keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Inspiroi nyt - hiirenharmaa

Postaus sisältää mainoslinkkejä


neule - laukku Poléne - housut - lenkkarit 

Yksi syksyn trendi, joka ei sinänsä ole muoti-ilmiö ollenkaan, vaan hyvinkin ajatonta pukeutumista, on keskiharmaa. Tämä tylsäksikin kutsuttu väri nousee esiin säännöllisin väliajoin, eikä somea selatessa voi välttyä hiirenharmailta lookeilta. Mielellään harmaaseen verhoudutaan nyt päästä varpaisiin. Tässä hyvä esimerkki niin kutsutusta trendistä, josta pidän, ajaton ja helposti toteutettava omasta vaatekaapista. Harmaa villakangastakki, pehmeät villapaidat ja neulemekot, lämpimät asusteet ja laukut, kaikki toimivat harmaina ja yhdessä saavat aikaan harmonisen kokonaisuuden. Ilokseni harmaata löytyy myös allekirjoittaneen vaatekaapista kohtalaisen hyvin edustettuna.

Asustepuolelle haavelistallani on keikkunut jo parisen vuotta Polénen Cyme -laukku. muutaman kerran olen ollut sitä tilaamassakin, mutta on ollut loppuunmyyty tai ennakkotilattavissa hamaan tulevaisuuteen. Brändin laukut eivät ole hinnaltaankaan tähtitieteellisiä, vaan hyvinkin kohtuullisia laatuunsa nähden. Asusteissa kypärämyssyt ihastuttavat kolmatta syksyä peräkkäin ja kollaasista sainkin idean neuloa kyseisen keskiharmaana. Toinen diy idea, joka nousi esiin kollaasia tehdessä, on näyttävät helmikorvakorut, jotka täytyy ehdottomasti itse toteuttaa. Harmaan kanssa sointuu nimittäin kauniisti ajattomat helmikorut. 

Oletteko muuten huomanneet, että H&M:n sivuilta löytyy nykyään myynnistä monet muutkin brändit, kuten sen sisaret Arket ja &Other Stories? Helpottaa varmasti silloin, kun etsii jotain tiettyä, vaikka harmaata villakangastakkia, eikä tarvitse kahlata erikseen läpi montaa eri sivustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti