perjantai 30. lokakuuta 2015

SUEDE SKIRT
*hame - laukku Céline - kuva - *pooloneule - *nilkkurit

Syksyn aikana olen katsellut ihaillen monissa liikkeissä näkyviä mokkahameita. En kuitenkaan ole uskaltanut moiseen panostaa, sillä uskon, että kyseinen saattaa olla vain ohimenevä ihastus. Toisekseen aitomokkainen hame ei ikimaailmassa pysyisi minulla puhtaana. Pelkään mokkaa materiaalina, sillä se on kohtalaisen arka ja minä taas melkoinen sottapytty. Varsinkaan alaosaan en uskaltaisi aitoa mokkaa hankkia, sillä peseminen olisi mahdottomuus, paitsi pesulassa tietenkin. Vaikken yleisesti ottaen tykkää tekokuiduista, kannattaa kuitenkin välillä luistaa hitusen periaatteistaan. Bongasinkin *Zalandon valikoimasta oikean budjettiversion, sillä *New Lookin hameella on hintaa alta parikymppiä! Pinterestistä hain inspiraatiota hameen yhdistelyyn, toimii esimerkiksi aika kivasti valkoisen poolon kaverina. Kontrastia vaaleaan yhdistelmään toisin mustilla asusteilla. Tänä syksynä vähän "jämäkämmät" nilkkurit ovat omaan makuuni, lisäksi paksulla korolla on mukava kävellä. Näkisin tämän hameen myös vaikkapa tämän kukkapuseroni kaverina tai yhdistettynä simppelisti mustaan. Mitäs sanotte, kuuluuko mokkahame syyspukeutumiseen?

*mainoslinkki

2 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan mokkaa,mutta samoista syistä kuin sinä en oikein uskalla panostaa esim.mokkaisiin laukkuihin,takkeihin ( no,okei on minulla yksi) ja hameisiin.Tiputan aina jotain ruokaillessa syliini etc. Mokkaisia kenkiä löytyy,mutta niitä kostesusuojaan hullunlailla.
  Ihanat yhdistelmät olet taas osannut bonagta;sulla on silmää.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu! Beige mokkatakki tosin löytyy, mutta sen kanssa saa olla varovainen ja olen suihkuttanut siihen suoja-aineet. Lisäksi ne mokkaiset otk-bootsit löytyy. Takkeja ja kenkiä ei kuitenkaan tarvitse pestä niin kuin vaikkapa hametta, tästä syystä en voi mokkaa vaatteissa suosia :/ Itse sotken yleensä ihan kaiken huulikiillolla tai jäätelöllä :D
   Kiitos kovasti! :)
   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista