torstai 5. lokakuuta 2023

Vaatekaapin luottovaatteita - syyskauden kukkamekko








nahkatakki -  Human Scales 
mekko - &Other Stories 
nilkkurit - Mango 
laukku - Chloé 
aurinkolasit - Chimi 

Olen ennenkin sanonut, mutta toistan taas kerran itseäni, miten ihanaa on, kun vaatekaapin uumenista löytyy vaatteita, jotka miellyttävät vuodesta toiseen. Sellaisia kappaleita, jotka ottaa aina vain uudelleen innoissaan käyttöön. Tänään halusinkin nostaa esille tämän keveän, syyskauden kukkamekoksi, ristimäni mekon. Jos en väärin muista, mekko on käytössä nyt neljättä syksyä, se on aikoinaan ostettu &Other Storiesilta. 

Mekko toimii hyvin niin paljaiden kinttujen kanssa kuin viileämmällä sukkahousujen parina, sitä voi pitää sellaisenaan tai yhdistää takin tai neuleen kaveriksi. Pieni printti kun on toimiva monen muun vaatteen kanssa ja sävyltään miellän mekon nimenomaan syyskauteen.  Mekko on ihana päällä, sillä se on viskoosia. Karsin jossain vaiheessa garderobista kaikki vastaavat mekot pois, jotka oli polyesteristä tehty. Tekokuidun koin käytössä äärettömän epämukavaksi ja kuumaksi. Muistan miten kirjoitin jo vuosia takaperin tämän mekon kohdalla, että juuri tällaisia luottovaatteita haluan kaappiini. Tästä mekosta todellakin tuli yksi luottovaatteistani, käyttökertoja on nimittäin tullut p-a-l-j-o-n. 

Tämä kyseinenkin asu combo, saman mekon ja nahkatakin setti, on täällä blogin puolella aiemminkin näkynyt vuosien varrella, mutta siinä missä olen ehdottomasti asujen toistaja, miksen postaisi samoja settejä myös tänne. Usein saatan tosin vaihtaa asusta jonkun kappaleen, kuten kengät tai laukun. Tänä syksynä yhdistin mekon kanssa vaaleat mokkanilkkurit ja niihin täydellisesti sointuvan Chloén laukun. Myös pikkuinen laukku on ikisuosikki useamman vuoden takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti