaati ehdottomasti nenälle Ray-Banin Wayfarerit, joista olen taas innostunut kovasti. Lasit ovat olleet minulla jo vuosia ja toisinaan olivat pitkään vähällä käytöllä, nykyisin valitsen ne todella usein nenälle. Lisäksi syksyllä lakkaan kynnet tummanpunaisiksi ja otan taas huulipunan käyttöön. Punaiset huulet sopivatkin älyttömän hyvin mekon väritykseen ja kun en muuten juuri meikkaa, tekee puna kasvoille edes vähän ilmettä.

2 kommenttia:

 1. Tuollaiset sirot bikerbootsit ovat olleet etsinnässä viime vuodesta saakka,mielellään kultaisilla koristuksilla,mutta kaikki mitä olen löytänyt,ovat olleet vähän liian räyhäkkäitä jotenkin.Mutta nuo sinulla olevat ovat aivan täydelliset.Ja asu on jotenkin niin napakymppi,taas. Minä olen aivan ihastunut tuollaisiin hihoihin,mitä nykyään näkee vähän enemmän.
  Sinä voisit rueta stylistiksi,sillä osaat hiensoti yhdistellä erilaisia vaatteita ja materiaaleja.
  Ja vielä kerran tuo ihana musta Celine...aah. Täytyy sanoa,että se on niin vienyt sydämen. Huokailtiin tyttären kanssa sinun laukun perään,kun poikani ( 12 vee) sattui paikalle ja hän ihmetteli;"miten kukaan voi rakastaa laukkua". Niin,miesten voi olla hieman vaikea ymmärtää tätä "tautia",mutta en minäkään ymmärrä kaikkea autoihin ja urheilun liityyvää hifistelyä.Eläköön se pieni ( ! ) ero.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInusta Mangolla on tällä hetkellä superihanat bikerit mallistossa, jos en omistaisi näitä Massimon olisin ehdottomasti hankkinut ne, käyppä siis kurkkaamassa :) Lisäsin postukaseen linkit tuotteisiin, mikäli joku muukin vastaavia etsii :)
   Hihoissa on vähän outo tuo olkapää osio, miksi meinasin aluksi jättää ostamatta, mutta ihana mekko on ollut, että onneksi ostin :) Mekkoja tekisi muutenkin mieli hamstrata kaappiin, täytyy nyt yrittää hillitä itsensä :D
   Hahah höpsis :D Kiitos kuitenkin kohteliaisuudesta <3
   Mä olen ollut niin tyytyväinen Nanoon ettet uskokaan, juuri itselleni täydellinen laukku, vaikka toisinaan tosiaan kaipaan isompaa mustaa laukkua pitkällä hihnalla. Heheh, ihan poika :) Joo en minäkään kyllä ymmärrä autojen päälle tai elektroniikan varsinkaan, onneksi ei ehkä tarvitsekaan :D
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista