maanantai 26. lokakuuta 2015

CAPE COATSen jälkeen kuin myin kirpputorilla puolet vaatteistani nyt syksyllä, olen hankkinut tietysti uusia tilalle. Ystävänikin ihmetteli, että olenpa shoppaillut nyt paljon, mutta totesi perään, että paljon kyllä myinkin. Juuri tämän takia minun ei kannata, enkä uskalla panostaa hirmu hinnakkaisiin vaatteisiin, sillä kyllästyn kohtalaisen nopeasti. Yleisesti en tykkää käydä liikkeissä paikan päällä etsimässä mitään tiettyä, helpompaa tilata netistä. Viime viikolla kävin kuitenkin Helsingissä ihan muutaman ostoksen takia. Olin katsellut Zaran nettisivuilla takkivalikoimaa läpi ennen liikkeeseen menoa, sekä soittanut putiikkiin tiedustellen saatavuutta, joten tiesin tarkalleen mitä liikkeestä etsin. Onneksi Helsinkiin pääsee täältä asuinkaupungista nopeasti, ja bussilla matkustaminen on tänä päivänä ihan älyttömän halpaa, joten ei tule kalliiksi piipahtaa kaupungissa vaikka aina kun aikataulu antaa myöten. Olenkin todella iloinen tästä, sillä Helsingissä en ehkä enää kuitenkaan haluaisi asua, mutta haluan käydä siellä usein. Tällä kertaa halusinkin mennä ihan rauhassa oman aikatauluni mukaan, joten päätin lähteä ihan yksinään matkaan. Tykkään istua bussissa yksin, minusta on kivaa katsella maisemia ja pohtia ihan rauhassa niitä näitä. Viihdyn muutenkin hyvin myös yksin, ja välillä on ihan tarpeellista olla ihan omissa oloissaan. 

Löysinkin Zarasta kaksi etsimääni takkia, joista toinen on tämä harmaa viittamainen malli. 
 Ihastuin jo nettisivuilla ikihyviksi tähän vaalenharmaaseen TRF- malliston takkiin, joka onneksi liikkeestä löytyi. Minulle tuli mallista heti mieleen aikanaan Nykistä ostamani Zaran ruudullinen viittatakki, joka valitettavasti jäi sittemmin isoksi, joten viittamalli vuosien jälkeen on jotain tuttua mutta kuitenkin uutta. Takki oli melko edullinenkin, kun ottaa materiaalin (puolet villaa) huomioon, joten ostin samalla myös saman hintaisen mustan simppelin villakangastakin, jota olen etsinytkin jo hyvän aikaa, se tulee varmasti näkymään täällä blogissa pian. Onnekseni molemmista sain oman koon ja takit olivat niin ihania kun olin kuvitellut. Ainut ongelma oli, että jouduin kantamaan kahta villakangasakkia koko päivän kaupungilla mukanani, keskustan Zarassa kun ei takkeja varata laisinkaan, enkä voinut ottaa sitä riskiä, että ne loppuvat sillä välin. Myönnän olevani melkoinen hamstraaja takkejen suhteen, eikä niitä ole koskaan liikaa.

11 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä aina niin kivoja takkeja! Itsekin olen melkoinen takkihamsteri ja juuri tällä viikolla olen menossa Helsinkiin tarkoituksena päästä Zaraan takkiostoksille! Tuo harmaa näyttäisi hyvältä vaihtoehdolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Zarassa olikin paljon kivoja takkeja, varmasti löydät jonkun! Takki on ehkä vielä löysempi ja viittamaisempi livenä :)

   Poista
 2. Voi Anne <3 Sinä se olet aina yhtä tyylikä <3

  VastaaPoista
 3. Upea takki! Onko sulla takki normaalia kokoa? :) Itselläkin uusi "rennompi" takki hakusessa mangon A-linjaisen takin jäätyä pieneksi, kiitos salitreenien.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) joo on sama koko kuin aina ja testasin paksun villapaidan kanssa (talvella kun ehdoton, että paksua vaatetta mahtuu alle) Joten käyppä testaamassa tätä ;)

   Poista
 4. Tuolla takin alareunassa on tuo x - se pitää aukaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jotenkin arvasin että joku huomauttaa tästä, että kiitos :) minäpä en avaa, jos lähtee itsestään niin lähteköön. En ikinä avaa näitä, varsinkaan näin löysissä takeissa. Näytti nettisivujenkin tuotekuvissa paremmalta näin kiinni. Sama juttu, että taskut kuuluu avata (jos ne on kiinni) mutta sekään ei aina ole paras ratkaisu!

   Poista
  2. Takki istuisi ja laskeutuisi oikein ja kauniisti, jos sen avaisi.. Nyt se näyttää vaan hölmöltä

   Poista
 5. Pitää minunkin piipahtaa Zarassa,sillä mustan takin metsästys jatkuu,kun jouduin sen Benettonin takin palauttamaan. Minä vain harvoin löydän Zarasta mitään,yleensä kauppa sekainen ja jos jotain löydän niin omaa kokoa ei ole.Olen kyllä menossä viikonloppuna Riikaan, ja siellä oli kivoja kauppoja kuten Massimo Dutti ja Bershka,joista voi tehdä löytöjä.Katsotaan.
  Mutta tuo harmaa takki on jotenkin todella söpö ja naisellinen.
  Odotan asukuvia innolla siitä toisesta takista myös...
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zarassa oli tosi paljon mustia takkeja ;) Minusta puljun takit ovat myös olleet ihan kestäviä. Minä en löydä juuri koskaan kaupoista paikänpäältä mitään, ellen ole katsonut valikoiman ensin netissä! Zarassa (kuin muissakin ketjuliikkeissä) on niin paljon tavaraa, että helmet hukkuvat sen tavarapaljouden sekaan, enkä itse ainakaan osaa jotenkin etsiä sieltä mitään edes. Nyt olin Zarassa heti aamulla sen auetessa, joten sotkua ei vielä ollut ja sovituskoppiin ei tarvinnut jonottaa :)

   No vitsit, sulla on hyvät shoppailuapajat tulossa! :) Kannattaa tosiaan katsoa liikkeiden valikoimat jo läpi netissä, se helpottaa oikeasti paikanpäällä! Mukavaa matkaa! <3

   Poista