tiistai 21. marraskuuta 2023

Asu lyhyellä villakangastakilla 2/3








takki - Arket 
villahousut & neule - Enkel Studio 
lenkkarit - New Balance 
laukku - Poléne 
pipo - neulottu

Tässäpä heti perään toinen asu lyhyen villakangastakin kanssa. Tuli vähän kiire nimittäin näiden kuvien kanssa, kun tässä välissä syksy ehti vaihtua talveksi! Niin hassua, kun marraskuussa on ollut sekä paras ruska-aika ja ihan syksy, kun viime viikonloppuna ilmasto muuttui talveksi. Tämä muutos tapahtui tasan kahdessa viikossa. Tänne meille päinkin saatiin menneenä lauantaina ensilumi ja nyt maa onkin ollut siitä asti valkoinen! Valkoiset lenkkarit on siis vaihdettu talvikenkiin, tosin usein kyllä käytän nahkaisia lenkkareita ihan talvellakin, kunhan on kuivaa. Lenkkarit toimivat oikein hyvin merinovillaisten sukkien kanssa pikkupakkasilla. 

Kuvissa näkyvä housujen ja neuleen setti sen sijaan tulee olemaan tämänkin talven luottoasu. Setti on erikseen ostettu reilu vuosi sitten hyvästä alennusmyynnistä Booztilta. Harmittaa kun samoja housuja en ole enää mistään löytänyt, sillä hankkisin ne toisessakin värissä. Kerrankin nimittäin hyvän pituiset lahkeet tälle pätkälle, lisäksi materiaali on pehmeää villa-kashmir sekoitetta. Minulta löytyy muutama muukin vaate samalta brändiltä, nimeltä Enkel Studio, ja kaikki ovat ihan lempivaatteideni listalla. Brändi on tanskalainen, he vain yksinkertaisesti osaavat luoda selkeälinjaisia, makuni mukaisia vaatteita.

Asun palasia olen tykännyt käyttää niin näin yhdessä kuin erikseen. Juuri edellisessä postauksessa näitte saman neuleen eri alaosan kanssa. Housut taas toimivat hyvin vaikka kauluspaidan parina. Näin settinä asu on ihana kaupunkikävelylle tai ihana heittää päälle hotellin aamupalalle mennessä. Minulla olikin setti kovassa käytössä viikonloppureissulla ja lähtee varmasti mukaan taas seuraavallekin hotelli visiitille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti