keskiviikko 1. marraskuuta 2023

Uutta garderobissa - Poléne Cyme







takki - Marimekko 
pooloneule - Enkel Studio 
villahousut - &Other Stories 
tennarit - Converse 
laukku - Poléne 

Teen nykyään hankintoja siltä pohjalla, että tuote on minulla aina. Nuorempana sitä saattoi ostaa jonkun it-laukun sillä ajatuksella, että ainahan sen voi myydä ja näin usein teinkin. En kiinny tavaraan, mutta kyllähän joidenkin tavaroiden aikoinaan pois myynti tänä päivänä harmittaa. Yksi aikoinaan omistamani ja pois myymäni on Louis Vuittonin Neverfull -laukku. Jotenkin kyllästyin siihen totaalisesti, halusin jotain muuta tilalle ja säilytystilaakin on rajoitetusti, joten laukku lähti eteenpäin jo vuosia sitten.

Viime talvena mietin useammankin kerran, kuinka tarvitsisin vastaavan kokoluokan laukun, jota voisi kantaa olalla. Usein kun kuljetan esimerkiksi neuletyötä mukana lähtiessäni vaikka bussilla päiväreissulle. Iso vaalea laukku minulta löytyy Célinen Mini Luggage, mutta se on vähän hankala, kun siinä ei nimenomaan ole pitkiä hihnoja. Céline saa siitä huolimatta pysyä minulla loppuelämän, mutta sen rinnalle kaipasin toisen tyyppistä laukkua. 

Törmäsin alun perin jo pari vuotta takaperin Polénen Cyme -laukkuun, joka ensi näkemältä jäi mieleen. Laukku jäi kuitenkin vähän taka-ajatuksiin kesän ajaksi ja seuraavankin kesän, kunnes tänä vuonna syksyn saapuessa huomasin taas kaipaavani sitä isoa laukkua, joten päätin viimein tilata kyseisen. 

Polénen laukuissa on jonkun verran Célinen fiilistä, mutta kuitenkin omanlaista ilmettä. Laatukaan ei oikeasti Célinelle kalpene, mutta hinnat ovat hyvinkin kohtuullisia. Tässä laukussa on kaikki mietitty loppuun asti, sillä muuntelumahdollisuuksia on useita. Laukun mukana tuli vielä pieni pussukka, josta plussaa. Päädyin neutraalin taupen sävyyn, sillä se istuu kauniisti sekä harmaaseen että ruskeaan, näitä molempia sävyjä minulta vaatetuksen puolelta eniten löytyy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti