perjantai 9. lokakuuta 2015

RAY-BAN METEOR
Jos tykkään kauniista laukuista, niin aurinkolasit tulevat kyllä hyvänä kakkosena, mikäli asusteista puhutaan. Tykkään laseista jo ihan asustemielessä, mutta myös herkkien silmieni takia niitä käytän. En voi todellakaan puhua enää mistään tarpeesta uusien aurinkolasejen suhteen, mutta vaihtelu virkistää, joten kun sain valita yhteistyön merkeissä Sunglasses Shopilta uudet pokat, otin ne avosylin vastaan. Aurinkolasit ovat tärkeä asuste ja valitsen aina asuun sopivat lasit. Vaikka onkin syksy, niin en missään tapauksessa hylkää aurinkolaseja, aina auringon edes vähän näyttäytyessä otan lasit käyttöön. Myös talvella on rilleille tarvetta. Aion myös luopua vuosien jälkeen ainakin muutamaksi kuukaudeksi ripsenpidennyksistä, joten aurinkolaseille on entistä enemmän käyttöä, helppo heittää naamalle eikä meikistä tarvitse niin stressata. Alunperin iskin silmäni Ray-Banin 2180 pyöreään malliin, mutta niiden ollessa tuolloin loppuunmyytynä, päätin jättää ne odottamaan kevättä, sillä sen verran kuitenkin pyöreisiin laseihin olen ihastunut, että en niitä kuitenkaan kokonaan unohtanut. Tällä erää päädyin saman merkin Meteoreihin. Olin pohtinut, että Wayfarerit kilpikonnakuosissa voisivat toimia, mutten kuitenkaan täysin samaa mallia tahtonut, sillä kyseiset löytyvät minulta jo mustina. Meteorit muistuttavat aika paljon Wayfarereita, vähän kuin päivitetty malli tästä klassikosta. Itse tykkään laseista ihan älyttömästi, kilpikonnakuosi on pehmeä kasvoilla ja sopii tosi hyvin syysasujenkin kanssa.

Sunglasses Shop myös tarjoaa teille blogini lukijoille 12% alennuksen kaikista laseista 
ajalla 9.-16.10.2015 koodilla NANN12. Ostoksille tästä!

Postaus toteutettu yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä ja lasit saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Ovatko nuo lasisi juuri noi kilpikonna väriset? Näyttää tuolla kaupan nettisivuilla paljon vaaleammilta kuin kuvissasi :D

  VastaaPoista
 2. On :) olen huomannut kanssa että usein nuo nettisivujen tuotekuvat hämää eikä niistä näe todellista sävyä, paremmin ihan ihmisen kasvoilla, että ei ole niin vaaleat kuin nettisivujen kuvassa näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Minun on myös pakko käyttää aurinkolaseja ,sillä olen migreenin taipuvainen ja silmäni ovat superherkät valolle. Mutta yleensä käytän aina samoja Versacen mustia arskoja. Omistan kyllä useat Raybanit ja yhdet Celinetkin,mutta jotenkin nuo mustat Versut aina päätyvät nenälleni.Ray-Baneissa oli minulla sellainen ongelma,että pidempään pidettynä ,ne alkavat painaa. Olen käynyt optikolla niitä fiksauttamasssa ,mutta ei ole auttanut. Harmittaa,sillä viehättävät silmää kuitenkin ja toisivat vaihtelua.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me ollaankin "puhuttu" tästä ennenkin :) Minulla taas silmät valuvat välittömästi auringon paistaessa, sama tuulessa ym. Aurinkolasit kyllä myöskin kuuluvat pukeutumiseen ja on ihan orpo olo jos aurinko ei paistakkaan :D
   Höh, tosi ikävää, jos lasit alkavat painaa, eikä niille voi oikein edes tehdä mitään :/ Onneksi on paljon vaihtoehtoja aurinkolasejenkin suhteen :)

   Poista