sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Marraskuun mietteitä










pipo - neulottu 
takki - Arket 
nahkahame - Minus 
nilkkurit - Pavement 
laukku - Louis Vuitton 

Vielä muutamat parhaimmassa ruskassa napatut kuvat tähän sunnuntaihin. Parasta ja pahinta on juuri vuodenaikojen muutokset, ja se miten näin aikuisena osaa arvostaa niitä. Teininä en esimerkiksi pitänyt talvesta, mutta nykyään tykkään sitten senkin edestä. Kuten aiemminkin sanottu, kaikissa vuodenajoissa on hyvät ja huonot puolet. Elämä helpottuu kummasti, kun keskittyy lähinnä niihin hyviin puoliin. Tämä on asia minkä kanssa työstän itseäni jatkuvasti, sillä sorrun usein turhasta valittamiseen.

Tällä viikolla esimerkiksi oli tosi sateiset säät, mutta yritin pohtia töihin sadetakki ja kumisaappaat jalassa kävellessä, ettei tämäkään ole ikuista - onneksi on ainakin varusteet kunnossa. Minusta on myös kivaa, että voin nimenomaan kävellä töihin, sillä en haluaisi käyttää aikaani pitkään työmatkaan ja vaikka julkisilla sinne pääsemiseen. Aika on rahaa.

Jatkuva pimeys yrittää alkaa jossain vaiheessa vähän lannistaa, mutta onneksi juuri työmatkani varrelle ripustettiin valaistut himmelit ja muutenkin kaupungilla alkaa näkyä jouluvaloja. Ainakin valot pääsevät oikeuksiinsa pimeällä. Eikä tätä pimeyttä lopulta niin kauaa kestä, parin kuukauden päästä alkaa päivä taas pidentyä. 

Oma selviytymiskeinoni pimeimmästä ajasta on omat projektit. Mikäli vaikka vapaapäivänä on huono sää, minulla on aina suunnitelma B, jos ulos meno ei ole se paras vaihtoehto. Esimerkiksi juuri nyt on neuletyö kesken, uusia suunnitteilla, koruja on aina kiva tehdä ja hiljalleen täytyisi aloittaa joululahjojen hankintaa sekä muutamia askartelujuttuja siinä samalla. Alkavalla viikolla ajattelinkin mennä joululahjaostoksille. En jätä koskaan lahjojen hankintaa viime tippaan ja nytkin minulla on jo lista hankinnoista valmiina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti