sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Vaatekaapin luottovaatteita - nahkahame






takki - Arket 
merinopoolo - Banana Republic
nahkahame - Minus 
laukku - Louis Vuitton 
nilkkurit - Pavement 

Kun rakastettu nahkatakki on siirretty talviteloille, astuu kuvioon nahkahame. Kyseinen vaatekappale on ollut syys- ja talvipukeutumiseni kulmakivi jo lähemmäs kymmenen vuotta, tosin pari kertaa tässä välissä olen joutunut päivittämään hameen, kun vaatekoko on muuttunut. Nahkahame on toimiva neuleiden ja nilkkureiden kanssa, mutta on myös helppo pari vaikka silkkipaidan seuraksi juhlallisempaankin menoon. Syysasut saavat myös helposti mielenkiintoa, kun vaihtaa nahkahousut hameeseen. 

Vuosi sitten Arketin alennusmyynnistä hankittu lyhyt vuoreton villakangastakki on toimiva pari hameelle. Takki on lopulta ollut aika vähällä käytöllä, kun kovimmilla talvipakkasilla sen kanssa ei kyllä pärjää. Takin alle puin ohuen merinovillaisen poolon, joka on muuten viisi vuotta sitten Seattlesta ostettu. Vaikka muuten ulkomailla eivät todellakaan vaatekaupat ole se pääpointti, niin Banana Republiciin suuntaisin kyllä enemmän kuin mielelläni. Myymälöiden esillepanot ovat silmää hiveleviä ja todella inspiroivia, lisäksi heillä on todella usein koko valikoima -40%, ainakin tuolla Amerikan päässä. 

Aikoinaan omistin muuten myös aitonahkaiset shortsit, joita tykkäsin käyttää sukkahousujen kanssa, tähän comboon tuskiin enää palaan. Blogin arkiostoista löytyy tottakai todistusaineistoa tästäkin lookista, täältä löytyy tyylinäyte lähes päivälleen kahdeksan vuoden takaa, ja vieläpä tässä samalla lehmuskujalla kuvattuna. Juuri tämän takia rakastan pitää blogia, tämä on kuin oma pinnallinen päiväkirja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti