sunnuntai 25. lokakuuta 2015

FAVORITE FALL ACCESSORIES


Fedora -hatut ja muhkeat villahuivit ovat tämän kauden lemppariasusteita. Villahattu on loistava syksyllä, ja nyt hatuista täytyykin ottaa ilo irti ennen talven pakkasia. Tuntuu, että hatut alkavat olla ihan normaaleja katukuvassakin, vuosi sitten sain nimittäin täällä asuinkaupungissa pitkiä katseita kulkiessani hattu päässä, mutta nyt vuoden jälkeen hatut eivät enää aiheuta niin ihmetystä. Toinen ikilemppariksi noussut asuste on yksivärinen villahuivi. Olen ennenkin usein sanonut, ettei huiveissa kannata maksaa merkistä, sillä kokovillaisia huiveja löytyy paljon edullisemminkin. Välillä tuotteita voi löytää paikoista, joista ei tulisi ensimmäisenä mieleen edes etsiä, kuten miesten- tai lastenosastolta. Itse kierränkin usein myös nämä läpi, ja olenkin tehnyt löytöjä varsinkin H&M:ltä. Loppukesästä löysin kyseisen puljun lastenpuolelta vaaleanharmaan villatakin parilla kympillä ja nyt syksyllä miestenpuolelta löytyi tämä kuvissa näkyvä beige 100% villaa oleva suuri huivi. Kaulaliina sopiikin loistavasti *Vilan hatun kanssa. Tosin täytyy sanoa, että *Mangon kukkamekon kanssa nämä asusteet olivat hitusen liikaa, mutta vaikkapa perus villakangastakin kanssa toimivat loistavasti keskenään.

Ps. Asusteista puheen ollen, huomasin että *Booztilta saa tänään Ichin suosikkihuiveistani 25% alennuksen, huivit löytyvät *täältä!

Hattu saatu *House of Brandonilta. Kuvat otti Anna.

10 kommenttia:

 1. Tuo hattu on ihan täydellisen värinen ja olen ihastellut sitä blogissasi aiemminkin! Harmi etten ole bongannut sitä Oulusta ;) Minä tosin olen ottanut jo pipot käyttöön :D ihana kun voit ostaa vaatteita lastenpuolelta! Isoin koko taitaisi olla minulle liian pieni, pitääpä kurkata mihin saakka koot menee!

  Materiaali huivissa ei aina kerro kaikkea laadusta. Minulla on ollu 100% villaa olevia huiveja monia, niin halvempia kuin kalliimpiakin, ja osa on mennyt välittömästi nyppyyn tai ruman muotoisiksi, kun taas osa pysynyt hyvinä kovankin käytön jälkeen. Jos siis löydän hyvälaatuisen huivin vaikka sitten kalliimmalta merkiltä, niin ostan mielummin sen kuin lähden kokeilemaan muutaman kympin halvempaa, joka ei välttämättä ole sitten laadulta niin hyvä ja joutuisin seuraavana vuonna ostamaan uuden kulahtaneen tilalle. Toki kokeilemalla voisi tehdä superlöytöjä. Ehkä olen vain laiska ja menen sieltä mistä aita on matalin ja ostan aiemmin hyväksi koetun vaikka sitten häviäisinkin muutaman kympin :D Noita Ichin huiveja voisi kyllä testata kun olen vakuuttunut niiden laadusta blogisi perusteella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Etsinkin kissojen ja koirien kanssa täydellistä hattua, ja lopulta onneksi löytyi. Harmi vain olin ehtinyt jo toisen hatun hankkia, mutta se menikin onneksi ystävälleni :)
   Minä voin kyllä lastenpuolelta hankkia vaatteita, mutta alaosat ei reisistä päälle mene :D

   Olet oikeassa ja tiedän :) Itse koen olevani todella materiaalitietoinen nykyään ja osaan tunnistaa hyvän ja huonon. Hinta kun ei kerro yhtään mitään. Mutta kokemuksella voin kertoa, että Hennesin huivit on tosi hyviä! Viime vuonna hankkimani kashmirkaulaliina ei ole mennyt miksikään vaikka se on ollut kaikissa keleissä kaulassa. Samoiten löysin Hennesiltä vaaleanharmaan villahuivin alesta 20 eurolla (vilahtikin vähän aikaa sitten asukuvissa) ja se on edelleen kuin uusi. Tottakai itsekin ostan laatua, vaikka se olisi kalliimpaa, mutta kun niin se ei todellakaan aina mene. Minusta esim. Acne on vain hyvin brändätty ja itse asiassa nyt kun käytin omaa viime vuotista huiviani, se on paljon kulahteneemman näköinen kuin Ichin huvi (tosin Ichin villa on karhemapaa, mikä ei kyllä minua haittaa) Lisäksi usein kun kysyntä kasvaa nämä brändit supistavat laatua, muistaakseni Lotta kirjoittelin vähän aikaa sitten kuinka Acnen huivit ovat puolet ohuempia viime vuoteen verrattuna :( Itse en siis uskoa enää mihinkään merkkiin, vaan rohkeasti olen kokeillut muuta ja yllättynyt enemmän kuin positiivisesti! :) Tosin aikaa ja vaivaa se vie löytää hyviä tuotteita.

   Poista
  2. Joo huomasin itseasiassa saman, että Acnen huivit olivat hiukan ohentuneet viime vuoteen verrattuna! Itseasiassa se oli omalla kohdalla jopa parannus, sillä nyt huivin saa nätimmi sidottua ja se laskeutuu kauniimmin. Itsellä on myös siinä mielessä vaikea ostaa villatuotteita, että osa villasista jutuista kutittaa kauheana ja tulee jopa ihottumaa :/ Pehmeä villa on sopivinta, ja siksikin on vaikea vaihtaa hyväksi koettua toiseen. HM:n osastot on käytävä kyllä kiertämässä, tuo huivi näyttää tosi hyvältä! :)

   Poista
  3. Voi ei, se muhkeushan oli just huivin paras juttu! :D Ei vaan mene ihan käsikädessä, että materiaali ohenee ja samaan aikaan yleensä hinta nousee :/ Itse taidan siis jatkossa jätää Acnet ostamatta. onneksi ehdin hommata omani viime vuonna, kun huivi oli vielä oikeasti iso ja muhkea :) Mulla ei onneksi villa yleensä kutita, mutta ei nuo Ichin huivitkaan mitään hiekkapaperia ole kuitenkaan, kokeile joskus, jos vielä huivia etsit :) Mä oon tehnyt Hennesiltä muitakin löytöjä hyvissä materiaaleissa, kuten merinovillaneuleita ja nahkakäsineet ostan aina sieltä (hyvä-hintalaatusuhde) ja se harmaa villahuivi nyt oli ihan älytön löytö! :) Että ei tosiaan tarvitse maksaa merkistä muisskaan jutuisssa, mutta tuotteet materiaalilappuista lähtien pitää tutkia tarkkaan.

   Poista
 2. Hattu on aivan ihana.Huolisin itsellenikin,mutta olen 3 hattua jo tänä syksynä jo ostanut,joten näinköhän.....
  Noista huiveeista olisi paljonkin sanottavaa.Acnen huivit ovat ylikalliita laatuunsa nähden,samoin Tiger of Swedenin.Laatu mennyt huonoksi suosion myötä.Hassua muuten. Myös viime kevättalvena ostamani Day Birger Mikkelsenin villahuivit ovat olleet laatunsa puolesta pettymys,sillä ovat aivan nyppyyntyneet.Sain ne kyllä hyvällä alennuksella muuttomyynnistä.mutta silti ketuttaa.
  HM;n miesten osasto pitäisikin käydä kiertämässä,sillä sieltä voisi todella tehdä löytöjä.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo ehkä kolme hattua riittää... :D Itse hamstrasin tänä syksynä pipoja, joten niitä ei enää yhtään saa tulla tähän osoitteeseen :D

   Olen täysin samaa mieltä! Brändi kun tekee hintaa ja samalla laatu huononee, mikä on outoa mutta niin se vain on :/ Samoiten sosiaalinenmedia luo tavallaan paineita, ostaa juuri sitä mitä muutkin, mutta itse en ainakaan merkistä maksa. Varsinkin huiveissa tuntuu olevan melkoiset katteet. Acnen huivin sävystä kyllä tykkään, joten siinä mielessä voisin ostaa sen uudelleen. Kannattaa oikeasti katsoa Hennesin mallistot läpi! Tämä miesten huivi on Acnen kokoinen, mutta tämän hinta 24,95€ kun Acnen 120€ :O
   Tigerin huvi mulla olikin kerran kotona, kun metsästin vaaleanbeigeä huivia. Ichin alesta parilla kympillä löytämäni beige huivi oli kuitenkin paljon parempi sävyltään, joten se jäi kotiin, Oikeastaan en edes huomannut niiden välillä suurta eroa, koko oli täysin sama, mutta Ichin villa ei ole ehkä niin pehmeää ja hintaero oli valtava!

   Poista
 3. Mulla itselläni on Acnen huivi jonka ostin vuosi sitten. Pysynyt täysin priimana vaikka muita huiveja en viime talvena pitänytkään ja nytkin ollut jo koko syksyn käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Pointtini ei ollut lytätä Acnea tai muita merkkihuiveja, mutta kyllä ihan yhtä hyviä huiveja saa paljon edullisemmin :) kyllä mä mielummin maksan kaulaliinasta 25€ kuin 120€.

   Poista
 4. Ihana asu! Hattu sopii sulle todella hyvin! :)

  VastaaPoista